Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява цветната бременност и какви са нейните признаци?
Как се различава цветната бременност от нормалната?
Какви са признаците на цветна бременност според опита на други хора?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява цветната бременност и какви са нейните признаци?
-
Как се различава цветната бременност от нормалната?
-
Какви са признаците на цветна бременност според опита на други хора?
-
Какви са начините за определяне на овулацията?
-
Какво може да означава кървенето след положителен тест за бременност?

Идва ми точно на 28-я ден,но ... този месец закъсня,четох в форумите и всички признаци бяха на лице.Направих си тест ,но беше отрицателен
На 4-я ден от закъснението ми дойде с адски ,непоносими болки.Сега ми е 3-ти тден и спира,а попринцип ми варви по 7 дни, и цвета не е както обикновено, а розово-кафеникаво.Възможно ли е да е цветна бременност?Не живея в БГ и сам много притеснена,чакам с нетърпение края на другата седмица да се прибера и да посетя гинеколог.В момента сам с адски ,прорязващи болки в кръста:(Дано не е нещо сериозно .
При мен се случва следното-тестовете ми за бременност са положителни ЧХГ-също,но имам кървене-естествено веднага отидох на лекар-тя ми каза, че май не съм бременна и симптомите които и описах са предвестник за обилен цикъл,каза ми също ако се появят силни болки и ако се засили кървенето да тичам веднага в болница