Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~121

• 32 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 165

http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun/fragmanlar … -bolum-2-fragmani 2
http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun/fragmanlar … -bolum-3-fragmani 3

има втори и трети фрагман
ще ни стопят лагерите довечера от нерви
Аз не видях Максут , а Ибрахим че се готви да я отвлече
Мера нищо няма да направи на бебето, но Елиф май ще я отвлекат

И тук вече не мога да се въздържа
що за ЖЕНА - ИЗРОД трябва да си за да отвлечеш прясна родилка визирам Невал и Дафка
тези сценаристи са за убиване с такива хрумки то бива бива напрегнат да е сериала ама чак пък толкова жестокост айде нема нужда
те май си живеят във времето на султаната тия хора още
айде малко по човечност
а после се чудят що не ги щат в европа и що ги плюят и не ги долюбват цивилизованите страни

# 166
Kaderimin Yazıldığı Gün - 27. Bölüm 3. Fragmanı

видео тук

Гости двата  фрагмана са от сайта на Стар тв и ще можеш да ги гледаш без регистрация

Още не са качени в бокса  ooooh!

Лудата Мера открадва бебето от родилния дом....
Пожелавам на всичките завистници бял ден да не видят. Да си плащат за всички щуротии които правят. Нещастници.....Неспособни са да намерят своето щастие и всички са се юрнали като бърливи зверове да рушат чуждото щастие.....Аман вече  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 167
  • Плевен / София
Kaderimin Yazıldığı Gün - 27. Bölüm 2. Fragmanı

видео тук

Ани, благодаря....нищо ново под слънцето....в Незабравима откраднаха Ямур от родилния дом и Харун я намери....така, че сега е ред на Топрак.... Crossing Arms

# 168

http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun/fragmanlar … -bolum-2-fragmani 2
http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun/fragmanlar … -bolum-3-fragmani 3

има втори и трети фрагман
ще ни стопят лагерите довечера от нерви
Аз не видях Максут , а Ибрахим че се готви да я отвлече
Мера нищо няма да направи на бебето, но Елиф май ще я отвлекат

И тук вече не мога да се въздържа
що за ЖЕНА - ИЗРОД трябва да си за да отвлечеш прясна родилка визирам Невал и Дафка
тези сценаристи са за убиване с такива хрумки то бива бива напрегнат да е сериала ама чак пък толкова жестокост айде нема нужда
те май си живеят във времето на султаната тия хора още
айде малко по човечност
а после се чудят що не ги щат в европа и що ги плюят и не ги долюбват цивилизованите страни

Нерви и аз съм им бясна на сценаристите....
А пък Дафка и Невал не знам с какво да оприлича постъпката им....Дано Господ не забрави какви ги вършат и да раздаде своята справедливост.....Дафка никога да не чуе да й кажат майка, защото този изрод не може да бъде майка....Да й се връща стократно страданията, които причини на Елиф.....Обичала била....Обича себе си змията и никой друг.....
Адиииии от сега подпалих, ама и това което виждам е достатъчно....

# 169

А то мъничето какво е сладичко   love001  love001  love001  love001

# 170

Кахраман изглежда е присъствал на раждането...и той се е напъвал  Joy Joy Joy Joy Joy

Ще направя малко снимки. Мернах Кахраман с бебето, когато на ушенцето му казва Топрак... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 171
  • Керодиспансера
Не знам как ще изгледам серията довечера  ooooh!
Сериал с толкова много драма, злоба и лошотия не съм гледала досега  ooooh!
Елиф я съсипаха отвсякъде  ooooh! добре поне, че Кахраман е до нея и я обича  Peace

# 172

Изрод е Мера  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ще открадне сина на брат си и ще го сложи в сак - нееееееееееее...трябва да има справедливост за тези усойници... newsm17 newsm17 newsm17

И този тръгнал да отмъщава, че баща му не го признал....
Кахраман само да научи, какви ги планират Дафка и Невал - място няма да си намерят кибрите .....

Къймет, а да те видя като пося толкова отрова какво ще пожънеш...Как ще спреш откачената си дъщеря и милата ти Дафка....И в Ада няма да те приемат вещице......

# 173
Финалната сцена ще е тази с бебето и Мерием, та цяла седмица да го мислим.

# 174
Исках да знам кой псувам та се поразтърсих за сценаристите да видя какви ги вършат из другите дизита които са правели и дали съм гледала нещо от тях
като цяло не са ми много познати единия е бил и на Съла и на Рейс ама не знам кога защото СЦ на Съла са други две бели птици , ама явно са се менкали.
Засега виждам че имаме смяна на режисьора но не завинаги , а за два епизода.
Някой ако има повече инфо да каже , наистина много заприлича на Незабравима, а като знам там какви инфаркти донасяше на драгия зрител
не ми се ще и тук да е така ама виждам че засега е така.
И там имаше едни психопати като наша Дафка, Макси, Невал и други. И там един влюбен до уши дет му трябваха два сезона за да се шкартира от сериала, тук поне Керо се махна овреме ама то пък ни завещаха лудата Мера та по зле.

# 175

Топрак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 176
  • Плевен / София
Исках да знам кой псувам та се поразтърсих за сценаристите да видя какви ги вършат из другите дизита които са правели и дали съм гледала нещо от тях
като цяло не са ми много познати единия е бил и на Съла и на Рейс ама не знам кога защото СЦ на Съла са други две бели птици , ама явно са се менкали.
Засега виждам че имаме смяна на режисьора но не завинаги , а за два епизода.
Някой ако има повече инфо да каже , наистина много заприлича на Незабравима, а като знам там какви инфаркти донасяше на драгия зрител
не ми се ще и тук да е така ама виждам че засега е така.
И там имаше едни психопати като наша Дафка, Макси, Невал и други. И там един влюбен до уши дет му трябваха два сезона за да се шкартира от сериала, тук поне Керо се махна овреме ама то пък ни завещаха лудата Мера та по зле.

Нерви  love001 да не дошъл някой от екипа на Незабравима... doh

# 177
Нерви намирам само тези които вече съм ги написала...Но ще продължа да търся...
Ето кои са изписани

Senaryo

Muharrem Buhara
 Özlem Atasoy
 Kerim Ceylan
 Bektaş Topaloğlu

Ето новите, които са изписани на страницата на сериала на сайта на Стар тв....

Yönetmen: Sadullah Şentürk
Proje Tasarım: Aynur Sayar
Senaryo: Banu Tekcan - Devrim Yıldız Özdemir

# 178
Олеле майкооооо новите сценаристи са тези на сезоните на лалетата
майкоооо там ква боза беше
това ако не е на Къйметката работа та ма на
там я лансираха само нея сега и тук
казах ви аз отдавна че на това бабе всички са му в краката и вижте откъде изскочи зайчето

# 179
Олеле майкооооо новите сценаристи са тези на сезоните на лалетата
майкоооо там ква боза беше
това ако не е на Къйметката работа та ма на
там я лансираха само нея сега и тук
казах ви аз отдавна че на това бабе всички са му в краката и вижте откъде изскочи зайчето

Ужас  smile3511 smile3511 Наистина вкиснала боза - 4 сезона едно и също - простотия до шия.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Ами да - Гюл Онат беше планирана да излезе от сериала, сега сигурно ще реди пасиансите тоест съдбите  и втори сезон....

Общи условия

Активация на акаунт