Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 484
  • 985
  •   1
Отговори
# 165
  • Ямбол
Запис в новата тема.Утре съм на интервю за работа ,да ми стискате палци.
Стискам.
А с предишната работа сигурно ли е, че ще те освободят?

# 166
  • София
Още не са ми казали,но нали се досещаш каква ще е атмосферата,не искам да си го  причинявам.И за това напред.Благодаря.

# 167
Миднайт,  fingerscrossed

И аз съм на интервю утре на обяд. Малко ми е притеснено, много искам да се получи.

# 168
Стискам палци, ама не съм съгласна да се отказваш толкова лесно  Crossing Arms ако нямат основание да си гледат работата!

# 169
  • София
Цвети успех и аз съм на обяд LaughingБела ситуацията  е дума срещу дума.Свикнала съм на това място,въпреки,че парите са малко.Това е повод да си вдигна задника и да си намеря нещо по -добро.Така гледам аз на ситуацията,няма смисъл от връщане назад и да се сдухвам.

# 170

И аз така преди да ям Schwarzwälder kirschtorte го повтарям стотина пъти, по-скоро с идеята да се откажа, обече тц  Mr. Green

Що ли ми трябваше това да го проверявам в Гугъл ко значи?  Crazy СИга ще се яде сладко  ooooh!

О, аз я правих тази торта в два варианта. За рождения ден на моя колежка. Събрах им очите, тортите станаха супер, но автентичната си е трудоемка. А кирша, който купих се оказа чиста проба ракия! Очаквах нещо сладко с вкус на череши, но не. Ракия. Като отпих глътка, очите ми изкочиха.   Shocked

# 171
Щом е за добро подкрепям промяната. Миднайд, пускам те  Mr. Green

# 172
  • Пловдив
Ракия, ама мирише на череши Simple Smile

# 173
  • HH
Не съм по плодовите неща особено. Обичам шоколад, но на германците не мога да не им призная поничките Berliner и тази торта. Най-хубавата съм я яла, благодарение рекламата на едно ново приложение за андроид, в която една девойка искаше да направи такава торта за половинката си, но не и се получи и си пита таблета къде аджеба има такава торта, и таблета и предложи една сладкарница в Хамбург  Blush

И ми е все по-трудно да пиша дълги и смислени изречения.

# 174
Направих огромната грешка са отворя клипа с биещата акушерка. Спрях го на 10- тата секунда, не можах да издържа. Това беше преди три часа. Още не мога да си намеря място. Как да не я убиеш тази - малко ѝ е, малко.
Ванини!!! Няма да гледаш такива неща, трябва да си спокойна, а не да се ядосваш на психарки.  Hug

# 175
  • Бургас
Гледате ли капките? Laughing Laughing Laughing

# 176
  • Ямбол
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Какви са голички. Тия двамата се оказаха добър тандем - водещите.
Ама и Фицата е добър.

# 177
Ракия, ама мирише на череши Simple Smile

Нищо не усетих аз. Ударих един голям гълток, очаквайки леко ликьорче, но честно, просълзих се. Те вероятно затова станаха хубави тортите, защото бях на градус.  Laughing

# 178
Аз умирам от смях на Капките  Joy

# 179
Катя, Одри, не знам защо си го причиних. Хем умишлено избягвам тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт