Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 482
  • 985
  •   1
Отговори
# 150
Сладоледът е друга категория просто  Laughing Аз си купувам шоколадов, с парченца шоколад и отгоре му излизам половин шише шоколадов сироп  Crazy
Аз и там съм скучна. Взимам си само йогурт с разни плодове.
А  сега отивам да спя, защото утре ме чакат разни договори за ДНК тестове, кръвопреливания и пр.

# 151
Лека, Даун  Hug

# 152
пак на храна се обърна, уж диети де, след малко и рецепти ще се разхвърчат Simple Smile

# 153
Добро утро! Бързо да минават четирите работни дни!
Времето днес е страхотно, но току-що Емо Чолаков каза, че в почивната събота ще вали и гърми. Дано да се е объркал.
Какво му трябва на лошото време - два облака и почивни дни Wink

# 154
  • някъде ... тук ...
Колкото познаха за тази събота и неделя. Нали уж щеше да вали.

Каквото е, такова времето, така или иначе ще се пътува. Още повече, че времето в ЮИ България може да няма нищо общо със СИ България Simple Smile Трима рожденици, че и сбор си имаме тогава и ще си ги отпразнуваме Crazy

# 155
  • Ямбол
Ох, боже мой, тия деца ще ме уморят. На средния му трябва тениска със смърфове. Няма и няма, не са актуални сините гадове. Трябва ми за сряда, иначе щях да поръчам от някъде. Той го смята за жизненоважно и се е тръшнал ooooh!
Нарисувай му ги или свали от нета снимка и я занеси в някое фото или друго място, където правят така.

А за сладоледа да допълня - днес в единия прозорец си взех две огромни топки Рафи - йогурт и течен шоколад. Много го обичам, а сега са го преместили на 50 метра от гимназията и няма начин да не си взема.

# 156
Сладолед, сладолед... аз за какво вчера ходих до Конфети. Определено това е най-хубавият сладолед, който съм яла в България. А и обичам шантавите им вкусове. Вчера например ядох черен сусам, един с рикота и смокиня и друга топка мента, жасмин и зелен чай. За другия път си оставих ягодата с босиелека, всеки път й се каня и още не съм я опитала.

# 157
Ох. Аз ям всичко що има захар. Само може би бирата я обичам без..
Но пък мра да я пия с мезе черен шоколад.
Шоколад, сладолед, пасти, торти -налитам им точно като муха на мед. А малкото ми дете  на мен се метнало и вкъщи само си крия шоколада да не го докопа. Пък и изобретателно се случи-намира го.
 Сега съм на дието без сладко заради малката, защото тя прекалява със сладкото и почва да става агресивна.. Сега тя се успокои без шоколад и захар, но пък аз без сладко се изнервям...няма угодия...

# 158
Мен пък ме влекат солените изкушения. Чипсове, пици, дюнери...там съм ламя. Без сладко ще оцелея, ама да не чопна някое чипсче  Crazy

# 159
И аз като Герри.  Единствено не обичах шоколадов сладолед, за беля попаднах обаче на един с череши и привкус на горчиви бадеми и по ирония на съдбата, сега ми е любим. Съни ли спомена за пикник в Цари Мали Град? Ако прочете, ще съм благодарна да напише подробности, около самия комплекс ли или вътре е възможно да се направи пикник, какви са таксите и т.н. На сайта не намерих тази информация.

# 160
  • Лутаща се

И аз така преди да ям Schwarzwälder kirschtorte го повтарям стотина пъти, по-скоро с идеята да се откажа, обече тц  Mr. Green

Що ли ми трябваше това да го проверявам в Гугъл ко значи?  Crazy СИга ще се яде сладко  ooooh!

# 161
Направих огромната грешка са отворя клипа с биещата акушерка. Спрях го на 10- тата секунда, не можах да издържа. Това беше преди три часа. Още не мога да си намеря място. Как да не я убиеш тази - малко ѝ е, малко.

# 162
  • HH
Ванини, защо си го причиняваш? Пий нещо да се успокоиш, вода със захар примерно. Ако е полезно за бременни де  Blush

# 163
Джули, около комплекса има много хубави полянки.
Таксите не си ги спомням, миналата година ходихме.

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 19:28 от valerie

# 164
  • София
Запис в новата тема.Утре съм на интервю за работа ,да ми стискате палци.

Общи условия

Активация на акаунт