Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 525
  • 985
  •   1
Отговори
# 135
Добре, разбрахме, че противодействие на женския глад няма, сега обяснете какво представляват тия невъзможни за произговаряне храни  Laughing

# 136
  • ту тук, ту там
DownUnder, това е правилният начин на хранене - обилна закуска и лека вечеря!  Peace
Ама аз не мога така... Sad

Антигона, коя дума те смути като произношение и не знаеш какво е? Горгонзола ли? Вид мухлясало италианско сирене е това. Талиателите са паста на лентички.

# 137
Кате, ко речи, ко?  Laughing

# 138
Даун, комичното е, че като имена нищо не ми говореха, а съм сигурна, че съм яла и двете. Ей това е то бедна култура.

# 139
  • HH
Тези на диета да не гледат
Скрит текст:

# 140
Даун, комичното е, че като имена нищо не ми говореха, а съм сигурна, че съм яла и двете. Ей това е то бедна култура.
Най проста паста и синьо сирене + зеле, ама къдраво  Joy Яла си ги разбирасе.
В България и Европа има такова разнообразие на храни, че почвам да точа лиги.

# 141
Скрит текст:
катя, изглежда супер, но мен с нищо сладко не можеш да ме изкушиш.
Ям сладкоо на две години по принуда Sad. Последно ми падна захарта на 2. Припаднах и си счупих носа и бях с комоцио, та сега гледам да похапвам.

# 142
Скрит текст:

А, това ли било. Аз такова не обичам.

# 143
Скрит текст:

Той и синът ми така твърдеше Simple Smile.

# 144
Хахах, не аз наистина не обичам торти, пасти, еклери и т.н тестени неща с шоколад, крем, желе, глазури и прочее. Камо ли пък ако са и с плодов вкус  Sick

# 145
Хахах, не аз наистина не обичам торти, пасти, еклери и т.н тестени неща с шоколад, крем, желе, глазури и прочее. Камо ли пък ако са и с плодов вкус  Sick
Аз нищо сладко не обичам, освен сладолед в Италия Simple Smile.

# 146
Сладоледът е друга категория просто  Laughing Аз си купувам шоколадов, с парченца шоколад и отгоре му излизам половин шише шоколадов сироп  Crazy

# 147
Блазе ви, че не обичате сладки неща. Не съм яла италиански сладолед, но съм почти сигурна, че няма начин да не ми хареса.

# 148
  • София, Младост
Скрит текст:

Това е на Катето манджата, на Dawn Under e маааалко по-различна  Laughing

# 149
  • някъде ... тук ...
Дайте ми сладолед на мен, какъвто и да е Simple Smile у нас се яде целогодишно, не само от мен Crazy
Торти и пасти не обичам, но виж разни бисквити и вафли...

Общи условия

Активация на акаунт