Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 492
  • 985
  •   1
Отговори
# 105
И аз се отказах да правя тортата. Grinning Днес само на салата ще бъда и плодове.

# 106
Ама, вие нали знаете, че това не е последният понеделник за годината?  Laughing

# 107
  • HH

Бляяяк, къде ли не и все из бившото ДДР. Шверин - Росток - Шверин ми е трасето, но в сряда примерно пак ще правим щурата обиколка Росток - Ноибранденбург - Грайсвалд - Росток. Писна ми вече. Добрата новина е, че на 22 се прибирам в Хамбург за цял месец.  Crazy И след това започвам следващото обикаляне.

# 108
Бело, ти с твоя ръст и 20 да качиш няма да ти личат  Crossing Arms.
Питай ни нас, дребните, как всяко кило ни се вижда.

20 може би няма, ела да видиш на +35 дали не личат  Laughing
Одри, защо не застана до мен да се премерим  Joy

Да, бе да се излагам там  Mr. Green Ако посмееш да кажеш, че си дебела просто ще те набия, обещавам  Mr. Green

# 109
  • HH

Да, бе да се излагам там  Mr. Green Ако посмееш да кажеш, че си дебела просто ще те набия, обещавам  Mr. Green

Popcorn moresmile Това искам да го видя. Ако удряш по права линия, ще я уцелиш в корема  hahaha

# 110
Много се извинявам, на това ниво се намира капачката на коляното, коремът е по-нагоре.

# 111
  • HH
Много се извинявам, на това ниво се намира капачката на коляното, коремът е по-нагоре.

Извинена си, обаче започвам да се притеснявам. Бела хубо е друга категория, ама ние и двете сме в нейната. А в зъбите боли  Rolling Eyes

# 112
Моите и без това са за наместване  Mr. Green

# 113
Лигли такива  Crossing Arms

# 114
Уф, уж по принцип не вечерям, но сега се наплюсках със сьомга и талиатели с горгонзола, сметана(ама мазна) и броколи  Embarassed.

# 115
Ох, не мога повече с вас  Joy как ги мислите?  Joy

# 116
 Laughing големи сте скици. Дечковци  Heart Eyes

# 117
  • ту тук, ту там
А ей това упражнение пък хич не го умея - да не вечерям! Може цял ден нищо да не хапна, но вечерята не мога да я прескоча!  Embarassed
Ама и за това съм на тоз хал с килцата де!  Rolling Eyes

Ходихме днес до летището. С метрото. От станцията на метрото се вижда добре като кацат, а и като излитат самолетите. Детето беше във възторг!  Heart Eyes

# 118
Уф, уж по принцип не вечерям, но сега се наплюсках със сьомга и талиатели с горгонзола, сметана(ама мазна) и броколи  Embarassed.

Това последното с онова последното дори не мога да ги произговоря.

# 119
  • Пловдив
Ох, боже мой, тия деца ще ме уморят. На средния му трябва тениска със смърфове. Няма и няма, не са актуални сините гадове. Трябва ми за сряда, иначе щях да поръчам от някъде. Той го смята за жизненоважно и се е тръшнал ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт