Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 494
  • 985
  •   1
Отговори
# 90
Какви са тия минималистични ръстове от вас?  Laughing шегувам се, хубавите парфюми са в малки опаковки. Ама за мен 160см са много малко  Mr. Green

# 91
Сега съм качила 5 кила, които ме дразнят, но не мога да спра да ям.
И аз имам 5 излишни кг, а лятото идва....
Исках да кажа за партитата в ДГ. Според мен 40лв са много пари за това чудо! 20- 25 ок, ама 40  Stop

# 92
Искрено завиждам за разнообразните вкусови предпочитания и най-вече чистата наслада от консумацията на почти всякакви подправки, продукти, сосове и т.н.
Толкова малко неща обичам да ям, че с течение на годините вече ми втръсват невъобразимо и на моменти съм гладна като вълк, но за каквото и да се сетя, което ям просто не го искам.
Може да съм първият човек научил се на фотосинтеза...

# 93
  • някъде ... тук ...
Еее, Белла, толкова сме порасли  Laughing
Аз съм 163.
60 кг бях като тинейджър, последните 2-3 години качих пак на 60. Не съм променяла начина си на живот, нито съм увеличила яденето. Метаболизмът ми се променя явно с напредването на годинките...

# 94
Жади, как няма да са ти малко 160, то аз съм толкова де, но ако онзи ден не седях, а се бях изправила до теб сигурно щях да съм ти до пъпа  Mr. Green

# 95
Тонка, ти не беше ли на режим?

И на мен  не  ми  се  говори  за килограми. Не  знам  къде ми отиде волята след 2то раждане...все едно съм друг  човек в това отношение. А е силно наложително да разкарам 10кг. Да не говорим  че цялостно трябва  да са 20кг.

Аз съм 167см, до 22г варирах м-у 58-62кг. След първото  раждане се установих на 65-70кг като последните са ми много. А сега не искам  и  да  споменавам цифрата. 

# 96
Бела, ние сме хобити. Grinning

Много харесвам високи хора. Мъже, ако трябва да съм точна. Нали съм джобно и високото ме влече. ММ e 188. Идеален ми е. Laughing

# 97
Бело, ти с твоя ръст и 20 да качиш няма да ти личат  Crossing Arms.
Питай ни нас, дребните, как всяко кило ни се вижда.

# 98
Всъщност, при мен не е толкова за самите килограми, колкото за стягане и мускулатура.
Отмина периодът, в който си проклинах гените, че не са идентични с тия на Кейт Мос. Развих афинитет към по-скоро пищност, което беше добре дошло за да свикна и приема тялото си, тъй като в моята рода и от двете страни има големи дупета и кажи-речи едрички бедра.
Сега ако успея и да намеря мотивация вместо да кисна тук да оползотворя времето в скуатове и български клекове просто равна няма да имам  Mr. Green

# 99
Исках да кажа за партитата в ДГ. Според мен 40лв са много пари за това чудо! 20- 25 ок, ама 40  Stop

За мен 40 лв е нормално, при положение, че в тези пари са албумите и подаръците за госпожите.
На малката аз бях натоварена с тези дейности. Ми най-изгодния албум, който намерих беше на 17лв. При положение, че една от майките направи снимки на децата. Подаръци - 2 госпожи и 2 лели. В край на краищата 4 години са се грижили за нашите деца. Заслужават нещо за спомен.
Тържеството ни беше на клуб - ама тук цените са поносими. Само тортата хвана 40-50 лв.

# 100

20 може би няма, ела да видиш на +35 дали не личат  Laughing
Одри, защо не застана до мен да се премерим  Joy

# 101

20 може би няма, ела да видиш на +35 дали не личат  Laughing
Одри, защо не застана до мен да се премерим  Joy
Е, аз на моите минималистични 165 качих 35 кила и станах над 70, щото бях 48  преди Simple Smile.
още има хора, които ми казват, че прилично съм изглеждала, ама как тежеше.....
Сега съм 50 -- 55 и като стигна 55 и не ми е добре. (килограмите са примерни, защото аз меря обиколки, а не килограми).

# 102
Тежи, как да не тежи. Аз съм вече +16-17кг. и ми тежи много. Всичко ме боли - гръб, гръст, г*з, крака, всичко. Само пуфтя. Казват ми - разхождай се. Ами вчера се разходих прилично - е, то не остана място, което да не ме заболи. Едва се прибрах.

# 103
  • HH
Съсипахте ми седмицата с тия разговори за диети и килограми в понеделник по никое време. Заради вас няма да обядвам сега. Не сте прави.

И на мен ми се пази диета, ама няма как докато съм на път. Искам си в Хамбург, там ще мога да си пазя диета на спокойствие. Така около нови хора е много тъпо постоянно да отказваш да се храниш с тях, все едно страниш и не са ти приятни (което в някои случаи си е точно така де) ама пак от колегиалност вървя и им ям гадните манджи в стола  Crossing Arms

ПП: Бела, мисля, че ако Одриня ми се стъпи на раменете, може двете заедно да докараме твоя ръст Stuck Out Tongue

# 104
Кате, ти къде обикаляш?

Общи условия

Активация на акаунт