Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 503
  • 985
  •   1
Отговори
# 75
Ама мен не ми ставаха.  Laughing Даже и да бях съединила двата крачола в един пак и единият ми крак нямаше да се побере.
Ни моа  Joy

# 76
Одри, идвай и ще се моткаме Simple Smile. как искам някоя по-луда от мен да дойде.
А на мен ми стават дрехите, но са една идея по-опънати, та не знам какво да правя. Аз диета не мога да пазя, освен да копая в градината  newsm78

# 77
Автоматик се кара много леко...просто не мислиш  че си на такъв. Simple Smile

# 78
Антигона, малко ми е трудно да си те представя тлъста. Сигурно си била най-много 55 кила.

Искам да смъкна още малко килца за идващото лято. Напоследък голям апетит имам и не знам на какво се дължи. Такова чудо не е било.

# 79
Антигона, малко ми е трудно да си те представя тлъста. Сигурно си била най-много 55 кила.

Почти 80 съм била в най-лошия си период. Това при ръст 160 и нещо.

# 80
  • Пловдив
Не се хвалете с килограми Simple Smile Кака ви има повече Simple Smile

# 81
Ох, срам ме е да призная, но преди няколко години и аз бях стигнала почти 80 кг. ooooh! Също при ръст 160. За близо година станах 49 кг. Но бях на строг режим диети и упражнения. Искам пак да стана 49 или поне 50-51. Страхотно стоят на моя ръст. Сега съм 55-56. Crossing Arms

П.П. Спирам да говоря за килограми и диети, че става досадно.

# 82
Кака ни е раждала 3 деца. Не е била пубер, който при вида на чипс и шоколад е постигал цялостна нирвана.

# 83
  • Euskal Herria
Колата ни в България е автоматик. Много лесно се кара - само газ и спирачка. При мен габаритите са проблем, все едно не кола, а автобус управлявам.  Не шофирам, а имам книжка от 20 години. Тукашната ни кола е с ръчни скорости. Всичкото го обира мъжът ми, аз само се возя като куфар. Сега се налага за седмица да се приберем и върнем - това са 6500 км. Уморително е, а и откъм финанси малко натоварва, обаче е ангажимент, който не можем да откажем и отменим. Добре поне, че поводът е хубав.

За килограмите - за 4-5 години съм + 20. Така че хич не се слагайте в категорията. Сега съм с 10 кг отгоре дори и от времето, когато бях бременна - тогава качвах само по 10-12 кила. Ама пък знам ли, може покрай кучето да се вталя. Като се дърпаме по парковете - аз него, то - мен...  Joy  От вчера е отворило фабриката за конфети - къса и сее из цялата къща хартийки. Само дебна да не докопа случайно някой документ, че тогава лошо. Днес ни е санитарния ден, сега допивам кафето и почвам. От вчера пак вали, доста проливно. Добре, че нямам излизане. Като си свърша работата, ще имам време да чета и мързелувам.

# 84
  • някъде ... тук ...
Да се обадя...
Прекрасен слънчев ден е навън!

Мернах че е имало рожденичка вчера. Съни bouquet
Белла, честит ти взет изпит и на теб Hug Да вземеш и другите успешно!

За килограми не ми се говори...

Автоматик не съм карала. Ръчката си я карам с всичко. Аз обаче много рядко нося високи токчета, но пък платформи имам. Всичко е въпрос на свикване и навик Simple Smile

# 85
О, аз открих сезона на режима - довечера първа тренировка. Имам около 5 кг. за сваляне, сега съм 59 на 168 см. -5-6 кг. съм екстра. С нас ще идва моя приятелка, тя има около 20 кг. за сваляне, за да може да я тренира мъжа ми и да й следи режима. Защото при мен със сигурност ще е по-лесно, макар че по-малките кг. и то точно тия 5 са най-ужасни  Crossing Arms

# 86
Защо всички диети и фитнес режими започват "утре" или в понеделник?  Laughing

Последните 2-3кг се свалят с най-много пот и саможертви. По-упорити и от хлебарки са тия пусти му килограми.

# 87
Уф, и аз бях стигнала 76 при 165 см.
Не се чувствах добре, но и воля никаква нямах да ги сваля. Добре че от самосебе си стана.
Сега съм качила 5 кила, които ме дразнят, но не мога да спра да ям.

# 88
Защо всички диети и фитнес режими започват "утре" или в понеделник?  Laughing

Защото вчера ядох сладолед и не се броеше  Mr. Green

Сега се мотаем с документи за имоти на едни близки, а нашата сага продължава, утре ще ми дадат призовка, защото заведох дело. До сега да бяхме започнали да си нанасяме покъщината, но не - най-трудна е борбата с администрацията, вервайте ми! Удостоверението, което чакахме месеци наред, че в имота ми няма защитени мравки, съсели и лалугери и на какво разстояние се намират от мен, беше най-малката греда  Laughing

# 89
  • София
Привет!
Два дни ви изпуснах, защото цялият уикенд ни беше зает с приятни дейности извън дома.  Grinning

Как обаче баш на темата за килограми ви сварвам?! Тактично ще я подмина. Аз в петък заминавам да пия бира, да ям кнедли, гулаш, прецели и тем подобни.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт