Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 422
  • 985
  •   1
Отговори
# 210
Най-сетне и аз гледах Като две капки вода. Фицата ме изкефи най-много, на Криско много се смях.

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 23:56 от Анонимен

# 211
Аз повечето ги пазя, но не мога да се сетя. Как така мъгла? Освен лампа какво друго е имало? А мисъл или песен имало ли е?

# 212
Аз повечето ги пазя, но не мога да се сетя. Как така мъгла? Освен лампа какво друго е имало? А мисъл или песен имало ли е?
Пейка и лампа имаше.

# 213
Поканиха ни отново за кръстници след 2месеца.
Сега мисля какъв подарък да купуваме....и да питаме, ще ни кажат каквото преценим, та за това се чудя.
не е ли кръстниците да купуват дрехите за преобличане на детето или нещо бъркам традициите.

# 214
Бела, пиши ми лс в петък. Предполагам, че тогава ще седна на компа и ще потърся.

# 215
Добре, Естел. Много благодаря!  Hug

# 216
Успех утре на интрвютата, момичета.

Звезден прах, много сладко къдравелче  Simple Smile

Независимо, че обсъдихме болезненз тема, срещата с приятелка и семейството й ми беше безкрайно приятна. Днес се запознах с мъжа й и тримата си говорихме много и сякаш не бяха минали години от както с нея не сме се виждали. Просто има хора, които са някак толкова ефирни в общуването, че са нереално готини  Heart Eyes
Тази седмица ще имам среща с още една приятелка, която също живее от години в чужбина и нямам търпение.
А в началото на този месец мина още една такава. Чуден април.

Желая ви лека нощ  Hug

# 217
Те дрехите се купуват и това е ясно, но повечето  родители  предпочитат сами да изберат.
Аз се чудя за подарък за самото дете. Хем да не е малък...че нали кръстници сме...хем да не е нещо прекалено  скъпо.

# 218
  • Euskal Herria
Мои приятели купуваха сребърно или златно - от Първа инвестиционна. Имат разни юбилейни - монета или като украшение са (не съм вниквала в подробностите). Пак за кръщене беше едното, а другото - за рожден ден - кръгла годишнина. Но всеки си познава приятелите.

# 219
Мои приятели купуваха сребърно или златно - от Първа инвестиционна. Имат разни юбилейни - монета или като украшение са (не съм вниквала в подробностите). Пак за кръщене беше едното, а другото - за рожден ден - кръгла годишнина. Но всеки си познава приятелите.

Не се ли купува кръстче? На моето дете това му подари кръстницата. Златно кръстче.

# 220
Добро утро! Много спите, мно-го  Naughty

# 221
  • Ямбол
Aaaa, не само с бебетата ставате рано. И с учениците сме рано на линия.
И да те подразня - моите бебета спяха до късно.

# 222
Aaaa, не само с бебетата ставате рано. И с учениците сме рано на линия.
И да те подразня - моите бебета спяха до късно.
Crossing Arms уцели ме в сърцето  Crossing Arms

# 223
Добро утро!

Успех на Цвети и Миднайт на интервютата днес, дано да има с какво да се похвалите!

Хубав ден на всички!

# 224
Благодаря ви момичета, за хубавите думи за Ивейнката  Heart Eyes Heart Eyes

И на нас кръстницата купи кръстче и дрешки за детенцето и играчка. Но това беше сестра ми, така че пръсна пари  доста , а аз бях спокойна, защото все е от семейството и и знам бюджета и че се е подготвила, а иначе не би ми било удобно.

Днес се очертава хубав ден, стягам багажа и -навън  Wink

Палци за интервютата днес  Peace

Общи условия

Активация на акаунт