Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 478
  • 985
  •   1
Отговори
# 195
  • В Космоса
Ойй, какви сладурчетааа виждам! Пу-пу!

# 196
  • Euskal Herria
Искам да пожелая успех утре на интервютата за работа. Момичета, дано получите желаните места!

Звезден прах, голяма чаровница си имате у вас! На Белла - вече писах коментар под снимката.

Винаги с удоволствие гледам снимките на децата. Да са ви живи и здрави, много са хубави всички!

# 197
  • София
Звезден, сега видях зайчето! Ама то много сладко! Пу пу

# 198
 пу-пу да ги наплюч сладурите на Прах и Бела.
стиснатри палци за интервютата и успех!

# 199
Прахче, много хубав Къдравелка имаш:)
А Тото ми заприлича на Бела Heart Eyes
Не знам какво ще парвя с моята Жаки вманиачена е в червила, всеки ден иска, отмъкна ми ги до едно, взима и на колежките, не се маже само ги събира. Ама не се задоволява с наличните, а иска още и реве.
Досега не се е тръшкала, нов мурафет е. Хич не обичам такива работи, няма да е на нейната.

# 200
Миднайт, Цвети, успех на интервютата!

Аз до 10 ч. бях на тренировка, после правихме някакви режимни вечери и си се наприказвахме с моята приятелка.... над чиния белтъци  Mr. Green И мисля да се замъкна до леглото, защото така ми се спи, че утре не знам как ще стана. Хубавото е, че седмицата е кратка, а аз имам малко почивка другата!

# 201
Благодаря ви за пожеланията, момичета.  bouquet Дано има с какво да се похвалим с Миднайт.

Прахче, много сладка малка принцеса. Simple Smile

# 202
  • В Космоса
Успех на интервютата и от мен, момичета!

Днес си направихме една горска разходка из Западен парк в дивата му част. Все едно бяхме в планината. Simple Smile

# 203
Поканиха ни отново за кръстници след 2месеца.
Сега мисля какъв подарък да купуваме....и да питаме, ще ни кажат каквото преценим, та за това се чудя.

# 204
Ходи ми се в Ирландия. ММ не ще да чуе за там ама виж за Англия е първа писта и то конкретно за Ливърпул  Crossing Arms

# 205
Успех на Цвети и Миднайт на интервютата утре! Стискаме палци за нова и хубава работа!
Звезден прах, Бела, какви сладурчета имате!

# 206
Благодаря момичета   bouquet
Естел, искам да те питам ти имаше един аватар с една лампа и мъгла...може ли да ми го пратиш? Искам да помоля в аватарната да ми направят нещо подобно, не същото разбира се  Peace

# 207
И аз съм хобит - 1,60. Кг са ми болна тема. Днес пак ми ги коментираха, че даже помнят и миналата година как ги изпуснах - паднаха на 39 при обича йни 42. Гледам да ям около обед и задължително вечерям.
За капак трябва да намаля сладкото - като прекаля хоп кандида.

# 208
Бела, сигурна ли си, че съм аз? Не се сещам.

# 209
Бела, сигурна ли си, че съм аз? Не се сещам.

Да, аз теб по аватара те помня. Много ми допадна. Нищо де, ще пробвам да им обясня.

Общи условия

Активация на акаунт