Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 371
  • 985
  •   1
Отговори
# 420
Онна, да е жива и здрава, да има много щастливо детство и да ви радва.

# 421
Е добре де, това са доста пари... ваденето на мъдрец не е и по ЗК, как следва човек да си ги махне, ако няма тези средства? А при повечето хора поне един от 4-те е с усложнения (при мен единият расте хоризонтално, например).

Онна, много здраве й желая! И да е много усмихнато дете Simple Smile

# 422
На мен ми искаха 120лв. за вадене. Аз обаче се заинатих да го спасявам и дадох 300лв за лечение  Laughing

# 423
  • Варна
Разчитат на това, че който е на зор все ще намери откъде да ги вземе.  Confused

# 424
  • София
Аз смоите 80 лева за вадене да не се обаждам тогава  Mr. GreenТо вярно,че беше миналата година де.

# 425
Аз смоите 80 лева за вадене да не се обаждам тогава  Mr. GreenТо вярно,че беше миналата година де.

Евтинийка си е  Laughing

# 426
Честит рожден ден , да е жива и здрава дъщеря ти Онна, торта и да пуснеш , ще стискам очите, че се пробвам да съм на режим някакъв, обаче ще чакам снимката на детето от празника   bouquet  bouquet

Искам да кажа, че както си беше хубаво времето сутринта и изритах мъжото с детето , за да изчистя и да се оправя и се канех да се наспи детето и да ходим до морето, така и сега вали и трещи.  ooooh! ooooh! Е писна ми , вервайте ми. Ако верно е от колите, умолявам ви хора, спрете да ги миете  Mr. Green Моля!

Искам да кажа, че чакаме семейно бебе тези два дни/на 1вият ми браточед, първородно детенце/, ако не тръгне днес, влиза утре за раждане.  Тя е първата от серията семейни, приятелски дечица, които чакаме идните 2 месеца следват още 5  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Аз се вълнувам, много!

# 427
Онна, жива и здрава рожденичка ти пожелавам и да знаеш ние телците сме Убави Ора  bowuu

# 428
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пък направо се чувствам, все едно съм го ощетила моя зъболекар с ония 38 лв, които ми взе. Да ида да му дам още толкова ли newsm78 А по принцип не е от евтинджиите, даже по-скоро обратното.

# 429
Онна, живо и здраво да е момичето ти!

Никога не ми е никнал мъдрец. Дано и занапред да не разбера какво е това нещо. Ясно е, че не съм мъдра. Laughing  Задължително ли трябва да се извади подобен зъб?

# 430
Она, честита рожденичка  Hug

Не знам дали е от колите, ама аз измих един прозорец вкъщи  bowuu
Обещавам, няма да ги мия вече. Само да се затопли  Laughing

# 431
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да се включа за мъдрец, в клиника ЕО-ДЕНТ, и на мен ми взеха 80 лв., преди две години, беше неделя, мъдреца беше лекуван, но под пломбата - нов кариес с голяма дупка! Стана бързо и без
усложнения!

# 432
Онна, честита да е мъничката! Само хубави неща да я съпътстват.  Heart Eyes

Искам да кажа - кюфтенца в  Икеа. Грух.

# 433
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Никога не ми е никнал мъдрец. Дано и занапред да не разбера какво е това нещо. Ясно е, че не съм мъдра. Laughing  Задължително ли трябва да се извади подобен зъб?

Моя леля, медицинска сестра на зъболекар, разправяше, че преди години вадели мъдреците на конвейер, лесно се разваляли, трябвало да имаш близък зъболекар да ти ги прави.

# 434
  • някъде ... тук ...
Онна, честита ви рожденичка! Да расте здрава, щастлива и с много късмет в живота! Весел празник!

И на мен не са ми расли мъдреци още. Явно има време да помъдрея Laughing
Децата и мъжът ми ходят в гореспоменатата клиника. Мисля, че е същата, споменавана и от Нино.

Уфф, много работа и други ангажименти. Не мога да стигна до тук.

Общи условия

Активация на акаунт