Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 314
  • 985
  •   1
Отговори
# 510
Аз харесвам и нося ниски обувки, най-често тип колежански.
Кецове също, кубинки, такива неща. Тези токчета, които показвате, ми изглеждат страшно изтезание за духа и физиката.
Онна, честито на детето  bouquet Да ти е живо и здраво.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 21:35 от valerie

# 511
Уха, Чек, сандалите са страОтни! Ако са над 200 лева обаче не ги ща:) За лятото са ми много удобни подобен тип, нося дълги рокли и изглеждам почти висока с 10 см обувка и хоп 168 см:)
За Рим обаче не са ми подходящи наличните ми обувки, все високи, а по маратонки няма да е ОК за снимките. В такива моменти искрено завиждам на високите мацки, дето могат да носят мокасини или балеринки, да им е удобно и да не приличат на тролове Embarassed

# 512
Жаки, то и аз съм ниска, но си ходя с равни обувки за по-удобно. Simple Smile Не че не се кефя повече като се кача на ток, но отдавна не го правя...или супер рядко.

И една подробност за снимките за всички, които обичат да се снимат пред забележителности. Simple Smile
Колкото е по-висока сградата, паметник и др., толкова по-далеч от него трябва да застанете и така да ви снимат. Simple Smile
Така вие се виждате в естествен размер и сградата също.
В противен случай на снимката има едни миниатюрни човечета, понякога неразличимо кой е....и някаква голяма забележителност.
Навсякъде гледам, че хората така се снимат....изглежда са пропуснали часовете по физика в училище.

# 513
Сесил, да по- бавно, като за лаик:) Значи да се снимаме от далеч така ли:) Нося си страшна самоснимачка от Тайланд, дълга е. На снимките сме все по сами иначе, не ми е удобно да моля чужди хора да ни снимат.

# 514
Сесил, да по- бавно, като за лаик:) Значи да се снимаме от далеч така ли:)

Да, точно. Simple Smile
Застава се на минимум 3-4м. от ниска сграда (примерно някоя скулптура), от разните катедрали и църкви които са колкото 3-4етажни сгради....може и на отсрещния тротоар. Simple Smile или на средата на площада.

# 515
Аз харесвам и нося ниски обувки, най-често тип колежански.
Кецове също, кубинки, такива неща.

Аз също харесвам оксфордки и винаги имам. Но за лятото не стават.  Кубинки и кецове абсурд.

# 516
Ами щом тъй се прихваща от темата (имам предвид Гена и мъдреца), дайте да си говорим за нещо хубаво - за сандалки примерно. Или други летни обущетки, та белким всички прихванем по някой чифт...

Аз за обувки не искам да говоря пък. Нинче, потвърди, моля те!  Whistling

И за чанти не искам. Подозирам, че на следващ етап ще намеря колекцията си от чанти окачени из къщата.  Joy

Joy  Аз ако съм на твое място, бая време няма да обеля дума за обувки  Mr. Green

# 517
Прибрахме се към 9:30, падна бушона на таблото, докато намерим ключ - никой няма  Crazy, докато слезем... и това от тия скапани китайски крушки, гърмят като пиратки! А утре трябва да станем малко по-рано, че изкарах мъжа ми от работа. Седя си аз късния следобед и се звъни - вдигали с паяци всички коли от служебния паркинг, квоооо?! Тичай до там, явно са измислили някое мероприятие е така в края на деня без предупреждение. Обикалях в карето синя зона, няма и няма места, звъннах на шефа, че всички с коли се налага да си ходим + една колежка, която трябва да се качи да ни вземе нещата. Лошото беше, че много ми се пишкаше, ама четях темата и исках да дочета едно мнение и тогава щях да отида до тоалетна, но после звънна телефона и до нас да не ви казвам как съм стискала до вкъщи  Crazy Вече нищо няма да отлагам.

# 518
Покрай тази тема прогледах Мастършеф. Че то било много готино!

# 519
Какви са тия оксфордки  Blush Аз имам всичко на всичко 7-8 чифта обувки, броим и ботушите.

# 520
  • HH
Бела, защо такъв меланхоличен аватар си си лепнала?

# 521
Покрай тази тема прогледах Мастършеф. Че то било много готино!

Сети се ти!  Flutter Хубавото е, че имаш бая чужди сезони.

# 522
И аз много се кефя на Шефа, а следващият обещава да е интересен езипод  Whistling Имам едно бутертесто във фризера и се чудя с какво да го напъхам, ама нещо дори мен простата дмакиня не ме впечатлиха тази вечер рецептите, та ще си мъдря сама някоя  Whistling Whistling

Тока ми дойде, но дълго време нямах ни интернет , ни кабелна / да живее 3G-то/ ooooh! ooooh! Белла, щом и ти си рзбрала, че при нас това е традиция, питаш ли ни потърпевшите, случвало ми се е зимата- вечерта , тъкмо  сме седнали на вечеря и щрааак, вечерята става романтична, на свещи. Добре, че под нас, целият партрен етаж е на едно семейство, което освен климатиците, зимата се отоплява с печка.....таааа жегата е на ниво , иначе идея си нямам как щяхме да оцелеем, при все че съм мега зиморничава и мразя да се навличам, вкъщи ходя по тънка блуза и клин  Crossing Arms Crossing Arms

# 523
Бела, защо такъв меланхоличен аватар си си лепнала?
Дъжда ми е слабост, Кате. Най обичам да вали през нощта, а аз да кръстосвам улиците  Heart Eyes

Хубавото на Шефа е, че го дават три поредни дни, а не веднъж седмично.

# 524
е шефа не го ли дават 5 дни в седмицата Thinking newsm78

Общи условия

Активация на акаунт