Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 320
  • 985
  •   1
Отговори
# 480
  • Ямбол
Ох, уморих се днес. Краката ми пулсират. Почивка малко и започвам следващата задача.

Онна, честита ти рожденичка. Да е здрава и щастлива.

# 481
  • Варна
Ами щом тъй се прихваща от темата (имам предвид Гена и мъдреца), дайте да си говорим за нещо хубаво - за сандалки примерно. Или други летни обущетки, та белким всички прихванем по някой чифт...

Подкрепям, подкрепям! Ако може и за дамски чанти!  Grinning

# 482
Ами щом тъй се прихваща от темата (имам предвид Гена и мъдреца), дайте да си говорим за нещо хубаво - за сандалки примерно. Или други летни обущетки, та белким всички прихванем по някой чифт...

Подкрепям, подкрепям! Ако може и за дамски чанти!  Grinning

Пу - първа.
Днес си поръчах рокличка, много лятна  Flutter
Утре трябва да е при мен.

# 483
  • Sofia
И аз бях много предубедена към услугите,които ЗК покрива. Но след едно лечение на млечен зъб на детето,което ми струва 250 лв  Shocked-5 пъти ходихме,докато сложи пломба и на всяко ходене цаках по 50 лв.....тааааа смених денталната клиника и о,чудо-можело и без пари! Hug

Светалчо,съгласна съм...опитвах се да прихвана едно червено сако днес,въртях,суках,ама много късинко ми дойде.Както и един гащеризон,от тия провисналите,много ги харесвам,амааа все са ми къси крачолите,та, спестих едни пари. Пък не желая да купувам по-големи размери и да ги нося на шивач. Ама,ми се чини, че като преспя и утре пак ще се подредя там. И сандали няма да откажа Crazy
Оф,все съм гладна. Купила съм си пилешки дробчета,ще ги мятам на скарата. Моите се мусят,искали гъши дроб. Брееееееей, че то и аз искам. Но съм намирала само в МЕТРО и цената няма нищо общо с пилешкия  hahaha

Онна,ЧРД на девойката и   bouquet!

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 18:51 от GeNa

# 484
Аз си избрах чанта и сандалки. Като за плаж и за неглиже островни разходки.  Flutter
Скрит текст:

Обаче ще почакам да ги понамалят.  Crossing Arms

# 485
  • Euskal Herria
Онна, жива и здрава да ви е госпожицата!

Все ми е било чудно, тези жени като не готвят...какво ли ядат у тях? Само сандвичи, само готова храна...или карат на фотосинтеза.
Щото за детето хубаво, вземеш там нещо от кухнята...ами възрастните?
Веднага мога да ти кажа - една съседка си хранеше домочадието с храна от детската кухня. Взимала двойни порции (не знам как се е уреждала по онова време). От едната порция -  с първото хранела бебето, с второто - голямото дете. С останалата порция - тя и мъжът й. Кремчетата си ги поделяли - който искал. Като ми се "похвали", буквално бях  #Crazy.

Аз засега съм на тема малко по-официални тоалети, но мисля, че вече е достатъчно това, което купих. Междувременно си взимам и нещо лятно, ежедневно, когато ми падне изгодно и ми хареса.

# 486
  • София
Аз взимам храна от детска кухня за малкия. Преди това взимах и за девойката, а още по-преди за големия. Изключително удобно ми е. Донасят ми я вкъщи, мога спокойно да изляза и да се прибера в 12 без 5 и да знам, че храната на детето ми е подсигурена. Аз обикновено готвя при вдъхновение, а вдъхновението ми не винаги е подходящо за храна на малките, така че съм възможността, която ми дава детската кухня е безценна. До сега не съм намирала подозрителни неща в храната, а най-доволна съм от факта, че опаковките са еднократни и не разчитам на хигиената на някоя друга незнайна жена и на това, че тя съвестно си е измила бурканите.

# 487

Аз за обувки не искам да говоря пък. Нинче, потвърди, моля те!  Whistling

И за чанти не искам. Подозирам, че на следващ етап ще намеря колекцията си от чанти окачени из къщата.  Joy

# 488
  • ту тук, ту там
Онна, да ти е здраво и щастливо момиченцето!  Heart Eyes

Аз вчера си купих чехли за лятото, днес ходих да гледам едни сандали (от Йерусалим  Crazy ), ама им се чудя.
Чек, ти вярно ли с такива сандали ходиш на плаж?

# 489
  • Пловдив
Аз почвам да съжалявам, че не станах зъболекар и да живея в Бургас Simple Smile

# 490
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз почвам да съжалявам, че не станах зъболекар и да живея в Бургас Simple Smile
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ами има за какво да съжаляваш!

Токущо говорих с една приятелка зъболекарка и тя ми каза, че вади мъдрец за 8.90 по здравна каса.

Чек, страхотно ми хареса ираза "островни разходки"! Как звучи само....размечтах се!
Хубави са ти сандалетките и чантичката, но за мен токът е висок.

Онна, виж какъв хубав подарък днес си получила - добра новина за едното дете на празника на другото - наистина е чудесен ден за "твойта демокрация" Joy Joy Joy Hug

Софи, щом не искаш да говориш за обувки и чанти, недей. Обаче си съмнителна - или много си се наобувчила или ...не знам каква друга причина може да има. Joy Joy Joy

# 491

И обичайните за и против....както и "аууу, ама аз нямам цял ден да стоя на печката". Simple Smile
Все ми е било чудно, тези жени като не готвят...какво ли ядат у тях? Само сандвичи, само готова храна...или карат на фотосинтеза.
Щото за детето хубаво, вземеш там нещо от кухнята...ами възрастните?

За мъжа си готвят само вечер. А ако не бяха на кухня, трябва да готвят и за детето сутрин, на обяд и следобедна закуска.
Винаги съм мразела детските кухни-особено онзи кисел брр....отврат.

# 492

Чек, ти вярно ли с такива сандали ходиш на плаж?

Чантата е като за плаж, сандалите за около плажа.  Абе то тук все е плаж. Mr. Green

# 493
  • някъде ... тук ...
На време влизам  Laughing
Обичам модела сандали на Чек с единствената разлика да са малко по-ниски. Платформата и цялата подметка са задължителни  Crazy
Аз чанта трябва да си купувам, ама да видим кога ще стигна до нея...

# 494
  • Пловдив
Аз имам подобни на показаните сандали, само тока не е обвит с конопени конци, а е кожен Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт