Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 299
  • 985
  •   1
Отговори
# 540
  • Euskal Herria
Значи трябва да дойдете тук - почти ежедневни валежи, океан, много зеленина и цветя. И мнооого места за почивка и разходки.  Grinning

# 541
Значи трябва да дойдете тук - почти ежедневни валежи, океан, много зеленина и цветя. И мнооого места за почивка и разходки.  Grinning

Завид!  Crossing Arms

# 542
  • HH

Ааа не, благодаря. Мен и сега си ме вали всеки ден. Ама като ми се намокрят очилата не виждам нито зеленини, нито цветя  Mr. Green

Да ти имам откритието  Mr. Green

Не ме дразни. Имам да взимам важно решение.

# 543
Стига вече с тоя дъжд.
Прииска ми се да съм в някое от малките, китни английски селца - да ми мирише на дъжд, чай и окосена трева.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 00:46 от Антигона

# 544
Аз днес имам странно желание. Искам Алпите, камина и горещ шоколад с маршмелоу. Ама сигурно Катя ще ме заведе  Mr. Green

# 545
Хепбърн, не знаеш какво да искаш. Алпите - външно джакузи, от терасата - панорамна гледка + чаша вино.

# 546
  • HH
Одриня, ти си за преглед. Получаваш топли и студени вълни. Катя, ще се заведе към Ирландия или Исландия, Алпите и идват малко в другата посока. И Катя, на шиш яде само месо, а не странни меки неща  Laughing

# 547
Хепбърн, не знаеш какво да искаш. Алпите - външно джакузи, от терасата - панорамна гледка + чаша вино.

Ама пак са Алпите, нали? В правилната посока съм.

Одриня, ти си за преглед. Получаваш топли и студени вълни. Катя, ще се заведе към Ирландия или Исландия, Алпите и идват малко в другата посока. И Катя, на шиш яде само месо, а не странни меки неща  Laughing

Не ща! Искам на Алпите пък /тропам с крак!/. Ама аз не ги искам на шиш, а в горещия шоколад. Оф, нищо не разбираш.

# 548
  • Euskal Herria
Ето ви една снимка - от високо (от мост), Билбао през юли:

Ако държите, ще търся дъждовен парк  Grinning.

# 549
  • HH
И понеже не разбирам :
1. няма да ида в Алпите;
2. ти тропай с крак, по някое време ще изпаднеш от другия край на планетата. Няма да са Алпите, ама ще си далече от нас;
3. лягам си  Hug

# 550
  • София
Така такааааа, я да видя кой къде иска да заведе старата изморена жена!
Одри, идвам душко. Как обичам мъшмелоус в какаото ммммммм!
Мише, аз съм човека, който ти трябва за тези улички. О-бо-жа-вам ги!!! Живеех около година на такава, ама още по-провинциална. Обещала съм на голямата, че ще я заведа някой ден до там да види къщата отсреща със съвършен сламен покрив и страшно красива конюшна. Еееееех, как се върнах 15 години назад!!!

# 551
Така такааааа, я да видя кой къде иска да заведе старата изморена жена!
Одри, идвам душко. Как обичам мъшмелоус в какаото ммммммм!
Мише, аз съм човека, който ти трябва за тези улички. О-бо-жа-вам ги!!! Живеех около година на такава, ама още по-провинциална. Обещала съм на голямата, че ще я заведа някой ден до там да види къщата отсреща със съвършен сламен покрив и страшно красива конюшна. Еееееех, как се върнах 15 години назад!!!

Как да не те обичам? Кажи ми.  Hug

Кате! Виж какво е добър човек, зло такова.

# 552
  • София
Ааааа така! Говори ми, говори. Ммммм, още един горещ шоколад имаш! Или по-добре още едни Алпи!

# 553
Ааааа така! Говори ми, говори. Ммммм, още един горещ шоколад имаш! Или по-добре още едни Алпи!

И децата ще ги оставим на Катя  Mr. Green Joy

# 554
Донякъде мога да ви разбера, ако говорим за топъл дъждец. Но да ми капят на главата студени капки баш на плажа когато се очаква да се топя блажено в собствен сос - тц!  Naughty
Иначе обичам как мирише след дъжд.

О, аз обожавам да вляза в басейна, когато вали. Изключително ми е приятно и релаксиращо. Чакам с нетърпение да завали....
Е, преди това да се стопли.

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 01:31 от sophiemmaspencer

Общи условия

Активация на акаунт