Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 277
  • 985
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
У дома съм вече.  Grinning
Леле, такъв инфарктен полет не съм имала.  ooooh! Не преценихме правилно времето и хванахме на абсолютен косъм полета за София.
За летището хванахме автобус, а той пъпли едва. Пристигнахме на летището половин час преди полета и на нашето гише нямаше никой. Осем човека се защурахме в различни посоки за информация и ни казват, че сме закъснели. За чекиране на багаж-тотално закъснели. Накрая ни казаха, ако искаме да летим, ще изчакат, но без багажа за товарното. Нашите сакове  добре, че бяха с допустимите размери на ръчен багаж, че някои трябваше да си вземат най-важното от куфарите и да ги зарежат. Единият от нас хукна да търси охрана да каже, че зарязваме празни куфари-да не би да стане суматоха.
Конфискуваха ми подаръците-напитки, нали не може, ако са в ръчен багаж. Добре ама аз така старателно ги бях увила в ддрехи, за да не се счупят-вина, конфитюри, екзотични плодови напитки. Хвърчаха чорапи, гащи и блузки, даже и по земята, докато ги намерим. В последния момент награбих изпаднали чорап и бельо, на бегом в автобусчето, което ни чакаше и понеже бях в паника-така и влязох в самолета.  ooooh! Щом седнах, извадих си огледалцето от дамската чанта-не помня да съм била толкова червена от бягане и адреналин.
Абе, прибрах се!  Sunglasses
Много ни хареса в Малта, Чек, пак ще ходим, най-вероятно през септемрви.

# 556
Оооо , Мишаааа ето го моето място за живеене  Heart Eyes

# 557
Добро утро, днес предлагам да си говорим за слънце и да забравим дъжда моооляяя  Praynig Party   Искам слънце, море, морска градина, пикници. Чакам с нетърпение да се стопли и да изсъхне земята, че да се занесем на пикник. Обичам и топлите , летни сутрини/сухи!/ и да пием кафенце в някое китно заведение. Не ми се нрави дъжда, разваля ми тези мероприятия  Crossing Arms Crossing Arms ooooh! Само чакам да се стопли и да изсъхне трайно и зареждам пластмасовите прибори и рогозките и стягам перманентният сак на детето и мен......ще се прибираме само да спим, а понякога и толкоз няма, защото вече е достатъчно голяма и за палатка и къмпинг  Heart Eyes

Скрит текст:

# 558
  • Ямбол
Добро утро. А аз нямам търпение да отлетя днес, да се махна от града, от шума, от дъжда и от комуникациите.

# 559
Момичета имам една чуденка за данъчните декларации, дали има счетоводител сред вас, който има желание да ми помогне. Имам следният въпрос, гражданският ми договор е от Декември 2014, но сумите са изплатени Януари 2015, съответно и авансов данък и т.н. е изплатен, въпросът ми е за коя година да декларирам дохода, сега или догодина?? newsm78

# 560
Лили, тогава да ти пожелания приятна почивка преди да си дръпнала шалтера  newsm49
Жаки, браво за хотела, наистина малко време остана и направо си извадила голям късмет, както с цената, така и с местоположението. Чудех се дали да купувам туристически пътеводител за Рим, но с бг-мама и гугъл мапс изобщо не е нужно. Разучих кои линии на ГТ ще ми вършат работа, начертах си маршрути и си отбелязах препоръчаните заведения и забележителности. Само остава да купя някоя по-широкопола шапка на мм, че има лошия навик да слънчасва по почивките.
Светалчо, мерси за комплиментите, как ще ти се сърдя  Simple Smile

# 561
Добро утро!
Онна, радвам се, че твоята диагноза не е вярна!
Шаги, сладурка е малката.
Много хубави летни снимки видях.
Аз също си търся чанта. Обаче последните ми сандали чакат слънцето:
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
Тази година ми предстоят доста по-официални поводи и вчера си взех една чанта за тях. Трябва само и гардеробът да наредя.
Май не се справих с качването на снимката, затова пускам и линк.
Лили, приятна почивка.
Аз пък за първи път никъде няма да ходя през почивните дни. Искам да си почина, да се разходя из града и т.н.

# 562
  • София
Добро утро!
Ето я и моята голяма 5-годишна  Simple Smile
Уж се бях научила как се слага снимката да е видима, а този път не ми се получи, а се вижда само като линк  newsm78

Аз си купих пътеводител за Рим. Даже си го чета още от сега, та да съм подготвена. Sunglasses

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 11:12 от Onna-bugeisha

# 563
  • дядовата ръкавичка
Много сладка петгодишна  Laughing Гледам все батковци са я наобиколили отсега  Wink
Онна, голямото ти момче, не е ли това, което печели математически състезания? Какви са тия притеснения за липса на концентрация?

И аз от вчера официално си имам тийнейджърка Laughing. Хубав празник се получи, цял следобед подскачаха девойките на двора. Силният вятър изобщо не им попречи, явно младата им кръв ври и кипи, по къс ръкав бяха   Simple Smile

# 564
Онна, много е хубава Емма!

Добро утро! Искам обувките показани от Чек и тези показани от Шаги. Обожавам обувки, маратонки, кецове. Вчера, докато вие сте говорили за това, аз отидох до мола и си купих още един чифт маратонки. Та да се похваля - "Имам нови маратонки.....". Джинси нямам, защото съм малко китче сега.

Жаки, едно магнитче от Рим да ми донесеш, моля.

# 565
  • София
Честита тинейджърка, АйялаHug Нека бъде много щастлива и да не ви създава много ядове  Hug

Много сладка петгодишна  Laughing Гледам все батковци са я наобиколили отсега  Wink
Онна, голямото ти момче, не е ли това, което печели математически състезания? Какви са тия притеснения за липса на концентрация?

Ооо, девойката от сега си ги е наредила: Х ще ми е гадже, а за У ще се оженя  Wink

Голямото ми момче е от породата умен и разсеян. С концентрацията малко или много се справя вече. Моите притеснения бяха свързани с краснописа му. По-точно с грознописа. Когато бърза или му е скучно пише абсолютно неразчитаемо до степен самият той да не може да си го прочете. Така или иначе камък ми падна от сърцето, че не е дисграфия. Той краснописец няма да стане, но ще трябва да си изработи някакъв четлив почерк.

# 566
Момичета имам една чуденка за данъчните декларации, дали има счетоводител сред вас, който има желание да ми помогне. Имам следният въпрос, гражданският ми договор е от Декември 2014, но сумите са изплатени Януари 2015, съответно и авансов данък и т.н. е изплатен, въпросът ми е за коя година да декларирам дохода, сега или догодина?? newsm78
Щом ти са изплатени януари 2015 , декларираш до 30/04/2016 год. т.е. догодина .

Онна много сладко момиченце .

# 567
Онна, фенката на Елза и Анна е голям сладур!
Радвам се много, че ти отпаднаха притесненията след посещението при логопед Peace

# 568
  • Бургас
Добро утро!
Вчера,да не остана по-назад и аз си купих обувки. Ама прости, ниски. Ще ми трябват за разходките с Мариана. Обаче , като гледам времето май ще си понося още ботушките. Много хубави обувки сте показали. Жалко,че с моя 35-ти номер не мога да си ги купя.

# 569
Блазя ви, за обувки си говорите, прекрасни деца показвате, а аз горката мия баня. Мразя да мия баня!

Общи условия

Активация на акаунт