Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 240
  • 985
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна
Честит имен ден!
Имаме си деца-именици в темата!  Hug
Ние нямаме имени дни в нашето семейство. Има ни ги споменати имената на някои празници де.

# 856
Добре, че ме подсетихте за имения ден и излязох набързо от работа и взех една книга с пъзели. Колежка /знам, че е колега, ама ми е трудно да го напиша/ пък ми даде доста стикери от Била, щото нейните са вече големи и стъкмих подарък.
Аз трудно възприемам нашия Борисчо като Борис. Още има прекалено сладък вид, за да му отива това сериозно име и забравям, а не и от най-масовите празници.
Честито на всички, които празнуват.

# 857
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
ВалерИ, "колежка" си е напълно правилно според законите на българския език.

От известно време се каня да те питам какво представлява аватарът ти, че не мога да различа нищо познато на него newsm78

# 858
Вярно, че го разрешиха
Не знам какво точно представлява, на мен ми създава леко циганско, свободно усещане, както искам да бъде, ама не остава време
Аватар слагам колкото да има нещо там

# 859
Благодаря ти, макар че нищо не разбрах, освен "циганското усещане" Joy Joy Joy

# 860
Е не мяза ли на циганка без глава Joy?

# 861
  • София
Започвам да се оправям вече. И гледах изписването на новото кралско бебе. В предишния си живот със сигурност съм била англичанка родолюбка, с афинитет към кралското семейство. Много трудно преживях заминаването си от UK. Цял живот сигурно ще ми е на сърце всичко английско.

# 862
Цвети, ти го раздаваш аристократично, аз от Факултето, хич не ме вълнува кралското семейство.
Да им е живо и здраво иначе детенцето.

# 863
  • ту тук, ту там
Имам чувството, че само аз не се вълнувам ама грам от кралското бебе и от кралското семейство въобще!  Blush
Обаче пък си поръчах да ми пратят картичка от Англия заради печата. Прескачам статиите с новините по темата във ФБ, но това за печата ми попадна случайно пред погледа и реших да си поръчам!  Joy
А, ВалерИ, не съм сама значи!  Hug

# 864
  • София
Как се казва това бебе.Аз се надявах само да е момче,то момиче.

# 865
  • Варна
Имам чувството, че само аз не се вълнувам ама грам от кралското бебе и от кралското семейство въобще!  Blush
Не си само ти.  Grinning
Единственото, което ме вълнува е, че щом има някъде новородено, да е живо и здраво.

# 866
Цвети, ти го раздаваш аристократично, аз от Факултето, хич не ме вълнува кралското семейство.

И аз така. Просто обичам бебета - все едно чии са.

# 867
И как се казва принцесата?

# 868
  • София
Blush Аз много се вълнувам!
Мид, още никой не знае как ще се казва. Сигурно до 2-3 дни ще кажат. А иначе когато баба Бети е родила принц Чарлз, един месец не са оповестили името.

# 869
  • София
Благодаря ти,все пак са всеизвестни английските традиции.Да сме търпеливи.

Общи условия

Активация на акаунт