Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 502
  • 985
  •   1
Отговори
# 180
Аз май държа първенството на дребосъците с респектиращия ръст от 158 см:)))
Всичко обичам да ям, тестено особено, шоколад черен, паста, лазаня, пица. Месо не обичам, риба много! Единствената причина да се бъхтя по 1.30 мин 4 пъти седмично в гадната зала, е да мога да ям:)
През уикенда си хапвам, каквото ми се иска през седмицата без въглехидрати, само редче черен шоколад, ако преритам:) Искам да сваля, но се примирих че не мога, опитах всякакви режими, не мърдам. Поне да не качвам, пак е нещо:)
Гледам Капките, Фицата е голем:))))

# 181
  • Euskal Herria
Добре сте вие, хапвате. Поне знаете откъде може да са ви килцата. А аз хем не ям, хем съм отгоре + 20. Не че не знам защо качих, ама не ми е много комфортно. Просто се научавам да се обичам и такава.

Ванини, в момента си по-податлива на емоции. Не си причинявай зорлен негативни изживявания.

# 182
Днес след обед ще излизаме,
решавам, че ще обувам новите сандали на Борис...идеални са за топлото време, стабилни, естествена кожа...абе чудесни.
Обаче....той не ги харесва. В момента, в който стъпи на земята започна да пищи "не, не, не....буй (събуй) ги" и да не иска да помръдне от мястото си. Simple Smile
Реших да не си правя експерименти да го извеждам с тях, само колкото да ги омърля за 5крачки....и после да се чудя какво да ги правя, като страхотните ботуши на сестра му.

# 183
Сесил, продай ги, докато са нови, ако няма да ги носи. В ОЛХ например.

# 184
ОЛХ го съсипаха
Къде се местят сега?

# 185
Сесил, продай ги, докато са нови, ако няма да ги носи. В ОЛХ например.

Пуснах ги, ама да видим.
От доста време ми се струва, че хората там влизат с идеята да намерят нещо хем качествено, хем за без пари. А 90% от нещата които имам за продажба за чисто нови и на цена по-ниска отколкото са купени.

# 186
Криско уби рибата. Много ми хареса.

# 187
Да! Той и Фицата са невероятни днес

# 188
Ето ни и нас, след цял ден скиторене. Направо не мога да повярвам, че му дойде времето да изкарваме по цял ден в парка. Изморени сме, но доволни  Crazy Събухме се и да попечем кълки даже. Следваща дестинация е плажа, след морската днес   Mr. Green
Скрит текст:

Успех на интервютата утре момичета  Peace

Сега ще си пусна най сетне тв-то и ще си отворя една бира и върна да видя капките, щом е било и интересно-супер  Crazy

Аз тортата няма да я гледам  ooooh! Днес традиционно, за откриването на сезона ядох картофи, цаца, сладолед бира, сега само тортата ми липсва.....ще си сипя таратор и бира и готово , пълен ще ми е сомаха  Crazy Бих си сложила узо, ама съм сама с бебето, та.....да не рискувам  Crazy

# 189
  • София
Страхотен беше! Обаче страшно много ми приличаше на Николета Лозанова  Mr. Green

# 190
Oх, бе Цвети  Joy

# 191
http://prikachi.com/images/425/8078425R.jpg

Аз се спуквам от смях, а нашия ей го на! Пълен непукист!

# 192
Като се събуди го нацелувай от мен. Сладкиш!

# 193
Звезден прах,Бела страхотни сладурчета  Heart Eyes Само за гушкане са  Simple Smile

# 194
  • София
Ами много бе!  Mr. Green
Жади, много много силно го стискай и целувай от чичо му Цвети!Мххххм

Общи условия

Активация на акаунт