Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 393
  • 985
  •   1
Отговори
# 345
 Joy Сладката Апетитка, тя! Ама и злоядо дете е нещо страшно, та не знам кое е по-малкото гайле newsm78

# 346
Искам да кажа, че пауните в размножителен период са особено кресливи. След десетина дни е възможно и да свикна Grinning
Нино, дано бързо да отмятате разните му там лекари и да минава всичко на сладураната.
Димми, много полезно ми беше включването ти, благодаря.
И при нас с рибата се занимава мъжа ми. В общия случай и той я готви.
Големият ми син този път много трудно се справи с лятното часово време. Почти всяка вечер се разстройва, че е късно, а още не е заспал. И това при положение, че никой не го кара да спи, обяснявам, че е втора смяна и пр. Не знам какво му става.

# 347
Искам да кажа, че пауните в размножителен период са особено кресливи.

Не знам как ги търпите, като минаваме в зоопарка покрай птичите клетки, ме заболява главата.
Рибата ми е била винаги много гадна и на пипане, и за ядене, но с годините се пречупих и сега чистя и готвя, но не ям, чак толкова не мога да се пречупя. Пилешко и свинско обичам.

# 348
Янечек, свиква се с времето. Иначе пък са много красиви.
Харесва ми Мастер Шеф, хубаво са го направили, изпипано.

# 349
Аз риба обичам относително. Трябва да е обезателно голяма, без опашки глави и кости. Пастървата ми е най-ккомпромисна. Ям я, но и нейните кости ме дразнят.
Последният месец майка ми три пъти ми готви сьомга, котлет - пече я във фурната.  Имаше я на промоция. Прави и сос. И пюре, а аз си правя броколи. Оххххх, лиги ми потекоха.

Любимите ми зеленчукопродавци са отворили сергията. Купих си зеле и моркови, суперски. И розови домати. Само тях ядох, със сирене, няма такава сладост.

Ох, Апетитката се е изправила до мен, гали ме по главата, целува ме и ми вика - бичам мама, моя садка. Оооооооооооооо, няма такъв емотикон, дето да сложа. Абе това дечицата са страшно нещо  newsm76

# 350
  • Euskal Herria
Разбрах, че една позната ме е използвала по най-гаден начин. Сама си призна, явно съвестта й я е тормозила. Мина време, но горчилката си остава. И една лека параноя по отношение на новите познанства. Само аз ли съм такава глупава? Не съм прекъснала отношенията с нея, но вече не мога да я приемам така, както преди. Явно съм голяма наивница и мекушава - съжалявам я за положението, в което е, но постъпката й спрямо мен реално изобщо не й е помогнала, за да се оправят нещата при нея.

# 351
Яна, не само ти, преди месец някъде и аз осъзнах същото за моя приятелка, не стига че е виновна, но е безкрайно нагла и се опитва да се изкара жертва, то и затова й се вързах, от съжаление. Само че сега съм я погнала на свой ред и хубавичко ще я изтормозя и ще й дам много зор, ама много. Край на добрината и разбирането, това са лоши качества, които ще избягвам да проявявям и край с новите приятелства. Познанства да, но не и приятелства. А ей сега отрязах още една, дето се опита да ми хленчи за пари, не й достигали сааамо няколко хиляди да си купи къща. Я, марш, като ме ти стигат, си изкарай!

# 352
  • Оптимист по принуда
Valerie, радвам се.
Скрит текст:
За д-ра знам, че може да ти даде логично обяснение какво ти се случва,което никак не е малко в подобни случаи. Не зн дали си говорила с него, но можеш да му пишеш имейл или да му звъннеш, ще ти обърне внимание.

# 353
Янче, съжалявам, че си огорчена.

Аз нямам никакви очаквания от никой, та не подхождам с предубеждение към нови хора. Даже ми е все тая дори и някой да ме използва, па да си бие шута после. Даже не гледам на някои неща като използване. Имам си мои лимити и мога да казвам не, обаче. И точка.
Ама ненавиждам да ме лъжат или да ми шикалкави някой, или да се прави на умряла лисица.
Сега покрай лазаруването една се направи и  Twisted Evil

Днес бях бърнаут  Crazy като се прибирахме с малката. Една шофьорка така ме ядоса, че се зачудих после как може човек хем да реагира някак, хем да е цивилизовано. Може би трябваше да сляза и да и взема ключовете и да я накарам тоя етюд от 'лебедово езеро' /ръкомахаше като агонизиращ лебед, да не кажа патица/, да ми го изиграе извън колата.  

# 354
  • Ямбол
...Може би трябваше да сляза и да и взема ключовете и да я накарам тоя етюд от 'лебедово езеро' /ръкомахаше като агонизиращ лебед, да не кажа патица/, да ми го изиграе извън колата. 
Това ще си заслужава да се гледа. Ама и Нино ядосана си заслужава да се види.

Аз искам да кажа, че утре ме нахендриха на едно място, което изобщо не беше в плановете ми. Обаче аз помня, няма да кажа нищо, само помня. Няма да им доставя удоволствието да ги моля да се сменя. Ще си свърша работата, обаче както аз си знам, не както, когато го правя с желание.

А от четвъртък заминавам и ще съм в телевизионно, интернетно и понякога и телефонно затъмнение. Пълен релакс - книжки и птички, чист въздух и време само за мен и дъщеря ми. Мъжете са на друго място с много бира и рок.

# 355
И мен днес  едни пешеходци  ме издразниха.
Карам с летни гуми още, поради  определена причина.  Съответно  като се стопли и те започнаха да свирят като натисна спирачка, а ако е по рязко, доста свистят.
Та виждам  как светофара светва жълто и удрям спирачки,  чува се стабилно свирене, но съм спряла  вече  на червеното.
И една  'дама' като се  изцепи...'ауу, каква  простачка''. Идваше ми да сляза  и да и обясня, че щях да съм простачка ако бях профучала без да спра...но първо там има камери...и после  зелено светва чак след червеното за колите. Грам не и попречих на свободното  преминаване.

# 356
Идвам да се похваля с нов аватар  Flutter благодарности към Доня Одриня  Hug

# 357
Лили, много хубаво звучи, това което сте запланували по момичешки, да си прекарате много добре желая.
Заралийки имаме ли? Препоръка за хотел и ресторант? В събота ще отскочим до там.

# 358
  • Sofia
Искам да кажа,че за една седмица се видях с 4 приятелки-две много близки, другите две не чак толкова,но и четирите си имат сериозни проблеми и изпитания  Tired
На едната баща й почина в деня, в който се видяхме;
на другата дъщеря й е диагностицирана с лека форма на аутизъм;
другите две отиват към развод  ooooh!
Не ме натовариха срещите, само ме размислиха....как бързо и лесно е обръщат нещата в живота, обикновено за по-лошо  Tired.

Успех на Цвети и Миднайт с новите работи  Peace!

Рим сте споменали. Преди 2 години ходихме с мъжа ми. Хотелът беше приятен, близо до някаква гара.Цените доста високи- 6 нощувки бяха около 800 евро. Освен, че обиколихме основните забележителности, аз и напазарувах доволно от един огромен аутлет-селище. Имаше си автобус до там и отиках цял ден сама. Мъжът обикаляше по някакви църкви.

# 359
Лили, много хубаво звучи, това което сте запланували по момичешки, да си прекарате много добре желая.
Заралийки имаме ли? Препоръка за хотел и ресторант? В събота ще отскочим до там.
Чакай ей сега ще разпитам  Heart Eyes И ще ти кажа какво са ми препоръчали. Ама ти като ще ходиш в Стара Загора що не минеш и насам, още час път ти е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт