Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 414
  • 985
  •   1
Отговори
# 360
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ееееее! Защо махна сладките бебчета, бе Белла, така ми радваха душата.
А пък тези ти нови дрешки са красиви, ама много мрачни... и дъждовни. Хем  обичам  дъжд...

# 361
Лили, много хубаво звучи, това което сте запланували по момичешки, да си прекарате много добре желая.
Заралийки имаме ли? Препоръка за хотел и ресторант? В събота ще отскочим до там.
Чакай ей сега ще разпитам  Heart Eyes И ще ти кажа какво са ми препоръчали. Ама ти като ще ходиш в Стара Загора що не минеш и насам, още час път ти е  Mr. Green

Или поне до Пловдив?

# 362
Лили, много хубаво звучи, това което сте запланували по момичешки, да си прекарате много добре желая.
Заралийки имаме ли? Препоръка за хотел и ресторант? В събота ще отскочим до там.
Чакай ей сега ще разпитам  Heart Eyes И ще ти кажа какво са ми препоръчали. Ама ти като ще ходиш в Стара Загора що не минеш и насам, още час път ти е  Mr. Green

Или поне до Пловдив?

Шшшшшт. Не се обаждай, аз първа почнах.

# 363

Или поне до Пловдив?

Среща в Стара Загора, бира?   Mr. Green Моят мъж ще е късметлия с три лични момИ на мегдана:)

# 364
аз и напазарувах доволно от един огромен аутлет-селище. Имаше си автобус до там и отиках цял ден сама. Мъжът обикаляше по някакви църкви.

И аз като мъжа ти. Не може да ме накара никой да отделя един ден в аутлети или какви да е магазини в Рим или подобна дестинация. Но в църкви, музеи и стари кръчми мога да си вися съвсем сама безкрайно дълго. На косъм бях да разсърдя дългогодишна приятелка заради такава дилема. Прости ми жената, но я зарязах на входа на аутлета.

# 365
Ееееее! Защо махна сладките бебчета, бе Белла, така ми радваха душата.
А пък тези ти нови дрешки са красиви, ама много мрачни... и дъждовни. Хем  обичам  дъжд...

Светалчо, като ги гледам тия картинки и ми иде да тръгна в дъжда  Heart Eyes не знам защо ги поисках, така ми дойде.

# 366
Добро утро .
И от мен успех на Миднайт и Цвети. Дано да ви одобрят за работа, която харесвате Hug
Аз влизам, за да се оплаквам за пореден път. Нещо става с мен. Не мога да преценя в каква посока да търся проблемите. Продължава да ме боли от време на време главата, различни стави, мускули.  Имам проблеми и с червата, вероятно докарани от антибиотиците през миналата зима, ама дали...
При прегледите при личната и невролозите, си правят стандартните неща - подвижност, бла бла и заключават, че нищо ми няма. Изписват ми противовъзпалителни за болките, без да се търси причината за тях.
Чисто физически в момента си изглеждам доста ок -  от стоене навън имам и тен и въобще здрав вид. Това в комбинация с годините, на които съм, по-скоро ги навежда на мисълта, че явно нещо си въобразявам и симптомине са психосоматични. 
Вие какво бихте направили - да повярвате, че сте леко луди и да престанете да ходите при лекари или да търсите причините? Аз нямам поводи за стрес - вкъщи, на работа, навсякъде всичко е ок. Затова ми е трудно да повярвам, че имат такъв характер оплакванията ми. Или е възможно на някакво подсъзнателно ниво нещо да се случва?

Мислила ли си за лаймска болест? Има много странни симптоми и много трудно се диагностицира.

Другото, което си мисля (не зная колко годишна си; извини ме, ако звуча абсурдно), начало на менопауза. Също има "странни" симптоми.

Също така "панически атаки"?

# 367
Айде пак първа тук! Добро утро, тази нощ имаше прекрасна буря с гръмотевици и светкавици  Heart Eyes

# 368
  • Ямбол
Добро утро.

Само да кажа на Бургас и Пловдив да не се бутат, защото Стара Загора е най-близо до Ямбол, но мен пък ще ме няма.

# 369
Лил, къде те експедираха пак? Четох, че сподели за нещо с работата. Да не си пак квестор?

# 370
  • Ямбол
Не, не съм квестор. Сложиха ме да отида и стоя един час на едно място, което е неудобно за мен без да ме питат и  смятам, че е нарочно.
Та, днес ще го откарам дълъг ден навън, само да не си забравя чадъра.

Снощи четох една книга за една иранка и там едни бебета едно след друго и аз като сънувам после бебета....

# 371
Добро утро!
Влизам да ви кажа колко съм изтрещяла. Сънувах, че Янтра и мъжа и са ни на гости. Бяха оставили момчетата някой да ги гледа. Аз им готвих и ги гощавах с риба  Crazy После още куп глупости. Пак по -добре от сватба, на която роклята не ми става  Twisted Evil

Хубав ден ви пожелавам!

# 372

Мислила ли си за лаймска болест? Има много странни симптоми и много трудно се диагностицира.

Другото, което си мисля (не зная колко годишна си; извини ме, ако звуча абсурдно), начало на менопауза. Също има "странни" симптоми.

Също така "панически атаки"?

Софи, за лаймска болест категорично не съм мислила. Тя дава ли някакви отклонения в кръвната картина, защото там общо взето всичко ми беше добре. Левкоцитите бяха в горната част на нормата, но в норма и предполагам, че това беше в резултат на вирусните инфекции, които прекарах от октомври до януари-февруари.
За менопауза /на 36 г. съм/ също не съм мислила, защото не е характерно ранното влизане за жените в рода ми. Но лошото е, че не съм ходила на гинеколог от раждането на малкия ми син, а той е на три и половина Embarassed
За панически атаки съм разсъждавала в резултат на това - "въобразяваш си, нищо ти няма". Но те не са ли свързани с усещания, че се задушаваш и т.н ?Аз нямам такива.
Лиляна, много тъпо, ако  по такъв глупав начин се опитват да ти отмъстят за нещо...

# 373
Аз борбата с менопаузата я започнах на 39. 5 години по-късно се отказах да се борим. Като попитах лекаря не ми ли е рано, каза, че има пациентка с менопауза на 29  ooooh! Като ходих на профилактичния ми гинекологичен преглед преди 2 седмици, лекаря ме попита имам ли необоснована раздразнителност. Ми не, моята си е напълно обоснована.
Лек ден на всички.
Скрит текст:
Съседите под нас преди  коледа започнаха да правят ремонт. През седмицата рядко работят, но в почивните дни са от 8 до 20 часа, къртене, тропане, чукане. Разбирам ги, но е отвратително. Смениха си тръбите в банята, и явно  нещо са разместили някоя връзка и казаха, че от нас им тече. Общо взето и ние планирахме ремонт на банята, но есента. Организирахме се за 2 седмици, и в понеделник вкарах майстори, да изкъртят всичко и да направят ВиК инсталацията. Айде първия ден ги взех, и ги доведох в къщи. Преглътнах лекцията им, че във всеки дом трябва да има стълба, и как така нямам и им намерих от съседи. Като казаха, че е обяд и са гладни им посочих къде има магазин. Като искаха да ги закарам до тях им казах, че мен шефа ми не ме прибира от работа. Меко им направих забележка, да не пушат в асаньора, и им отказах ракия. И естествено ММ е в Италия, и май по-добре, че го няма, че щеше да ги изгони и да се проточат нещата. Вчера следобеда откриха теча- изгнила тръба в плочата на пода. Слизам до съседите, да им кажа, че утре ще трябва да слязат и да работят и у тях, и те облекли точно проблемния ъгъл с гипсокартон, и тя ми се жалва, че той е мокър, и как щели да го развият  ooooh! Те не живеят долу, целия апартамент 120м3 е разбит, те решили точно проблемното място да запечатат.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 08:10 от Cилвия

# 374
Добро утро!
Силве, много неприятно!
Моят син е същият като малката на Нино, все за ядене мисли. На места си мислят, че не го храним Simple Smile
Днес ми е студено и това не ми харесва, не искам дебели дрехи в края на април. Поръчвам вече летни роклички, имам страхотни сандали, искам вече да си ги нося.

Общи условия

Активация на акаунт