Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 360
  • 985
  •   1
Отговори
# 435
  • sofia
Онна, да ти е жива и здрава девойката и много щастлива.   bouquet

Задължително ли трябва да се извади подобен зъб?
Не, само ако е проблемен. От моите 4 е изваден само един и то 12+ години след като се е показал.

Вчера си купих сандали, вечерта, точно когато валя много силно. Готова съм за лятото  Laughing
В София не вали днес, а колата последно я мих през март. И прозорците чакат някоя отпуска.

# 436
  • В Космоса
Онна, да и е жива и здрава рожденичката!  bouquet

Имам един пакет амарант. Какво да го правя? Crazy

# 437
Ти първо кажи обръсна ли си брадата  hahaha
Аз като знам едни мустаки кво ми причиниха, представям си да махам брада. Нанайси, ще си ходя като Граф Монте Кристо в най-лошия му период.

# 438
  • Бургас
Честит рожден ден на дъщеричката на Онна! нека е жива и здрава Simple Smile

На вас може да ви се вижда много 350 лв за зъб,ама ние в Бургас сме много богати и затова!  Laughing

Какъв е проблемът с ТВ7?

# 439
Веси, честити сандали! Носи си ги със здраве! Simple Smile

Добре, че е Гугъл за да разбера какво е амарант. Blush Акаша, нямам идея какво да го правиш. Дори не знам вкусно ли е това чудо.

# 440
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Амаранта се вари на каша като елдата, примерно.Нещо особено като вкус (според мен). Нито пък някакъв аромат. Просто е от суперхраните, затова е модерен.

# 441
  • В Космоса
Нино, остъй се, щях да се гътна с тези брадаци. То първо тръгна като си напипах на бузата един косъм да стърчи. Отивам до огледалото и гледам поникнали още 2, руси, дълги и следващата картина вече беше брутална - черни баки, рошавки така, се спускат и образуват буйно, черно окосмение по двете ми бузи, леко къдравко. Странно, обаче, самата брадичка беше плешивка. Интересна фризура.

# 442
Не стига лошото време , ами сега и токов удар и ток нямам......Докато се наканят от EVN  ще си седим вкъщи като в пещера, добре че Ивейн не се събуди от бурята, че само и това трябва, съвсем да полудея

# 443
  • sofia
Цвети, и аз така с амаранта. Добре че гугъл показва картинки.

Божкее, тоз плевел баба ми го даваше на прасетата, но и те му се мръщеха Mr. Green
Да не се обидите, даже не знаех, че става за ядене.

Ето този плевел много го обичаха.
Скрит текст:
Баси, с всичко здравословно баба ми е хранила добитъка.....

Звезден прах, очаквай и водата да спре  Hug

# 444
  • В Космоса

Баси, с всичко здравословно баба ми е хранила добитъка.....

Тъй, тъй.

Crazy

# 445
А този къдравел прилича на моята  Laughing

# 446
  • София
Мър, не ми е спешно, така че когато можеш, провери - благодаря!  Hug

Светле - благодаря и на теб!   bouquet

# 447
  • sofia
АА, моите такива работи не пият  Laughing
Тук си говорим за ядене. Психиката ми не може да се пречупи да ги опитам тез плевели.
Има и едни земни ябълки.....едвам изчистих двора от тях, тия в магазина ми ги продават на 4 лв килото  Crazy Т'ва расте и се размножава като лудо, по-лесно от картоф се гледа. Пък и много хубаво цъфтят. Само мъжа ми си правеше салата от тях.

# 448
Она, да е живо и здраво момиченцето ти!

На мен са ми вадили два мъдреца. За единия не съм плащала, за другия 20 лв., че беше при чужд зъболекар. Не се ли полага по каса едно вадене на година? Направи ме изумявате с тези цени, а аз си мислех, че моя зъболекар взема скъпо  newsm78

# 449
Честит Рожден Ден Онна!
Да е здрава и много усмихната твоята дъщеря!

Кой е кожодерът, който иска 350лв за вадене на мъдрец?! Богдан Димитров ми вади мъдрец за 100лв

Общи условия

Активация на акаунт