Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 276
  • 985
  •   1
Отговори
# 570
  • sofia
Лина, ама знаеш ли какви сладурски детски модели има  Wink
Равни бързоходки си открих тамън 3 чифта....бях забравила, че ги имам  Crazy

# 571
Добро утро! Днес е супер ден - слънчево, топличко, последен работен ден юхууу! По този повод съм замислила да водя екипа на сладолед обедно-следобедно, малко да разпуснем  Sunglasses После ще ходя само до съда да си платя таксата за едно дело. И в събота ще ходим на протеста против циганизацията, да видим колко хора ще се съберат.

Антигона, напълни ми очите с тези снимки на английски села, толкова ми харесаха, че сън няма да ме хване!

# 572
  • София
Onna, много хубава пет годишна, да ви е жива, здрава и много усмихната!
Чек, страхотна чанта, много ми хареса.
Антигона, много хубави снимки.

# 573
  • Бургас
Лина, ама знаеш ли какви сладурски детски модели има  Wink
Равни бързоходки си открих тамън 3 чифта....бях забравила, че ги имам  Crazy

Знам, ама освен къс кракът ми е и дебел  Laughing

Детето е прието на градина. Ихууууу

# 574
  • sofia
То приемането на градина си е повод за черпене   bouquet
Айде, честито и да ви се паднат добри учителки!

# 575
Стейси, голям цирк.  Mr. Green Прихванали сте от замаяността на островитяните.
Радвам се, че ви е харесало, но другият път за повече елате.  Simple Smile Септември точно ако знаеш каква жега и влага е ...  Октомври е най-хубаво.

# 576
И ние сме приети на ясла, друг е въпроса дали ще я пусна, ще я запиша сега пък ще видим Thinking

Ние си имаме семейно бебе вече  dance Сутринта се е родила Симона/дъщеря на 1вият ми братовчед/. Днес с кеф ще пазаря бебешки подаръци ихаа  Heart Eyes

За данъчната декларация- Звънях на счетито и тя каза да декларирам като доход за 2014, защото тогава били начислени  newsm78 smile3506

# 577
Лина и Звезден прах, честито. Къде са излезли вече резултатите?
Звезден прах, да е жива и здрава Симона!
Онна, много е хубава Емма.

# 578
  • Бургас
Съни,ние със Звезден прах сме в Бургас.
Звезден прах, в коя ясла е приета дъщеря ти?
Честита Симона, да е много здрав!

# 579
Щурче , нали сме от Лазур. Но нямаме ваксинации, та ще видя, дали изобщо и какво ще правя....как става записването? newsm78  Чудя се кой трябва да ни насочи към РИОКОЗ от освобождаване. Не съм ги слагала първо защото не искам и второ, защото я изкараха с реакция към млякото и лекарката ми не ги слага /аз и не бих дала де/ , ще сложа само морбили и полиомиелит но отделно, едновалентни, другите не ги ща.

# 580
  • Бургас
А и моята дъщеря ходи в Щурче. И ние сме в Лазур. Сега градината е Пламъче, но тя ще тръгне чак от септември.
Ако има показания да не се слагат ваксините, ЛЛ няма ли да ти бележка,че детето няма сложени ваксини по медицински причини. Иначе,в яслата ,като носиш медицинския картон (това е непосредствено преди да тръгне на ясла) гледат дали имат сложени ваксини.
Сега,ако я записваш носиш копие от акт за раждане,твоята лична карта и бележките за липса на задължения към община Бургас -твоите и на таткото. искат и данни за таткото ,но ги пипеш на място.

# 581
  • HH
Стейси, и аз съм правила такъв маратон на летище. Знам, колко е ужасно, но на мен не ми се наложи да изхвърлям нищо. Просто ми идваше да избия половината служителки на авиокомпанията, защото бяха сменили компанията, с която трябваше да летя, но никой не ме беше уведомил. А в 6 сутринта, половин час преди полета, от 8 гишета на germanwings, работеха 2 въпреки, че имаха повече от 10 полета в рамките на половин час. В крайна сметка след като почти се развиках на една служителка и аз не си чекирах големият куфар, ама пред самолета го взе една стюардеса и го занеса на човека, който товареше другите куфари. После като слязох от самолета ми го качиха и в автобуса.

Одри, как набързо наказа цветините дечица с мен. Какво са ти сторили милите?

# 582
И ние сме приети на ясла, друг е въпроса дали ще я пусна, ще я запиша сега пък ще видим Thinking

Ние си имаме семейно бебе вече  dance Сутринта се е родила Симона/дъщеря на 1вият ми братовчед/. Днес с кеф ще пазаря бебешки подаръци ихаа  Heart Eyes

За данъчната декларация- Звънях на счетито и тя каза да декларирам като доход за 2014, защото тогава били начислени  newsm78 smile3506
Доходът се смята придобит на дата на която и станало плащането - при плащане в брой и при заверяване сметката наполучателя - чл.11 ал.1 от ЗДДФЛ
ОБЛАГАЕМИ ПО ТОЗИ ЗАКОН СА ДОХОДИТЕ ОТ ВСИЧКИ ИЗТОЧНИЦИ , ПРИДОБИТИ ОТ ДАНЪЧНО ЗАДЪЛЖЕНОТО ЛИЦЕ ПРЕЗ ДАНЪЧНАТА ГОДИНА - ЧЛ.12 АЛ.1 ЗДДФЛ
Физическите лица се облагат по  ЗДДФЛ ,т.е. за тях важи годината в която дохода е получен , а не начислен.
Много поздрави на колежката . Grinning Twisted Evil

# 583
Много поздрави на колежката . Grinning Twisted Evil

Аз без да съм счетоводител се опулих на подхода на колежката ви.  Mr. Green

# 584
Айде сега ме хвърлихте в тъч какво да правя/ да си призная и аз такава логика имах/ ама нищо не мога да направя, като ми ги е включила в бележките  Tired и то за 2014  ако не ги декларирам не нося ли аз отговорност, щом и бележките са ми такива, иначе имам платежните нареждания с дата  Януари 2015.....ама кое важи бележката или това, кога съм получила дохода. А най странното е, че договора е граждански с дата Декември 2014, осигуровките са платени тогава и начислени явно, а аз съм получила сумата по него чак Януари 2015, към края.....а сега де  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт