Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 289
  • 985
  •   1
Отговори
# 600
  • В Космоса
Честито за приетите дечица! И ние сме в Лазур като сме в Бургас, даже точно до една детска градина, ама не знам дали тя е Щурчето. Simple Smile

Нино, до нови срещи! Hug

Моят мъж снощи ми банята. Sunglasses

# 601
  • София
Привет на компанията!
Напоследък нямам време да пиша, но ви държа под око.

Тонка и тя се загуби. Из Европа ли е или?
bouquet
Още не. Утре рано сутринта потегляме. Сега ще доопаковам багаж, ще напазарувам зеленчуци, че там били гадни.
Стискайте ми палци само да не вали дъжд. Иначе доброто настроение си го нося винаги.

На всички ви пожелавам хубави почивни дни, без значение кой как е решил да ги изкара.
Доскоро!  Hug

# 602
Nino, весла ваканция  Hug
Тони, да си изкарате много хубава почивка, сигурна съм, че е така, но все пак нека и времето, и всичко да е с вас  Hug

Аз свърших административната работа за днес, хапнах сладолед, пих едно капучино и се върнах в офиса. Главно, за да чакам мъжа ми  Mr. Green После една тренировка и нека почивните дни започнат сега. Можеше да си взема и 4-те, но два ще оставя за по-натам. Дано понаваксам с дипломната, че имам да чета и да правя бележки по една проектна документация, до която не стигнах, главно от подмотване и гледане на птичките, и пчеличките навън  bowuu

# 603
Нино, приятна почивка!
Тони, весело да си изкарате, никакъв дъжд и хубави спомени да имате после.

# 604
  • Пловдив
Ние отиваме утре да откриваме сезона на вилата, да почнем да косим #Crazy ooooh!

# 605
Янтре, при сърничките ли?

# 606
  • Пловдив
Янтре, при сърничките ли?
Ох, да при тях. Есента сяхме дръвчета, чак съм любопитна дали има някое неопасано.

# 607
  • В Космоса
И ние утре отиваме да поосвежим вилата на морето.

# 608
Аз пък ще си стоя в София Simple Smile Надявам се да се поизпразни. Акаша, обаче как небрежно звучи виличката на морето Wink

# 609
Ех, вила на морето...размечтах се.

Бях по задачи и чак сега сядам. Изморено ми е и нещо съм без настроение. Ще си изпия кафето и ще си пусна филм.

# 610
  • В Космоса
Хахах, Съни, ами наистина е виличка, във вилна зона, не особено населена. Да не вземете да си представяте разни... работи... Grinning Плажовете са далеч за пеша, но с кола най-близкото заливче е на 5 мин. Иначе от верандата има невероятна гледка към Бургаския залив. Heart Eyes

# 611
  • София
Ех бе, Нино, ще ми липсваш много тук.  Hug Добре да си починеш и да се върнеш, ей!

Ние утре ще ходим някъде около София. Не знам още къде, но ще поизлезем от града със сигурност. А всъбота дано да е хубаво времето и да успеем да пробутаме внуците на бабите, защото искаме да покараме колело само двамата с мъжа ми.

# 612
  • Пловдив
Иначе от верандата има невероятна гледка към Бургаския залив. Heart Eyes
Без снимка не вярвам Wink Laughing

# 613
Aaaaa, Акаша, виличка с гледка. Хубаво звучи, много.

# 614
  • В Космоса
Янтро, да ме караш да се ровя... Ето:

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 17:00 от Акаша

Общи условия

Активация на акаунт