Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 247
  • 985
  •   1
Отговори
# 810
Яна,то много хубаво при вас  Laughing Само фестивали,купони и танци.Кога се работи?  Laughing

# 811
  • Euskal Herria
Между празниците  Joy  А когато през август е Семана Гранде - най-голямата фиеста е, 9 денонощия в буквалния смисъл, тогава даже болшинството фирми намалят работното си  време - само да 14 часа.  Като се почне - празник на улицата, на квартала, на селището, регионални, локални, национални, църковни...
Празници да иска човек. Целогодишно има.

# 812
Обмислям емигриране вече  Mr. Green

# 813
Привет! Днес имахме гости и ходихме до зоопарка. Сега детето заспа като пън, макар аз да се опитах да го разсъня.

# 814
  • София
Така е след зоопарк,мисията ти е да не кажа невъзможна. Laughing

# 815
Обикновено удържам положението,  но сега никак не ми се получи.  Но пък чудно време, нито топло, нито студено. С всъщност имам и имен ден днес, та пийте пак по едно за здраве на всички именници!

# 816
  • София
честит имен ден на всички.Аз не съм хич в час с именните дни.Нали нямам  Mr. Green

# 817
  • Mediterraneo
Направихме сефтето на плажа. Домързя ме обаче да ги товаря да ги карам на плаж, но ги пуснах на басейна. Голям кеф! Мен ме достраша да се топна, а така ми се плува.

# 818
  • София
Тарталета много се радвам за вас и ви желая успех.Лека по лека ще се наредят работите и ти ще захванещ работа.

# 819
Сигурна ли си? И аз не знаех, че имам, а и сега почти никой не знае.

# 820
честит имен ден на всички.Аз не съм хич в час с именните дни.Нали нямам  Mr. Green
Кажи си името, ще ти намерим имен ден.

Ако знаете какъв въпрос ме мъчи ...  ooooh!  Joy
Чак ме е срам да го напиша.  Blush

# 821
  • София
Какво те мъчи?Нямам търсих LaughingТи имаш ли?

# 822
  • Mediterraneo
Естелче, направо ме замъчи сега мен мисълта за твоя въпрос!

# 823
Тарталета, завидях. Искам и аз топло време и плаж. След последния "летен" сезон, който имахме имам чувството, че лято за последно видяхме 2013-12.

Отново са блъснали дете на пътя. Шофьорът дори не е спрял, а отпрашил.
Онзи ден един тарикат ми отне предимството и се разминахме на сантиметри. Започнах да свиря, имаше 4-ма пътници в колата с него, нито един не се обърна, не даде някаква реакция. Продължиха си по пътя, идиотите.

# 824
  • София
Миналият месец на Горнобански път удариха един приятел с мотор,жената си отпрашила,а той със счупен крак и счупен мотор.

Общи условия

Активация на акаунт