Искам да кажа ... (34)_27.04-03.05

• 37 252
  • 985
  •   1
Отговори
# 795
На Борис.

Цитат
Днес – 2 май, имен ден празнуват Борис, Боряна, Борислав, Борил. Да им се слави името!
http://www.bpost.bg/article/35662

# 796
Честито на именниците!

Честит имен ден на моя мъж Борис и бъдещия ми мъж Борис (на Мира сина)  Heart Eyes
Я пак!  Joy

Естелче, ти не знаеш ли? Единствения мъж заради когото оставям моя е на Мира сина  Laughing и той Борис, та ми е карма някаква.
Браво на Кейт! Има наддаване за името, дали да не сложа един паунд на Даяна?  Thinking

# 797
И аз видях, че Кейт е родила. Прочетох де. Simple Smile
Даяна няма да е според мен.
Къде вървят тези залагания?. Simple Smile Ако ще се изкара някой лев, може...

# 798
Във фейса бяха публикували сайта със залаганията. Най-нисък е коефицента за Елизабет  Mr. Green

# 799
белла, хахаха, нормално....Simple Smile

# 800
Изпуснала съм, Бела.  Peace

Тия от бтв комеди са големи ... Уж Физрук започва довечера, а сега са дали първите две серии. Пфууу ...  Crossing Arms

# 801
Във фейса бяха публикували сайта със залаганията. Най-нисък е коефицента за Елизабет  Mr. Green
Камила има ли я в листата.

# 802
  • ту тук, ту там
Ама тя е намазана вече с крема и не е омекнала ли, Ая? Странно. А какъв ти е кремът?
Заквасена сметана и малко сладка течна сметана. Май сгреших, че блатовете правих по една рецепта с прясно мляко, а май не трябваше  Thinking Иначе дегустирам вече трето парче - става, но не е много мека. Или кремът е дошъл малко........ Вкусът е много добър иначе, сложих сладко от вишни и комбинацията е страхотна.

Ая, същият ми е кремът! Но блатовете са по стара рецепта на майка ми и не са със прясно мляко. Току-що разрязохме нашата - страхотна е! Мека и медена! Ако искаш, ще ти дам по-късно моята рецепта за блатовете!  Grinning

# 803
Спи ми се, тъжно ми е, времето е кофти, боря се с един първи пост, мрън, мрън, мрън ...

# 804
Аз пък съм доста изнервена и ядосана....прогнозирам същото в следващите 4дни.

# 805
Ама тя е намазана вече с крема и не е омекнала ли, Ая? Странно. А какъв ти е кремът?
Заквасена сметана и малко сладка течна сметана. Май сгреших, че блатовете правих по една рецепта с прясно мляко, а май не трябваше  Thinking Иначе дегустирам вече трето парче - става, но не е много мека. Или кремът е дошъл малко........ Вкусът е много добър иначе, сложих сладко от вишни и комбинацията е страхотна.

Ая, същият ми е кремът! Но блатовете са по стара рецепта на майка ми и не са със прясно мляко. Току-що разрязохме нашата - страхотна е! Мека и медена! Ако искаш, ще ти дам по-късно моята рецепта за блатовете!  Grinning

Аз искам! Цялата торта ако може, в линка с рецепти.   bouquet

# 806
  • София
Айде, честито и на британската монархия!
Кейт е родила момиченце.
И аз се присъединявам към поздравленията. Много се радвам, че е момиченце.

# 807
Да се появя и аз. Като пребита съм. Помагах на приятелка да слагаме ламинат цял ден и сега седвам седя Simple Smile. Подредихме го обаче (беше последната останала част от къщата). Сега остава малко боядисване тук и там и ще могат да се нанасят. Утре ще трябва да пера и чистя Sad. Как искам дъъълга отпуска, ама не в този сезон, макар че днес беше прекрасен ден.
Бела, забравих да напиша, че малкият ти е одрал кожата.

# 808
  • ту тук, ту там
Софи, ще я напиша по-късно!  Hug

# 809
  • Euskal Herria
Честито на всички, които си имат именници! Да си носят със здраве името!
Днес е топло + 26 градуса, леко приросява и купонът си тече по улиците. Най-голямат фиеста, естествено, е в Каско Виехо - старият квартал на Билбао:
https://www.facebook.com/video.php?v=494589180692509&fref=nf
(не знам дали се отваря линка)

Като чета програмата за днес, не виждам как човек може да отиде навсякъде, ако реши  Joy. Традиционно - най-посещавани са заведенията. И няма как да е иначе - храната е издигната в култ от испанците.

Общи условия

Активация на акаунт