Мама малки дрешки стяга, а ЮНСКО бебе в корема се протяга

• 37 938
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Мен от два дни ме болят страшно много петите вечер. Вярно е , че аз много ходя и явно от качените килограми ми се набиват петите и ме болят зверски ама съм инат и си ходя пеша.
И моят малък мъж си е седалищно още от 6ти месец така и не се завъртя , но при мен е без значение . Мин. ден питах док. от любопитство има ли вероятност в тези седмици да се завърти той каза директно , не била толкова малка вероятността , че цяло чудо (аз съм си за секцио така или иначе но ми стана интересно ).
Това с желязото и млечните при мен няма как да се случи , че то намен основната ми храна са млечни продукти страшно много ги обичам особенно кисело мляко ама хич не ми дреме .
Гледам в майската тема започват да се раждат бебоци с термин за края на май  , така че скоро и при нас ще се започва .

# 256
  • София
Добро утро и от нас с беболина Simple Smile
Вчера ходихме на покупки за разни РД и гледахме креватчета. Нали има намаление в Хиполенд- харесахме 2 модела, но с ММ не се споразумяхме и останахме на размисъл. Едното е от типа Травел кид, с баткото ползвахме такова. Удобно, стабилно. Сега, обаче, ММ иска да разнообразим с това:http://www.patilanci.bg/product/koshara-lorelli-ilounge-2-niva-rocker-pink-friends-2015 Да, ама размерите не са и стандартни, съответно на ширина около матрачето оставали по няколко см луфт и е по-скъпа... Та никак не ми се иска да му троша хатъра, но и да купя нещо непрактично. След това чистих и имахме гости и в резултат- през 10 мин контракции:( увеличих с Мг и сега не смея да мръдна от леглото, че сънувах кошмари. Чакам да видя, че са се разредили окончателно контракциите и мисля да разгледам от баткото какви дрешки бих могла да ползвам  Heart Eyes
Моите крака са станали направо като на хобит hahaha До сега си  мислех, че усещането мие субективно, докато не се опитах вчера да си купя сандали- 2 номера по-големи си взех. Ама няма как да се ходи боса още 2 месеца почти.
Ревност не ме мъчи, хубаво ми е, че мъжа ми много искаше и второто дете и си мисля, че просто няма как да иска нещо подобно, ако не е щастлив с нас Simple Smile
Баткото нямам планове да го спирам от градина, сао да е здрав  Praynig Там играе, извеждат ги навън, учат ги на разни елементарни неща, а аз подозирам че първите 3 месеца ще съм бая кисела и изморена.

# 257
Здравейте коремчета! Днес изкукуригах в 6 сутринта ей така се се бях ококорила  Shocked скоро ще взема да кудкудякам и да мътя  newsm57 ставам с едни крака оттекли,някакви болки в кръста и една менструална болка в матката  ooooh! ooooh! ooooh! и малкият решил че матката ми  е футболен стадион и ме подритва за добро утро Heart Eyes отдавна се е е обърнал главично и като мърда главата в таза подскачам направо.
и като казахте за багажа за болницата  да питам един тъп въпрос в списъка ми пише че искат еднократни чаршафи това ще рече кое че искат нормални чаршафи от вкъщи или тия дето казвате памперс-чаршафи  newsm78
превръзки за родилки открих че могат да дават на бройка 0.15 лв/1 бр.във верига-магазини Тема.дебелички са ще си взема най-вероятно.питайте в някоя верига дали не дават ако не искате много бройки че май ги продават по 20-30 броя.
хич не искам вече да се качвам на кантара страх ме е че ще покаже следва продължение....  ooooh!
шпионирам в майската темичка и им се радвам на бебоците и си мисля как скоро и ние ще започнем да раждаме.пак писах много а пералнята чака да я простра и после да разходим в парка коремчето.Слънчев ден ви желая   Nature Sunny

# 258
Този списък за родилно ме втрещи. То с тия пособия можеш и сам вкъщи да се обслужиш.
sisonderТова не е целулит - просто задържаш вода.
Много ви завиждам за разходките. Аз си се излежавам и бутовете ме заболяват. Предната вечер получих 3-тата си контракция, защото седях доста време седнала. И толкоз - нищо интересно при мен. Другата седмица ще приготвя кремчета и джапанки за болницата.

Лек ден!

# 259
Диляна, Цветка, Мимко, пазете се  Hug Още мъничко бебчовците да стоят в коремчетата, ако може.
Иначе и аз съм от тези, които вече нямат търпение за голямата среща. Но знам, че за бебка е добре още поне 2 седмици да изчака. После, ако реши, да си излиза и преди датата на секциото  Wink Ама, колко много ми се струват тези 2 седмици...  ooooh! Коремът ми вече много голям ми се струва  newsm78 Направо не мога да повярвам, че наближава скоро да се разхождам не с корем, а с количка, живот и здраве  Laughing
Вчера доста походих - общо може би към 4 часа - из зоопарка, из парковете. Накрая ме заболя ниско долу - точно като предменструални болки. Веднага се прибрахме и полегнах малко. Но после имахме гости и покрай тях доста шетане... Добре, че ММ много ми помага и дори изкъпа дечко и изми чиниите   bouquet

Много хубав ден на всички!  Hug Ние поемаме с Райчето да я водя на плуване, а после ще ходим да гледаме финала на женското волейболно първенство  Grinning  

# 260
Да се коригирам - ММ намерил човек да вземе спалнята - пфу - една грижа по-малко.

Мимко - дано да е само вода, защото иначе ще имам да свалям, свалям кила докато се пенсионирам... не че е по приятно да се раздувам като балон...
 Хубав ден.

# 261
Този списък за болницата много ме възмути, независимо дали е пожелателен. Сериозно, едно е да ти кажат, че нямат нощници да сменят на няколко часа като ти се изцапа, друго е да ти искат конци и ръкавици Shocked. Осигуровки защо плащаме?

sisonder, аз не мисля, че е късно да разучиш как стои въпроса. А и по света много обществени банки за стволови клетки предоставят определени привилегии на децата, от които има дарен материал в банката, ако недай си боже се случи да имат нужда.

На мен ми е много особено това, че влизам вече в деветия месец. Хем от средата на януари го чакам, хем ми криво, че може това да е последната ми бременност. Хем искам да се ражда, хем малко ме е страх как ще се нагодим и искам още да си помързелувам...  Simple Smile

# 262
Размазах се днес на Цари Мали град. Ужасно стръмно Joy , въобще не е за бременни Laughing . Но аз се справих Party Party . Беше леко хладно, което беше супер, че ако печеше и слънце и беше жега щях да пукна Laughing . И си тръгнахме точно, когато започна да вали. Whistling

Момичета, почивайте си и нека си седят бебоците на топличко. Ще се родят, няма къде да ходят Heart Eyes .

Аз малко започвам да се шашкам - как, къде, какво... Но се надявам с времето всички отговори да си дойдат на място. Само с бебка да сме добре Heart Eyes .

# 263
 shinzou памперс чаршафи искат (аз им казвам памперс чаршафи  иначе си се казват еднократни чаршафи ) питай в някоя по-голяма аптека трябва да имат предполагам и размер пише какъв да са  струват около 5 лв 10бр.
Превръзки за родилки на мен ми искат 30броя за болницата и те бяха някъде към 2лв за 20 броя.
Мен днес ме помързява   Crossing Arms  Къщата ми е чиста само банята трябваше да си измия свърших го след обяд . Майсторите си работят имаме поне голям напредък за 2 дни .При нас почти цял ден ръми а аз си зяпам филмчета , но ще се отправям да готвя след малко .

# 264
Привет момичета!
Чета ви редовно и ви се радвам, но ми е трудно да пиша от тел., а искам да се включа по всички теми Simple Smile.
Ние сме добре. Михаела е при мен от вчера- кърмим се и се гушкаме. Надявам се в понеделник да ни изпишат. Болницата е супер във всяко отношение, но друго си е у дома. Обещавам като се прибера да ви пиша подробности за раждането и да отговарям на въпроси ако някой има.
Превръзки за родилки има във всяка аптека, защо ще поръчвате по интернет?
Баткото вече е болен и се моля да оздравее до понеделник, и иначе трябва да го отделям, а той достатъчно трудно прие раздялата. На градина повече няма да го пусна и без това завършват на 01.06.
Хубава вечер от мен и стискайте кълките още малко. Бременността вече ми липсва и страшно ме е яд, че не успях да й се нарадвам покрай работата. Пропуснах един от най-хубавите периоди в живота си. Но като погледна малката мишка очите ми се насълзяват от щастие. Само се моля да ми е жива и здрава и няма никакви негативни последствия от преждевременното раждане...

# 265
Ел радвам се , че сте добре . Все пак ти почти беше влязла в 9ти месец нямам какви последствия да има не се притеснявай и се радвай на малката принцеса . Дано ви изпишат скоро . Когато имаш време да разкажеш по подробно за раждането или по-точно процеса преди това ,че ти самото раждане не си го спомняш и при мен ще е така и честно казано ми е малко странно , че ще се събудя и вече ще си имаме бебе  Grinning

# 266
  • в матрицата
Здравейте момичета! Днес най-накрая започна  подреждането на детската стая. Е, Хипо Ленд може само да ни завижда - пълен асортимент играчки от 0 до 7 години Mr. Green. Добре че, таткото и малката вършат тая работа. Мен така ме болят кокалите, че ми се вие. Каква е тази екстра не знам, преди я нямах. Тазобедрените стави се подготвяли за раждането. То май раждането песен ще бъде в сравнение с тази болка. Едвам ходя, всяко местене на краката е свързано с неистова болка и гърчене - ужас!!. Веи що не ядете ягоди? Аз си ги ям поне от 3 месеца, сутрин с кисело млекце, и не съм забелязала да имам проблеми?

# 267
  • София
Elle, много се радвам, че вече сте си заедно с малката шушулка и се гушкате Heart Eyes. И аз нямам търпение да раждам, но ми е много рано още - имам почти 3 седмици до влизането ми в 9ти месец...
Suzza, Относно болежките - често при умора ме боли кръста и таза, а когато съм изправена усещам натиск ниско долу - явно бебчето е започнало да слиза. Вече няколко пъти ми се случва и да ми откаже десният крак - усещам болка от вътрешната страна на бедрото и не мога да пристъпя. Оплаках се Simple Smile
Другата седмица мисля да приключа с пазаруването - остана ми само нощници за родилното да си взема и да стягам багажа. След голямото мислене за козметиката за госпожицата вчера взех измивен гел и лосион на Мустела. Също така Бочко кремче за подсичане и пак на Бочко течност за измиване на прибори и шишета. Бебка не съм я виждала от 31 Март и започнах да сънувам кошмари всяка вечер. Прегледа ми е на 12 ти и вече не ме свърта - броя не дните, а часовете вече.
Иначе в къщи продължаваме с ремонтите. На всички, които минават през това пожелавам много спокойствие и търпение.. Надявам се да приключим до седмица, две...
Въпреки лошото време тук ви пожелавам хубав ден и се наслаждавайте на последните дни от голямото ни 9 месечно приключение.

# 268
Ел, радвам се ,че сте добре с хубавата Михаела, пожелавам ви здраве и на двете и скоро да се приберете в къщи.
От няколко дни усещам болка в костта между краката, може би в таза и болката леко слиза по краката от вътрешната страна.
Плаша се от тази болка, защото едва държа вече, а едва утре влизам в 34 седмица. В понеделник ще ме види док за разкритие, според него ще го имам и тази мисъл ме ужасява.
Вече ми е много усилно, не знам дали някоя от вас се чувства така. Постоянно ме боли нещо, контрякциите са едно на ръка и имам чувството,че корема ми е максимално запълнен, а не е много голям.
Оплаках се Sad

# 269
Привет и от мен мами чета ви и ви се радвам два дни, но много няма ред за писане...

Ел радвам се, че с бебка се кърмите, дано ви оздравее баткото и всички да се гушкате у вас живот и здраве понеделник.Точно си помислих как ти наистина от работа отиде да раждаш...

И мен ме болят кокалите, и на мен ми е усилно...и за капак цялата къща е разфъчкана, защото се започна боядисване и тн. ММ добре, че свали вратите и ги маза отвън,та да не ми мирише...Иначе другото ще е латекс и не ме тревожи. Да е жива и здрава мама, гледа ми и детето две вечери, и днес дойде и избърса всичко под хладилника, печката и един шкаф, че аз хич не мога да се навеждам, да не говоря, че трябва и да лежа...

Нещо не виждам пухито и гери атина?

Лека вечер мами от мен и до после

Общи условия

Активация на акаунт