Мама малки дрешки стяга, а ЮНСКО бебе в корема се протяга

• 37 938
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
I believe I can fly изобщо не се притеснявай тъкмо преди 3 дена моя близка приятелка ми разказваше как имала същата болка като теб още от 8ми месец , че ме питаше аз като ходя много не ме ли боли и каза , че била с 2 см. разкритие и накрая преноси та се наложи да и предизвикат раждане  Grinning . Така че не се шашкай

# 271
Ellle, много се радвам, че успяваш са ни осведомяваш за теб и беболина. Чудесно е, че вече сте си двете и скоро си се прибирате! Heart Eyes Heart Eyes
Suzza Ягодите ги водели алергени, ама то май за кърменето са по-противопоказни. Аз гледам сега да си отям на  люти шушлета, ягоди и в редките случаи, когато ми се дояждат фъстъци.

Освен Пухито и Гери Атина, Дива също се изгуби...

Айде кураж на ремонтаджиите. Много е неприятно и то сега като сме високогабаритен товар. Hug

Малко да помрънкотя - днес Ягодка само ме рита в яйчника, на няколко пъти чак изохках силно и майка ми питаше какво става. Какво се е разбунтувало това дете - какво толкоз й пречи яйчника. Мрън-мрън

# 272
Мимко, явно днес им е ден на девойките да се бунтарят, и моята много дивее..според мен обаче много се стресира и от къртенето на ъглошлайфа, ти да си била на някакви по-различни звуци?

нямам търпение да се натъпча с ягоди и череши ей сега като наизлязат пресни и сладки, живи и здрави да сме само. аз пък това за алергените докато съм кърмила не съм го спазвала, личната никога не ми е казвала нещо за тях докато кърмя... newsm78

# 273
Здравейте момичета!
ММ се е разболял много с темперстура, цял ден го обгрижвам и наглеждам като майка орлица и за всеки случай пих едно парацетамолче да се застраховам! Последно бях в 5ти месец с ужасен грип и не ми се повтаря.... Как да се опазя според вас?

Ел много се радвам за двете ви! Да сте живи и здрави и в най-скоро време да сте си в домашния уют!

# 274
Ел  колко хубаво  че скоро ще ви изпишат с малката мишка.на мен ще ми интересно как е минало раждането  в Девата.ти си мислиш че си изспуснала 1 месец до раждането,ама гушкаш малката мишка, аз мисля как ще изкарам още един месец за да гушкам малкият щурчо Simple Smile
Теди мерси.явно имат предвид тези хартиените подложки,ама не пише размер на чаршафа.ще купя от по-дьлгите защото видях че леглата в родилното са от тия дьлгите и високите.направо не ми ясно как ще се качвам на тях.голям зор ще видя хем сьм ниска само 1.55
За алергените-защо пьк да не хапнете ягодки щом нямате алергия от тях.аз пьк пия сок от праскова вьпреки че имам алергия от мьха им.ако го имаше на плод щях да си купя да ям пак,ама още не им е сезона.докато почнат да ги внасят ще родя   Rolling Eyes и на мен ми се хапват черешки,ама още няма.мисля че ранните череши растяха края на май  newsm78
Дива я виждам да пише в ФБ групата от време на време

# 275
Шинзу, правила ли си фреш от праскова, сега като написа, че сок такъв пиеш, хубаво ли става ако си пробвала на фреш?

Диляна, яж здраво киви, лимони, мед, повечко на въздух и проветрявай като можеш, за да чезнат бацилите...би трябвало да помогне и тм да оздравява бързо

отивам да гледам анатомията на грей, май ще се заредя със салфетки, след предишни епизод този ми се струва, че ще е доста тъжен

# 276
Ел, браво на Мишенцето, да се прибирате и да се гушкате вкъщи всички Heart Eyes . Дано и баткото се оправи, но то сега са повече настинки, а не вируси.

Диляна, честно казано не знам как да се предпазиш. Осцилококцинум и инфлуцид ми идват наум веднага, че много ги хвалят.

Аз толкова ягоди в живота си не съм изяла, колкото за последните 2 седмици Laughing , по принцип не съм им фен и хапвам по 3-4 най-много. Сега си хапвам по 500-700 гр всеки ден Laughing .

На черешите съм луд фен и ям до откат, дано има повече вкусни тази година.

Момичета, нормална е болката в таза и костите. Аз като родих и после ме боляха костите и таза, даже повече, че се прибирал обратно #Crazy , горкият ми кръст много преживя. Сега го мажа с арниката и е по-добре. Мисля и после да си се мажа редовно.

Успех с ремонтите, дано всичко върви по план.

# 277
~Mimko~ С лютивото полека да не разлютиш бебчето Simple Smile . Твоята Ягодка явно си играе на волейбол с яйчника ти Simple Smile
И на мен доста хора ми се губят а си мислех , че като излезем всички в 45дневния болничен  няма да смогна да чета .
Ай и аз чакам черешите  нетърпение вече. За алергийте нищо не мисля да спазвам ако детето не прояви реакция някаква.

# 278
  • София
И аз бях с разкритие 4 см от края на 7-ми месец с предната бременност, родих 2 дни преди определения термин. Разбира се пих Мг и си почивах повечко... Така че няма страшно, въпросът е да се следят изкъсно нещата:)
Костите на таза предния път ме болях след самото раждане, най-вече точно лонното съчленение. Беше силна болката, но отмина. Засега само кръста ме боли, но сякаш с този товар е неизбежно Simple Smile
Ел и аз като другите смятам, че всичко с бебка трябва да е наред, все пак не  е малка госпожицата и си е в 9-ти месец Simple Smile
По принцип съм рационален човек, отхвърлящ хомеопатията, обаче от както малкия го пуснахме на градина започнах да давам Осцилококцинум и съм доволна....
Болничките бързо да оздравяват.
С кърменето се ограничавах доста , особено в началото от алергени ( мед, шоколад, ягоди, цитруси и пр.). Сега предполагам, че пак ще е така, но има време все още Simple Smile

# 279
И на мен ми се струва,че активноста във форума намаля, но го отдавам на хубавото време. Simple Smile
Обожавам череши, хапвам и ягодки от време на време. Майка ми вчера ми донесе ананас, но си спомних,че съм чела че предизвиква контракции и го откаьах, въпреки,че го обожавам.Simple Smile

# 280
Цветка, аз все още не знам как стоят нещата относно разкритието! В Понеделник ще разбера подробности, надявам се да устискам още поне 2 седмици. Нещото, което ме узадачи е ,че моя док каза,че ако разкритието е 2,3 см няма за къде да чакаме,тъй като една индивидуална инфекция би усложнила нещата. Сега си мисля, колко много момичета са изкарали месеци наред с разкритие. Сега чакам и тръпна до Понеделник със свито сърце. Sad

# 281
I believe I can fly, ако нямаш доверие в думите и преценката на лекаря ти задължително потърси поне още едно мнение. Може би той има предвид и спецификата на бременността ти, но ти трябва да си сигурна, че сте взели правилното решение Hug .
Дано всичко е наред Praynig Praynig Praynig

# 282
Привет мамчета....
Ама много Ви се моля не споменавайте плодове които все още ги няма на пазара!!!! Naughty
Аз мога да намеря това което го няма на българският базар ама има и такива които не могат....много Ви моля  Naughty Praynig все пак тук всички сме бременни....
Дано не обидя някой....

# 283
# 284
  • София
Цветка, аз все още не знам как стоят нещата относно разкритието! В Понеделник ще разбера подробности, надявам се да устискам още поне 2 седмици. Нещото, което ме узадачи е ,че моя док каза,че ако разкритието е 2,3 см няма за къде да чакаме,тъй като една индивидуална инфекция би усложнила нещата. Сега си мисля, колко много момичета са изкарали месеци наред с разкритие. Сега чакам и тръпна до Понеделник със свито сърце. Sad
Напълно съм съгласна с лекаря ти, че при налично разкритие риска от инфекция е сериозен.  Но вече е до преценка и до опит от страна на лекаря да оцени ситуацията. Аз исках само да те окуражя, че не във всеки случай при получено разкритие се прибягва веднага до родоразрешение. Но няма смисъл да обсъждаме нероден Петко, може да не се наложи да мислиш за такива неща  Hug

Общи условия

Активация на акаунт