Мама малки дрешки стяга, а ЮНСКО бебе в корема се протяга

• 37 263
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
И на мен Южния ми е далеч Sad

# 526
 Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile И аз съм при Папукчиев  Simple Smile  Simple Smile Simple Smile  Simple Smile Simple Smile  Simple Smile
даже на двайсти ми е следващия час.
А защо ходите при алерголог.И аз имам алергии към разни антибиотици но ми казаха че повреме на бременност не се правили проби,явно не е съвсем така.

# 527
Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile И аз съм при Папукчиев  Simple Smile  Simple Smile Simple Smile  Simple Smile Simple Smile  Simple Smile
даже на двайсти ми е следващия час.
А защо ходите при алерголог.И аз имам алергии към разни антибиотици но ми казаха че повреме на бременност не се правили проби,явно не е съвсем така.

И моят следващ час при него е на 20-ти Simple Smile
А тестване се правят за алергии към упойки,препоръчва се преди секцио.

# 528
Аз съм при Богданова. Тестове искам да правя за всеки случай, защото преди съм давала положителни резултати за алергии към някои упойки, но бях по-малка и има шанс да съм ги израстнала и трябва да проверим, за да сме подготвени.

# 529
Пуснете една анкета за място ден и дата на срещата Grinning

# 530
Момичета, аз пак да предложа място за софийската среща - О'Шипка в Люлин 10, на изхода на метростанция Западен парк. Има детски кът, на който ще могат да си играят дечицата. Не е много евтино, но пък е много приятно. И предлагам да е след 17 ч., защото аз вече съм несъстоятелна в жегата. А и да мога да си взема дечко от градина.

# 531
Аз съм за

# 532
За мен е логично срещата да е на по-централно място, за да е еднакво удобно за мамите от всички краища на София.Люлин е на другия край на града за доста хора.

# 533
  • на пясъка при черупките от миди
Съгласна съм със светлушка.
Тъй като за деня се включиха малко хора за гласуване, мисля да изчакаме и утре. Засега предпочитанията са за през седмицата.
Нека се включат всички, които имат идеи за точни места или дата през седмицата, за да мога да пусна пак в анкета.
А и в крайна сметка може на малки групи всеки да се види, с когото прецени  Peace

# 534
Тогава в центъра... newsm78

# 535
Оххх момичета много ми е тежко....днес цял ден ми е едно тежко...даже и с дишането се затруднявам...

# 536
Оххх момичета много ми е тежко....днес цял ден ми е едно тежко...даже и с дишането се затруднявам...
И аз съм така Crazy . Ужасен ужас ми е. Освен това май съм и настинала, въпреки че може само алергията да се обажда от вчерашното леко захлаждане и дъжд.
Но днес ми е много кошмарно.

И някаква гад гадинеста ме ухапа по крака, мисля летящо беше, но не го видях. Днес му е 3 ден, а така лошо изглежда. Два дни ме боля крака, вчера доки я нямаше, а днес не можах да се спретна да отида, че ми е много уморено. Поне не боли, но и не дава признаци да минава.

За място - освен мен, никой друг не предложи нищо... А за Южния парк май е много неудобен като цял. Може Борисовата?

# 537
За ремонта :
Скрит текст:
Аз днес ходих да поръчам обзавеждане за спалнята -легло , матрак и тем подобни . Утре или в понеделник ще ходя да избирам някакви плочки за банята въпреки , че при нас няма много много избор а не ми се обикаля по големите градове точно  в момента ooooh! Гледам разни в интерент много свежи модели , но честно казано 70 лв квадрата ми идват малко много точно в момента и като се сложи и фриз който струва 100лв за 2 плочки цената идва  Sick  Та ще си търся нещо по нашите магазини  и без това вече съм толкова ентусиазирана , че скоро ще се гушкаме с бебо , че много много май спря да ми дреме за ремонта , плочките и тем подобни иначе съм голям перфекционалист на тази тема .
piletta ох тези мъже не знам защо чак накрая осъзнават нещата . Аз не е трябвало да лежа , но все пак някой задължения прехвърлих на ММ  като изхвърляне на боклука когато е тежък , местене на разни неща . До скоро все трябваше да го подсещам откакто съм в 9ти месец и вече не ми е проблем и да родя той сам иска да върши всичко  аз да си лежа  и нищо да не правя . Луда работа върви му обясни , че преди това е трябвало да се пазя 100 пъти повече а сега вече ми е почти време да раждам  hahaha
За лягането Заспивам късно към 1-2 най-рано и ставам към 9-10 . До тоалетна задължително ставам поне по 1 път
И моят баща е бивш военен , но винаги си е бил мек голяма е душичка .Чак не си го представям като военен  Grinning
The_red_panda за косата имам спомен , че съм чувала , че не трябва да раждаш с вързана коса за да не се омотае бебето в пъпната връв или нещо подобно
Може би понеже 10-тях километра си ги минавах всеки ден още от преди да забременея , че и повече и сега не ми прави впечатление , че са толкова . Имам 2 кучета и преди съм казвала и си ги разхождам по един стар горски път , но вече ми е толкова добре познат и скучен  , че за 2 часа някъде сме го минали че и по-малко.
 Много ми е мъчно за мамите които трябва да лежат за мен това ще е огромно наказание , но да са живи и здрави бебоците пък всичко се забравя и изтърпява .
hailie да не те е ухапало СЕЙПЕЙ майка ми се оплака миналия ден беше се надуло сърбеше я много и баща ми същия  Днес вече им беше поминало и на двамата .
За срещата : От мен само виртуални прегръдки получавате а живот и здраве като се родят бебоците може да намина през СФ.

# 538
Теди, какво е това животно? Не съм го чувала. Не успях въобще да го видя, не заболя особено като ме клъвна, малко повече от комар Rolling Eyes

За плочките - не го мисли толкова, важното е плочки да има Wink . А пък че има разни безумни скъпотии- има, но важните неща на първо място Heart Eyes

# 539
Ох, мамита втори път пиша и то от телефоняа.
днес бях на очен и имам потвърждение за възможност  за раждане нормално. Milady M, по спомен и ти беше писала, че ще ходиш на очен - за инфо, ако не знаеш, че аз днес научих...само при диоптер над 4 има реален риск. Аз съм с 3;)
Пак за инфо - в 36 г.с. се полага безплатна микробиология по ЗК;) аз се възползвах днес, защото имам някакво течение без други оплаквания Слава Богу;)
За срещата може би и вариантът през седмицата преди обед например също е ок, в предвид, че почти всички са в 45-дневен болничен...и може би центъра в близост до метро- Сердика или СУ са също опции.

Общи условия

Активация на акаунт