Мама малки дрешки стяга, а ЮНСКО бебе в корема се протяга

• 37 938
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз не се присъединих към групата, т.к става твърде лично - на показ са истинските имена, близките ти, снимки и т. н. Донякъде разбирам момичетата защо не искат да приемат всеки заявил желание, но не разбирам защо се включваш във фейсбук, когато не искаш да поставиш себе си и близките си на показ. Темата ми е достатъчна да сверявам часовника със себеподобни Simple Smile, да споделям радости и тревоги и да съпреживявам заедно с вас и хубаво и лошо.

# 151
Аз не се присъединих към групата, т.к става твърде лично - на показ са истинските имена, близките ти, снимки и т. н. Донякъде разбирам момичетата защо не искат да приемат всеки заявил желание, но не разбирам защо се включваш във фейсбук, когато не искаш да поставиш себе си и близките си на показ. Темата ми е достатъчна да сверявам часовника със себеподобни Simple Smile, да споделям радости и тревоги и да съпреживявам заедно с вас и хубаво и лошо.
Нищо не е на показ,групата си е група,ти си в нея с профила си,но той е достъпен само за приятелите ти. Е да,виждат се имената ти,но не го намирам за проблем.

# 152
  • София
Честито бебче на Ел Heart Eyes ! Пожелавам ви бързо възстановяване и приказни моменти заедно.
Благодаря на Фиоре за темата. Изчетох ви едвам... Аз пиша и в юлската тема, термина ми по аменорея е юли, но по рамер на бебка е края на юни, та ми е трудно да си избера тема  Laughing
Последно бях на преглед преди 2 седмици, бебка беше 1,400 кг. Пия магнезий и минах на по-лек режим на работа Simple Smile
За мен споделянето чрез фб също е твърде лично и тук се чувствам достатъчно уютно Simple Smile Смятам, че и за двете места си има потребители и това е хубаво.

# 153
Ехе, докато изчета старата тема, вие ще изпишеш новата!  ooooh!
Леле, с каква хубава новина започва тази нова тема!  Grinning
Добре дошла на бебе Михаела!  Hug Малко подрани тази девойка, но важното е, че мама и бебе са добре!
Ел, честита дъщеричка! bouquet Да ви е жива и здрава, много да ви слуша и радва! На теб пожелавам много сили и бързо възстановяване! Чакам с нетърпение да пишеш по-подробно! Hug

# 154
hailie Заинтригува ме с тази рокля. Обмислила си всеки детайл. Много ми събуди любопитството - би ли я показала? Че сега си яэпредставям бегло и си мъча простата главица.

# 155
ех... Минко... мани такива неща да не ти тежат...това са както казва баба ми Бели кахъри!
Аз лично чета всяка една статия за тази психирала  бедна на живот душичка....даже съм замислила на 3 май да отида на протеста пред съдебната палата....за мен това което направи тя е недопустимо....и трябва да си понесе последствията а не както всички и всичко в тая държава да мине покрай капките!!!!!
Ле ле ле много студено навън!!! Дано утре времето да е по топло и по благосклонно към нас хората който вече се движим по бавничко!

# 156
hailie Заинтригува ме с тази рокля. Обмислила си всеки детайл. Много ми събуди любопитството - би ли я показала? Че сега си яэпредставям бегло и си мъча простата главица.

Скрит текст:

Цветовете са като на първата снимка. Не е лошо роклето, има си шапчица, болеро и елече, само пантофки няма, че не можела жената да плете пантофки. Мисля, че за напролет ще й става на дечка, с едно клинче и бала блузка отдолу Thinking .

Я, така и така поствам снимки, да ви покажа другите ми находки Simple Smile

Скрит текст:

Имаме и разни бодита, но те са обикновени и не заслужават внимание Laughing

# 157
hailie страхотни неща си накупила!!! Направо супер....браво!! А Роклето е ле ле ле супер!!!! newsm10  love001 newsm06 knit  Hands Clap Heart Eyes

# 158
hailie ако си от София, до нас има едно магазинче, където все гледам много, много малки плетени пантофки. Ако искаш, мога да ти дам подробности къде е и да си поръчаш там. Тя плете по поръчка. Иначе рокличката е невероятно красива.

# 159
Немезида, давай, моля те Hug Hug . Имам си и схема за рокличката, шапчицата, пантофките. Ако се съгласи жената да ми я оплете като за новородено, ще е супер, имам си още и от розовката прежда.

# 160
Драснах ти ЛС. Wink

# 161
Здравейте мамчета...два дни не съм влизала в групата, че си имах гост и толкова много хубави новини Simple Smile
Ellle честита рожбичка...аз също съм била нетърпеливо бебче и съм се родила в 8-ми месец...дори съм си избрала специален ден  Blush Гергьовден затова съм и Гергана  Blush. Пожелавам или по-скоро съм сигурна, че всичко ще бъде наред!

за желязото аз вече писах за моята бързодействаща и ефикасна рецепта

спането на малкия разбойник май му по-харесва като лежа на дясната страна...легна ли на лявата започва да подритва и да се бошува  Wink

да ви се оплача- една вечер съм седнала на кръгла възглавница, скръстила  крака и в тях лаптопа, бях облечена в бонбонени цветове. Моя ММ стоя, стоя и по едно време ми вика "тортичке искаш ли вода"  newsm78  #Cussing out . Не е искал да ме обиди ама така както съм седнала приличала съм  на тортичка. Сигурна съм,че не е искал да ме обиди ама ми стана тъпо...сега като сетя ми е смешно  Grinning

# 162
Гери....знам какво ти е било в началото  като ти е казал така...при мен беше по следният начин изказването на ММ:
Качваме се с баткото и ММ на влакчетата в Албена за да се разходим по Великден....по едно време нашето вагонче пукна гума от моята страна..ММ вика "ех аз като ти казах да не ядеш толкова ...Баба меца си ми ти...какво направи спука гумата..."тогава побеснях като теб и два дена не му говорих след като се прибрахме в София...сега и аз като теб като сетя ме избива на смях... rotfImbo smile3521 newsm62 newsm19

# 163
Този път нещата се случиха заради публикуването на следната статия
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4738284
Сложих я, защото всеки може да реши дали да я отоври и да я чете. На явно това създаде проблем. Толкоз!!
Аз писах, че не е подходяща според мен - не е било с цел да те обидя, а с цел да предупредя другите да помислят преди да я отворят. Просто такива статии влияят различно на различните хора. Един ще го приеме като информация, която е добре да има предвид, друг ще се стресне, а все пак наближаваме девети месец. Разбира се. твое право е да не пишеш в групата, ако така ти е по-спокойно, но и там и тук ще има различно от твоето мнение. Както извън виртуалното пространство. Съвсем нормално е.

# 164
И ММ от време на време ми изцепва "прасенце", "пастичке", "дундо", когато умишлено се опитва да ме дразни!  #2gunfire
Да ви се похваля лека полека започнах с покупките:
Засега купих 2 бодита с дълъг ръкав, 3 нощници, комплект козметика за новородено "Мустела" и два комплекта пелени, които са за списъка на болницата, който свалих от официалната им страница... Та бързам да ми е готов поне сака,защото си имам контракции вече почти месец и течението ми се засили доста както и болките и нямам търпение да се видя с доки на 4ти.
Мрън мрън.....

Общи условия

Активация на акаунт