Мама малки дрешки стяга, а ЮНСКО бебе в корема се протяга

• 37 938
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
ей супер новина шушулче, да е жив и здрав малкият бебок, а на мамата бързо възстановяване

за помощта
Скрит текст:
свекито ми бачка в аг, и не е да не знае какво е това да кажат на бременна да лежи, а когато и да я помолим за помощ все слушаме оправдания...и ти не може да влезеш в кухнята на някого, да видиш, че всичко е изключено и покрито и да не вземеш поне внука си да го гледаш малко и да го нахраниш за обяд.... аз  съм се отказала каквито и да е очаквания да имам към нея, ама на целия калабалък изръсването й на гости ей така щото ни наблюдава от прозореца точно като във всички обичат реймънд,  ми идва в повечко

# 301
Еми, помързява я. Свикни, за да не се дразниш излишно. И ние сме така в общи линии.

# 302
Мойте майстори са почивка днес та е по-спокойно в къщи . Аз нищо не мисля да пипам днес разбрала съм се с майчето да си направим една дълга  разходка в гората на едно страхотно място  с домашните зверове в по-късен следобяд  та сега ще си мързелувам до тогава Simple Smile
Деси и аз само за срещата с бебо мисля вече.
За изписването хич и не мисля да се тунинговам то и да искам няма как да мъкна в болницата преси за коса лакове и тем  подобни иначе ми се иска Simple Smile  В началото мислех да си подготвя по официални дрехи , после премисли ,защото реших , че без хубав грим и прическа ще се чувствам по-добре с дънките и по тениска и така ще съм си .

# 303
poohito Много се радвам, че вече си в почивка. Ако пък много ти доскучава влизай да ни мрънкаш.
svetlu6ka, дано наистина си дочакате датата!!
piletta Сега ставам и май ще ме изведат за 1 кафе. Исках да ида и на църква, защото 1 приятелка е в Турция на ин-витро, а това им и последния опит, защото им свършиха паричките. А преди да тръгне ми пипаше корема. Ще видим как ще премине този слънчев ден...
Тайничко ми става весело, че има и друг с такива чувства към свекърва си - хем ти се радвам, хем ми олеква, че не съм само аз.  bouquet  bouquet

За изписването ще съм с някоя рокла - при мен рокли бол. Само трябва да реша и за малката.

# 304
Здравейте момичета!
Писна ми ......искам да раждам,а има толкова много време.След седмица влизам в деветия но не ме свърта вече искам да си гушкам бебчо.Предполагам това ми е последна бременност и би трябвало да се наслаждавам на тези дни като за последно,но немога.Само си мисля дали всичко е наред с бебчо,как ще протече раждането и ейтакива глупости. А и на него му е тясно  едва се намества милия.
 За тоалета за изписване и аз се чудя.Първо мислех да съм с една по фешън рокличка,друг е въпроса колко фешън ми стои,но сега мисля че с нещо по обикновенно ще ми е по комфортно.
И такатази седмица пера и гладя бебшки дрешки,а другата почвам преговори с бебчо да се ражда.Времето е толкова приятно какво се е наврял там newsm78
Еллле стискам палци да ви изпишат в понеделник, имного се радвам,че успяваш да ни информираш. newsm10

# 305
Честито на беба28 и тук! Тя настина не пише вече тук, но преди беше редовна. Дори е първата записала се в темата на Юнски мами 2015 Simple Smile. Мис Фиоре, да те улесня- термина й е 02.06 Simple Smile.

# 306
Сиси май всички сме с едни и същи мисли вече . Аз хем искам да се ражда хем пък не искам , че ми се струва рано и знам че колкото повече си изкара бебо в коремо по-добре и все си викам още малко да изкарам ама на ум си викам дали пък случайно няма да иска бебо да се появи по-раничко  . Общо взето в главата ми е пълна каша

# 307
Здравейте коремчета! Честитих на Беба28 в фб и тук и честитя нищо че не влиза  Simple Smile
май всички започваме да мислим кога ще раждаме,ама не ни се иска да е скоро.и аз си викам още малко мисля си да не ме изненада и мен по-рано,как ще протече всичко покрай раждане,а после  Crazy
не мисля да се тунинговам за изписването мисля едни дънки и блузка,за косата надали ще имам толкова време да се погрижа за нея  в родилното.
Мимко дано успее твоята приятелка  Praynig

# 308
Теди8811, Сиси29, и аз точно така се чувствам  Laughing

Честито второ бебенце от темата (поне, за което научаваме)   bouquet Да е здравичко, много щастливо и много да радва мама и тати  Grinning

Пилета,
това разкритие в края на предната бременност ми се получи много странно. Една нощ започна да ме боли доста силно коремът, но бяха някакви странни контракции - боля ме около 25 минути без да ме отпусне. Тъкмо си мислех да тръгвам за болницата и ми мина... Така и не ме заболя повече. На следващия ден отидох на преглед и се оказа, че имам 2.5 см. разкритие. Тапата ми падна 2 седмици по-късно, но междувременно установиха, че падат тоновете на бебка и я извадиха със секцио. Важното е, че и двете бяхме ок  Grinning

Времето вече съвсем се затопли и вятърът не е толкова неприятен. Може да помислите за някоя разходчица  Hug

# 309
  • София
piletta, стана ми много мъчно като прочетох за свеки. Явно тя няма да се промени, затова ти предлагам вместо негативна енергия към нея да насочиш позитивна към семейството си. Да се радваш, че майка ти и мъжът ти не са като нея и да възпиташ дечицата на съпричастност. Аз също имам разни забележки у роднините и такат процедирам, ще ми се да поправя тези неща в собствените си деца/ семейство.
Аз днес съм се заринала с бебешките дрешки на баткото. По закона на Мърфи единствените дрехи, които не откривам са бодита за новородено...  Crazy
Този път ще раждам в държавна болница и се чудя колко нощници ще ми трябват...?Миналия път минах с 2, но ми даваха от болницата...
Честито бебче!
Аз някоя по- читава туника ще си взема. Предния път си измих косата, донесоха ми сешоар, а сестра ми ме гримира здраво. Имаше полза, защото цялото ми лице беше с кръвоизливи. Само тези по склерите нямаше как да се скрият. Сега не знам дали ще успее да дойде на изписването и ще трябва да скалъпя нещо сама...

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 16:28 от цветка

# 310
Светлушка кога ти е термина, че ти предлагат тази дата? Всичко ще е наред, не се тревожи

На 14 юни. Предложиха раждане между 1-4 юни.

За тоалетите и аз съм в чуденка, но ще гледам да е нещо удобно, че като знам как едва се движех предния път, само до тоалети ще ми е Mr. Green

А за багажа за боницата, не знам какво да слагам, понеже всичко необходимо има в Щерев, но все пак мисля да взема някакви неща newsm78

# 311
svetlu6ka За щерев нищо няма да ти трябва . Племенниците се родиха там преди 7 месеца и като ги изписваха майката им каза , че само дето са мъкнали багажа така си стояла чантата не отворена .  Вземи си само документите , телефон зарядно четка и паста за зъби и ММ да ти донесе после дрехите за изписване на теб  и бебо . Можеш само с дамската чанта да си идеш да не мъкнете само излишен багаж няма смисъл .

# 312
  • София
Добро утро, момичета!

Честито бебече на беба28 и честито ни момченце в групата.

Аз днес изпратих височайшите гости - мама и тати... добре, че има край...( в ужас съм как ще ги изтърпя повече от два дни като родя)... Вярно помагат за ремонта с малко финанси, тук там с някоя дейност, но толкова извън плановете и толкова безсмислена за конкретния момент, че ме побъркват - нищо не съвпада с нашите приоритети и подребда кога за кое да се дават пари, а те като мислят глупости ме принуждават и аз да харча за странични неща... полудявам. И все всичко за децата правили, ние да не им се месим... все едно това е тяхното жилище, а за мен и бебето - нито дума, нито въпрос... Вярно аз всеки ден ходя до ремонта с ММ или майсторите, стоя на един шезлонг и помагам, където мога, но толкова уморена не съм се чувствала... Снощи се скъсах да повръщам, два дни - никакъв апетит - татко ме действа като общ работник, защото така си е свикнал... мрън... Свеки не е от помощниците - и да е тук , нищо няма на да прави, и тя може да помогне с парички, но предпочита да помага в натура - да купи пердета, чаршафи, кърпи - естествено каквото тя реши... писна ми да събирам боклучки всякакви... но няма сили да ги убедиш, че предпочиташ да ти дадат 20 лева и ти да си додадеш и купиш, отколкото да ти купят нещо за 120 и да не ти е по вкуса...

Слава Богу, че на всичките нерви и умора, тези дни нямам сериозни контракции (по моите си сметки за забременяване съм си вече 35 навършена седмица и си позволявам малко по-активно да се движа, че вече ме болят кокалите от лежане), надявам се да го докарам до 12 май.

За хапването, хапвам от всичко и без това вече ям толкова по малко и пак повръщам, така че не вярвам, че с нещо мога да навредя. В интерес на истината, с предните бременности нищо не ми се дояждаше, а сега имам такива моменти, в които като ми хрумне нещо, го искам по възможност...

# 313
Маги мислех че само на мен не ми се дояжда като видя нещо.може да седи с часове пред мен,ама няма да се сетя че трябва да го опитам,освен ако не ми се приде де.съчувствам ти с това повръщане.почти целият 1 триместър всяка сутрин ,а понякога и късен следобед повръщах  Sick не съм повръщала от тогава,но се върна гаденето и то среднощното,докато спиш и се будиш защото ти се  Sick  но с екстрата киселини от които не можеш да спиш  ooooh!

# 314
  • София
Т'ва с дояждането си е до човек. Аз никога не съм била пощелива. И сега не съм

Общи условия

Активация на акаунт