Мама малки дрешки стяга, а ЮНСКО бебе в корема се протяга

• 37 274
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Mrs Fiore,бебчето на беба28 е  2,880 кг и 48 см

# 421
  • на пясъка при черупките от миди

Роден е на 3ти малкия нали? Поне така виждам постовете в тази тема (не съм включена във ФБ групичката, та не мога да видя от там)

# 422

Роден е на 3ти малкия нали? Поне така виждам постовете в тази тема (не съм включена във ФБ групичката, та не мога да видя от там)

Точно така Wink

# 423
  • на пясъка при черупките от миди

Ей супер, оправен е младежът.

Мами, желая ви прекрасен ден Hug , ние ще се пробваме на лека разходка под сянката, че следващите дни дават да се разваля времето

# 424
Добро утро бременелки . Аз ако ви кажа какви ги сънувах  Grinning . Сънувам аз , че вече сме август а аз още не съм родила и представете си преносвам вече 3ти месец   #Crazy  И корема ми огромен ама много голям чак аз не се виждам само корем . Вайкам се аз и викам на ММ    "Мило не мога повече " пък той един спокоен вика "Още малко " и аз с една изумена физиономия стоя и го гледам  Shocked  нали преносвам 3ти месец колко малко още .....

# 425
Добро утро момичета Simple Smile

днес имам двоен празник-имен и рожден ден  newsm03 Черпя ви виртуално

http://hobbysweets.alle.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B1%D0%BE%D0%BD% … 0%BE%D0%BD%D0%B8/

Хубав и усмихнат ден!

# 426
  • София
hailie Страхотна количка и мойта ще е с подобни цветове!!  baby_neutral
Столче за кола си имаме подсигурено от сестрата на ММ, така че това няма да е проблем..
Линия Негра и мъхче по коремчето си имам от 2 - 3 месеца... май всички "екстри" си имам от 2 - 3 месеца... много странно Shocked
~Mimko~ Абе, какъв им е проблема на "старото" поколение с тия бракове не мога да разбера?!?! Егати морализацията и чудото..  Mr. Green Ние си живеем по напълно същият начин както и преди... само дето тъпата държава сега ни прецаква с помощите, че и пари ми искаха на всичкото отгоре за смяна на документация!!  #Cussing out
gergamelka Честит празник, желая ти всичко най - хубаво и всичко да мине безпроблемно при раждането!!   Heart Eyes

desyy1 Във ВИП отделението ли ще си на Тина Киркова? Аз също ще раждам там и ще сме на 5 етаж с цел да избегнем шумотевицата на 2... Можем да комбинираме двойна стая, ако ще сме заедно.. На 13 отивам и на отворени врати да видя как са условията там.. дано всичко е наред и да няма недостатъци..  baby_neutral

Честит празник и на всички празнуващи!!   bouquet Отивам сега да помагам на мъжете с ремонта, че без асистент са за никъде като гледам..   Joy

# 427
Mrs Fiore, ако може и мен да ме присъединиш  към чакащите радост мами - термин 11.06 (първо дете - момче), 22г. Нова Загора.

Благодаря!  Hug

# 428
  • Пловдив
Честит имен ден на всички именнички!Бъдете здрави,леко раждане и много сладки бебчовци  newsm30 .Честит да е и професионалния празник,струва ми се,че имаше мами в армията.
Много слънчев ден на всички които имат именници в семействата си   bouquet
gergamelka честит ти двоен празник   bouquet

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 13:53 от ppippi

# 429
  • София
Привет, слънчеви мамита!

Gergamelka, честит ти двоен празник!!!  bouquet Да си жива и здрава, много щастлива, да те слуша много ТМ, да те глези и обича, и много скоро да те радва здравичко и пухкаво бебе!  Heart Eyes  И да се оправя бързо коляното!

Честит празник и на всички останали дами в групата!  bouquet

Ейййй, голяма жега бре Simple Smile голямо потене пада дори да походя пеш само 10-15 мин….

Shinzou, Grinning мила, как така ще се депресираш  Hug огранизмът си се подготвя малко по малко Simple Smile и аз ги имам повечето симптоми, без ниския корем, но не ми се струва, че ще раждам скоро  Grinning  дано беба не ме изненада  Laughing

….. и аз се появих от спалнята и я попитах в колко часът ще отидем на вечеря и какво ще готви  Joy

Ахахаха, Joy браво на теб! Hug Ужасно дразнещо и неадекватно е поведението на свекърва ти (само като те слушам се възмущавам…не мога да си представя на теб какво ти е), така че започни да я третираш така, пък дано вземе, че се усети жената – поне ако не предлага помощ, да не пречи.
Инак зимните дрехи още от рано започнах да прибирам, че и без туй не можех да закопчавам никакви якета, за дънки да не говорим. Та си освободих място още март месец, а летните изкарах преди 2-3 седмици, от които 2 чувала дарих (доста бях понатрупала). 

bubentseto, Най -после някой да каже, че е стегнал багажа - аз ще го върша това в края на седмицата.
  аааа, не е само Бубето Simple Smile  Sunglasses и моят е готов (с изкл на документите; и, разбира се, телефон + зарядно)

Линеа негра започна да ми се образува още в началото на бременността. Сега имам плътна (тъмнокафява) под пъпа, над пъпа, също толкова плътна почти до гърдите, като вече накрая доста изтъняла. Доколкото знам не всеки има, по-светлите жени по –рядко, а аз съм си малко мургавка Grinning та не се учудвам въобще. Не разбрах сестра ми избъзика ли ме или не, но ми каза, че като ми стигне до горе (до слънчевия сплит) тогава съм щяла да разждам Grinning и аз сега всеки ден я гледам  Joy

tedi8811 , горкичката ти Grinning мани, и аз какви ги сънувам…. Но все още не съм сънувала как раждам, в интерес на истината.

Елл, какво става с вас, мами? Прибрахте ли се с Миши?  Heart Eyes

Момичета, аз покрай предстоящата фотосесия реших днес да се поглезя и бях на маникюр, и педикюр. За маникюр си сложих обикновен лак, разбира се, но на краката реших да е с Гелиш, че викам поне ноктенцата да са ми хубави  Embarassed Simple Smile бях се поинтересувала и знам, че е достатъчно само на ръцете да нямаш лак като тръгнеш да ражда, но в салона доста се позачудиха и имаше противоречиви мнения newsm78…. Да не се окаже, че и краката трябва да са без лак Thinking Кой каква информация знае по въпроса?

Някой беше питал за срещата Simple Smile ами нищо не стана, аз даже и дата, и час предложих, но така и никой не писа удобно ли му е, не е ли Simple Smile, само Hailie се включи за мястото.

Bubentseto, Катериче, Sonyta, villito_s
,  да ни е честит 9тия месец! Heart Eyes

Много хубав, усмихнат и ако е възможно по-прохладен ден, мили коремчета!

# 430
Пандичка, хайде да кажем ден, час и място - и който дойде, дойде Laughing .
Аз съм винаги ЗА срещички, така че Flutter Flutter
Неделя го дават до 21 градуса и без валежи. Може да организираме нещо тогава Simple Smile

За линеа негра много се притеснявам, защото с предната бременност имах много силно изразена, госта дълга... а сега нямам. И не знам защо така, и дали е нормално newsm78 newsm78 .
И баткото се съсипваше да хълца, това бебче не хълца изобщо. Все да има имам за нещо да се тревожа Crazy . Ама сега на 18-и ще питам Blush .

# 431
Нпма какво да се притесняваш за Линия Негра не при всяка бременност се получава може само да се радваш , че нямаш. Аз също съм  с една боя отгоре и нямам все още  а вече съм към средата на 9ти месец .
Багажа и моят е готов и то от много време . Сънувала съм , че раждам поне 10 пъти Simple Smile ама това беше към 6-7ми месец от тогава не съм . Ама този съм снощи направо ме разби много се смяхме с ММ сутринта . Той вика , че явно вече ми е омръзнало да съм бременна колкото и да не мрънкам и да имам безпроблемна бременност  Grinning Явно подсъзнателно вече  ми е дотегнало Simple Smile

# 432
Привет на всички!!!
Честит празник на всички нас както и на празнуващите!!!
Как изкарахте днес денят....беше мнооого топлооо но и много приятно!!!
Да ви се оплача....май пак съм се здобила с "гъби"!!!! На 15 задължително ще искам влагалищен!!! Не се е променил цвета но е по гъстичко и май си намирисва но немога да преценя.....оффффф вече нямам нерви вярвате ли ми?????

# 433
Здравейте! Разбрах ,че в болницата искали антибиотична пудра,но не разбрах за какво? Аз взех обикновена пудра,такава имаха в магазина. Дали е правилно и за какво ми я искат-за дупето ли?

# 434
  • София
Честит двоен празник, Гаргамелка, желая ти здраве и прекрасно бебче.
Честит празник на останалите именници в групата.
 Pippi, благодаря, че си се сетила за военните в групата - у нас е двоен професионален празник.
На този хубав празник, няма да се оплаквам, затова ще пиша утре повече - добре съм, просто нашите ме отчайват.

Общи условия

Активация на акаунт