Мама малки дрешки стяга, а ЮНСКО бебе в корема се протяга

• 37 268
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • София
piletta, не е задължително да започне раждането по- рано при разкритие и скъсяване на шийката ( споменавала съм за себе си с предната бременност). Но трябва лежане и максимална доза Мг. Белтъка в урината само следи ли е или е с плюсчета? Ако са само следи и има и левкоцити, вероятно от последното фалшиво лентичката отчита многото левкоцити като белтък. Правила съм си експеримент с наистина първа сутрешна урина след тоалет ( по правилата) ми излиза чиста урината, иначе с белтък и левкоцити.  Ако са само следи , тогава вероятно отоците са от хормоните, които спомагат за задържане на повече вода и от притискане на долна куха вена от матката, което затруднява кръвотока предимно в долната част  на тялото. Както споделих- не си виждам кокалчетата тези дни   Laughing
Съня и мен трудно ме хваща, отделно ставам през 1-2 часа нощем- като ме стегне контракция тичам към 00. После в повечето случаи се въртя. Последните 2 дни не спя на обяд и нощем малко по-бързо заспивам.  Преди ходех на работа и си повървявах пеша, но сега ми идва трудно вървенето. Ставам все по-тромава и жегите все повече не ми понасят, добре че малко се разхлади времето  Grinning

# 496
привет мами

маги, като те четох си представих колко пъти ти иде ей така да направиш fight и четвърто дете ще имаш ако искаш, решението си е твое...много боли точно собственото ти семейство като не пита как си, а и такива диви петли, дето само работа си търсят е ужасно...

цветка, от лаборатория са ми изследванията на стерилна урина...опитвам се да лежа, все нещо обаче ме кара да стана...я да сготвя, я пералня да заредя...и с тия ремонти тук....е чудо, но мм май вчера поне най накрая проумя, че наистина трябва да лежа, защото се е изнервил и се сърдеше, че не му помагам /да му занеса парцал като се провикне например/

деси, само 1 час като си се кокорила добре, аз най редовно си кукам по 2-3 часа през нощта....

привет и на рени, добре дошла в темата

# 497
  • София
ох, Пилета, това с помагането (донасянето на разни неща ми е толкова познато) - аз иначе също лежа или седя на столче, но през 5 минути донясам по нещо... иначе лежа... и накрая онзи ден ме попита (баща ми, на когото слугувах цял ден) - "че ти ако кажеш, че днес се измори... от какво толкова???" Сигурно ще си купя бухалка.
Иначе не ни остана много още да държим, поне нашата беба е и със седмица напред (по реално забременяване, не по ПРМ) и вече по-спокойно го давам със ставането и усилията, но пък ми е много уморено и не ми се става чак толкова, колкото преди.

# 498
  • София
Имах предвид, че в лабораториите ги отчитат с тест -лента( такъв е принципа)  Peace   По принцип може и количествено да се отчете, тогава е най- правилно за 24ч. да се събира урината. Но ако са само следи при наличие на левкоцити няма смисъл. Съжалявам, че съм така обстоятелствена, професионално изкривяване  Laughing

# 499
цветка, напротив на мен ми е интересно, има и левкоцити и следи от белтък...има ли смисъл да се наливам с мин вода в такъв случай?

маги, то не може спокойно да се отпусне човек с това дай това, дай онова, и на всичкото отгоре, за теб не знам, ама аз вече се кандилкам като патица като ходя...така ли не му прави впечатление на баща ти, да не е военен?

# 500
  • София
Ох, Пилета, не е военен
Скрит текст:
и това му е проблемът - дядо ми беше военен, аз станах военна, съпругът ми също, а татко на подсъзнателно ниво мрази военните и не може да се пречупи дори за най-близките...Аз съм гърмян заек, като цяло нито мога много да стоя мирно, нито да лежа, но сега ми е трудно - кандилкам се точно като пате, а той като извика и трябва да секундата да долетя, а то докато стана, докато си раздвижа краката, пък да изчакам да ми премине контракцията и той вече в другата стая е в истерия...  #Cussing out На моменти ми е смешно, но повече ме ядосва. Другото, което ме ядосва е, че сме от две години и малко в Сф, ако не беше апартаментът да се прави на велик майстор, нямаше да стъпят... имала съм нужда от помощ - миналия юни децата се гледаха сами три дни, защото аз бях в командировка във Варна, а ММ в Пв... е не дойдоха - ако някой доведе децата у нас ще ги гледаме, ако ли не - оправяй се... абе чудо.
.
Иначе за белтъка и водата - мисля, че с повечко вода няма да си навредиш, аз постоянно поддържам следи от белтък в урината, когато не съм бременна, защото имам смъкване на бъбрека и задържал течност, но когато съм бременна явно се повдига и нямам такива проблеми, въпреки, че почти не приемам течности.

Някой утре за училището на 9 месеца в мола на Цариградско? Ако има свиркайте да се видим, аз може би ще съм с дъщерята, че не ми се излиза сама в топлините.

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 10:08 от magi_sveta

# 501
привет на всички Heart Eyes

Връщам се от тест при алерголога, за мой ужас този път още повече неща не ми понасят. Не знам с упойките как ще се оправяме. Имам другата седмица и консултация с анестезиолог, уж ще пия някакви неща превантивно...

А за среща и аз този уикенд няма да мога Sad

# 502
Здравейте,мами! Искам да знам каква е разликата между ръчната и ел. помпа.Спряла съм се на медела и чувам различни мнения . Едната била в две фази и тн,а др само с ръка. Ефекта същия ли е ,защото в цената определен има разлика. Много се чудя каква да взема,за да не сбъркам Sad Embarassed

# 503
Здравейте сладки и леко раздразнени мамчета  Whistling
Не се ядосвайте толкова,гледайте повече да си мислите за хубави неща,а лошите се опитвайте да ги пропускате през ушите си  Wink Знам,че е трудно,ама и да се ядосваме нищичко няма да променим за жалост  Tired Особено когато става въпрос за възрастни хора с изграден манталитет,които ти лазят по нервите  Crossing Arms
Аз се справям с дразнителите,като ги избягвам  Rolling Eyes Така,че това не ми е проблем  Laughing По скоро яко се панирам,че вече си имаме 3 сладки бебчета в темата,а аз абсолютно не съм готова,нито с покупки,нито с чистене и подреждане,а и май емоционално още не съм готова и започва да ме хваща параноята да не вземе бебка да реши да излиза по рано,че тогава депресията ще ми е в кърпа вързана  Sad Надявам се,че ще изчака поне до 10.06. ,пък след това когато вече реши(не,че тогава няма да ме обхване яко пък страх от предстоящото раждане,ама поне до тогава се надявам поне с покупки и подредба да съм готова,че доста се изморявам и всичко доста бавно го правя,като някакъв охлюв и си се ядосвам сама на себе си,ама така ще е няма как  Rolling Eyes )
Иначе от днес ми почва 45-дневния,ама в понеделник ще отида да го взема,че днес съм в офиса и няма как да отида.И при ЛЛ се каня да ходя да си взема едно направление за очен лекар,че нещо не виждам добре с тези лещи,а и за да даде мнение за нормално раждане все пак,та така де много задачки,а малко време,а и ние имаме майстори само,че на работа,но все пак пак си е ангажимент,та така лудницата е пълна  Confused 
Мале 45-дни само и то в най добрия случай ... още повече се шашкам като го написах  Whistling т.е. след 2 седмици влизам в 9-тия и се почва голямото чакане  Whistling
Не мога да повярвам направо  Flutter Хем ме е страх,хем много се радвам  Rolling Eyes Луда работа съм  Whistling

# 504
Toni92  моята беше на авент ръчна,не съм ползвала ел.помпа но доста познати с такива са казвали,че по засмукват и са болезнени...

milady M ,а аз като си видях лентичката 29 дни,че остават,какво да кажа Simple Smile Добре,че имам само да гладя,всичко друго е готово.
Среща,ако има хайде да не е в Ю.парк,ужасно далеч ми е и на знам как ще се замъкна....пък да Ви кажа искам най- накрая да присъствам поне на една среща

# 505
Здравейте момичета
Позагубих се тези дни ,но такава депресия ме хвана,ейтака от нищото.Три-четери дена ревах като магаре за глупости а от вчера съм супер хепи.Тези хормони се бъзикат нещо с мен.
За подготовката ..еми супер спокойно ми е,кво толкова че ще раждам.В предвид че след десет дена ще започнем да се местим в новата квартира а аз след 2 дни започвам деветия  newsm78 незнам откъде това спокойствие.Хормони какво да се прави.И все пак с дрехите на бебо съм готова-купени са ,не са прани и не са гладени,но ако се наложи и ММ може да пусне една пералня и да изглади дрехите от първа необходимост.От багажа за болницата ми остава да взема само памперси за малкия.Козметика реших да не  взимам,ще вида с какво ги къпят в болницата и с какво ги мажат и ще взема същите неща.Така поне ще съм сигурна,че няма да ми направи някоя реакция към козметикатас която съм взела аз.
За раждането ,гледам да не го мисля,ми няма да ми се размине така или иначе.А и ми е второ,най вероятно затова съм толкова спокойна.Първия път преносих 5дена и беше доста изнервящо цял месец да съм на тръни,че видиш ли всеки момент може да родиш.Сега съм с нагласата че ще се раждаме на термин.
За срещата немога да дойда а много ми се иска,но няма на кой да оставя дъщеря си а с нея на кафе не е кафе.Само търча и се търкалям подир нея и вече гледам да не излизаме.Даже в парка до нас не я водя че тези пързалки и катерушки хичне ми се отразяват добре на бебо.Приятно изкарване ви пожелавам.
Хубав ден от мен

# 506
Редовно ви чета. И тук, и ФБ, но съм ужасно уморена тези дни. С дечко сме по цял ден навън, прибирам се само да пооправя и наготвя, а от вчера само да си полежа и почина.

Маги, не го мисли името. Страхотно име сте избрали и не го наричай, че е буквичката на дядото. И синът ми е с буквичката и на двете баби Crazy и баща си, но не е кръстен на никой и никой няма право да има претенции ни към име, ни към буква Laughing .
Бебка сега случайно се "падна" с моята буква, но пак няма общо в избора на името.

За ремонтите и всичко покрай тях - на всички силно стискам палци и пожелавам да приключите най-скоро Hug Hug .

Аз имам още доста да пазарувам. Дано само бебка е добре, другото ще се нареди Heart Eyes

# 507
svetlu6ka ти къде ходи на алерголог, че и аз трябва да ходя задължително другата седмица с моя списък с алергии?

# 508
Здравейте мамчета!
Добре дошла на новата мама! Пожелавам й пухкав финал!
Аз продължавам с ремонтите...иначе с беба сме добре ....в понеделник си взимам 45 дневния!

# 509
  • София
цветка, напротив на мен ми е интересно, има и левкоцити и следи от белтък...има ли смисъл да се наливам с мин вода в такъв случай?

маги, то не може спокойно да се отпусне човек с това дай това, дай онова, и на всичкото отгоре, за теб не знам, ама аз вече се кандилкам като патица като ходя...така ли не му прави впечатление на баща ти, да не е военен?
Няма смисъл да се преналиваш с вода, пий колкото ти е приятно. От самите левкоцити вериятно лентичката отчита белтък Simple Smile
пс. моят баща беше военен, но с внучето си не се държи така, както с мен като съм била малка- тотално е омекнал ( поне към него)

Общи условия

Активация на акаунт