Нашата сватба през 2015 - тема 7

• 25 907
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
seangelova ако аз толкова се колебаех като теб не бих я сменила.Що има и малка доза колебание значи не искаш да я смениш.Аз така разсъждавам. Почнеш ли вече веднъж да се замисляш ясна е работата, и никога няма да си сигурна дали си взела правилното решение.
В този случай или не я приемаш и оставаш с моминската фамилия или най-удачния вариант за мене е тирето, хем имаш твоята си фамилия, хем няма oбидени.  Wink
но остава въпроса с дългото име, което не е много удобно, а и дали си отиват двете фамилии трябва да се помисли Simple Smile
на мен също ще ми е трудно да се разделя с бащиното си име и сега като си представя още ми се струва шега, ноо аз почти не съм се замисляла над въпроса-взимам си новата фамилия и това е Simple Smile
много ще ми е странно, това се голяма промяна, но нали ставате смейство, редно е да е така
спoред мен обаче, не се влияй от чужди мнения, ако много искаш запази я  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 12:04 от Miss_Bingley

# 61
Аз не съм се замисляла... Винаги съм си знаела, че ще се разделя с бащината ми фамилия. Много си харесвам името... Новата ми фамилия няма да е толкава хубава, но момчето ми много се зарабва като му казах.
Писах й имейл на момичето и пак никакав отговор. Не мога да и званна, защото нямам телефон в мен за БГ.... и нззз
Някой поръчвал ли е от този сайт: Svatbenipokani.eu? Не искам да правя реклама... проста искам да се успокоя Cry

# 62
Вети, то и мен ме удари мерака за видео. А твърдо бях против.ако имам възможност и нар.танцьори искам вече, пак бях против ,но само заради парите в този случй.
относно пръстена носех на лявата и смених сребърния ежедневен с годежния на същата ръка.халката ако не ми пречи ще е на дясна.

# 63
Момичета пристигнаха ми чашите и ги качих в албумчето.
Относно фамилиите - щом имаш съмнения не я сменяй , аз ще сменя моята , защото аз дъм малко по - старовремна относно тези неща и държа да сме с една и съща фамилия.
Мис Б. Прическата е разкошна , защо ще я сменяш ?
За воал за сега съм твърдо против , но знае ли човек може да се предумам . Много скъпи тез воали...а моята рокля е цялата дантела и не намирам подходьщ

# 64
Да се включа и аз за темата с фамилията. Аз за сега мисля да не я сменям, не защото имам някакви съображения, ами чисто от практична гледна точка. ММ и родителите му нямат нищо против, няма да има никой разсърден, а и няма да ми се налага да сменям лични и служебни документи. В крайна сметка не общата фамилия прави семейството.

# 65
Бингли обици и гривна са Wink ще бъда без нищо на врата. А гребена ще е сложен в кока.
Силвушка много интересни - далеч от мен, но определено различни от масовите Simple Smile
Веси аз си поръчах поканите за родителите от този сайт. Комуникацията ми беше много мъчна. Дори се наложи да искам от нея номера на товарителницата като ми прати нещата защото се оказа, че ми е объркала телефона и от Еконт не могат да се свържат с мен. В крайна сметка всичко пристигна и то в срока, който ми беше казала първоначално Simple Smile

Аз воал искам ама още не съм търсила целенасочено - само разглеждам. Искам да видя точно колко дълга ще стане роклята след корекциите за да реша какъв воал Simple Smile

# 66
Wesi, Пробвай да пишеш във фейсбук на момичето. Аз бях писала там за няколко неща и в рамките на 1 ден ми отговаряше.

# 67
С фамилията слава богу нямаме проблем, защото и двамата сме с еднакви фамилии а и да не бяхме, щях да сложа "тире" или да не я сменям изобщо

# 68
  • София
Веси, и аз там бях пуснала запитване за родителски покани - първо във Фейсбук, където една седмица не получих отговор, и после чрез формата за запитване в сайта. Писах й в петък, снощи ми е отговорила, за щастие, защото малко ми оставаше да се откажа.

Явно имат проблем с комуникацията /може и да са страшно натоварени/, но важното е крайният продукт да е качествен, а съдейки по мненията, мисля, че е така.

Силвушка, много интересни чаши!

# 69
Писах й във Фб и по пощата и ако не ми отг днес ще й звънна довечера. Не ме интересува че при нея ще е 20.00 часа... Направо ми се плаче... Не стига че съм до никаде ами и една връзка с тях не мога да направя Cry

# 70
Намерих един списък, който мисля, че ще ни е полезен
http://www.party-jack.com/%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D … 1%82%D0%B1%D0%B0/

# 71
Здравейте момичета Simple Smile

Алечка
, благодаря ти за поредната ни хубава темичка. Simple Smile   bouquet

Добре дошли на новите булки, които не съм засичала до сега. Приятна подготовка. Simple Smile

Miss_Bingley
, честити халки. Много се радвам, че вече и рокля си имаш.

Alady, много е хубава тортата ви. Simple Smile

Кисче, честити халки и на теб. Simple Smile

Шоколадче, чудесно си се справила с поканите. Simple Smile

Аз съм малко разочарована, защото в неделя ходихме до сватбения център, за да си купим чашите, които си бяхме харесали, но се оказа, че са продадени. Жалко, защото много си отиваха с бокала. Ако някъде срещнете сребърни чаши, може да споделите.
Вие от къде си взехте вашите?

# 72
mariq91, аз също съм си харесала сребърни чаши, които са метални, а не тип опушено стъкло. Харесала съм си ги в една сватбена агенция в Перник, просто минах от там и мн ги харесах, ако не намериш някъде тук това което търсиш мога да ти дам телефона на момичето.Нашите са такива , но без стъкло, изцяло метални

# 73
  • София
Ох, два дена не мога да ви изчета  Hug Аз ходих за няколко дни до Истанбул и още не мога да се съвзема от многото път и обикалянето.
Веси, моите покани за родители и кумове са от този сайт и аз не съм имала проблеми с комуникацията, според мен  са много заети защото сватбения сезон е в разгара си, аз моите ги поръчвах февруари-март още.
Мис Б, до колкото разбирам си си купила друга рокля, не тази която ни показва и в която беше влюбена  Crazy, имаш нова любов, така ли  Grinning

# 74
Разбирам, но все пак ги поръчах преди седмица и искам да добавя още нещо за поръчка, а нищо. Вече 4 дена. Ще й звънна днес слетобед Sad

Общи условия

Активация на акаунт