Нашата сватба през 2015 - тема 7

• 26 110
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
pepi_mdi не, точно тази си купих, за която ви говорих, не знам защо така си разбрала  Simple Smile

# 76
Момичета, аз съм типичния пример днес за стресирана булка. Обадих се на момичето...костваше ми 2 паунда н минута... В същото време тя си ми отговори и ми се извини за забавянето и че няма за какво да се притеснявам. Поканите трябва да са при свекървата в Петък...Уеййй... Днес ще ми прати и поканата на родителите и кумонете да я видя Simple Smile))))

# 77
  • София
pepi_mdi не, точно тази си купих, за която ви говорих, не знам защо така си разбрала  Simple Smile

Амии не знам , защото нещо беше написала че си я видяла на витрината и много ти е харесала и аз реших че е друга  hahaha нищо де, важното е че имаш рокля

# 78
  • София
Да се запиша и аз, доста теми съм пропуснала, но около мен лудницата е пълна. Имаме 1 месец и 1 седмица, но бавно и славно напредваме. Роклята е вкъщи, ММ в неделя си купи костюм, с ресторанта, украсата, DJ и цветята всичко е наред. Поканите са раздадени, някои гости вече дори потвърдиха.
В момента издирвам гримьор, ако някой вече е избрал, приемам предложения Simple Smile
И най-вече се опитвам да убедя родителите ми, че много хора вкъщи не са добра идея. Вие как решихте тази част от мероприятието и кой да присъства на нея?

# 79
Ами и аз не искам много хора.... На сватбата на сестра ми имаше маси глупости... На нашата искам на една масичка да има като кетаринг ако някой иска пите...може някакав таралеж с хапки направен... Защотото 100 %  ще има гладни и така... Вече за вратата приятелите на ММ няма как да не ги пуснем...те ще си влязат така или иначе хаххаха

# 80
  • На остров
И аз мисля, че който не е сигурен за смяна на фамилията да не го прави или пък половинката да си смени своята към вашата .
Аз мислех, че ще съм без воал, а си взех воал и ще съм с него.
За поканите никога не съм се замисляла за различен текст.

# 81
 Нелка* с теб сме на  една дата и ,като гледам сме и на един етап в подготовката  .За взимането ,най -добре повече от 20 човека да няма според мен , при нас ще са 10 приятели и 2-3 семейства ,не виждам смисъл от голямо гъчкане . За фамилия ще взема на мм фамилията не искам да съм с различна от тази на детето цялото семейство с една фамилия. За воала поръчах си два  и с двата не се харесах та няма да съм с воал ,харесвам роклята повече без воал.

# 82
Ралица от къде и какви воали си поръча ? Може ли да ги качиш и да споделиш колко парички даде за тях ?

# 83
Ох, и мен май ме тресе предсватбена треска. Днес останових, че остават месец и половина до датата.
Също така не знам защо, но мисля си за роклята "Дали е достатъчно хубава, дали е това, което искам, бла бла" и като отворя албума и я погледна и се успокоявам. И така сто пъти. Може би от части мисля така, защотот моделът ми беше много голям и се притеснявам докато стане готова и я облека в размер, който е за мен правен.

Иначе да се похваля - вчера поръчах табелка за вратата с нашата фамилия - мисля да я подаря на ММ като се събудим след сватбата  Crazy

# 84
Еее, Кисче, много мило  Heart Eyes Не се вкарвай в излишни филми, ще бъдеш прекрасна.

Днес са ми пристигнали късметчетата, свещите, жартиера и украсата за колата. Мисля, че съм готова. Остават ми нещата за последния момент - мезета, алкохол и торта. Трябва да ида на пробна прическа и да си купя други обувки. Мога да се кротна и да си чакам вече Simple Smile

Аз ще взема на ММ фамилията - от една банална минавам на друга банална Grinning

# 85
  • На остров
Сега като каза Кис и се сетих какво ще подарите на половинките си за сватбата, аз мисля мисля и не мога да го измисля  Simple Smile .

Алечка браво със всичко щом си готова   bouquet !
Твоя брат се жени на 23 нали?

# 86
  • София
Кисче, много романтичен подарък, страхотна идея! Така ми хареса, че ми се иска да я открадна  Mr. Green  Hug И аз напоследък се вкарах в такива мисли за роклята, дали няма да ме прави да изглеждам като късокрака тапа, или торта с глава.... но и аз се успокоявам, че единствения път, в който съм се виждала в нея, я стисках отзад със сетни сили, защото ми беше доста голяма... през юни ще ходя на корекции и нямам търпение да я облека отново, силно се надявам да не се оправдаят страховете ми  Embarassed

Алечка
, благородно ти завиждам! Толкова е хубаво да знаеш, че всичко е готово и само трябва да дойде Денят - браво за търпението и организираността! Пожелавам ти да намериш перфектните обувки!

За посрещането вкъщи - ММ ще покани неговите родители и семейство, както и шаферите, у нас сутринта, докато аз ще съм при мама /на около 100м от „у нас“  Laughing / Там още не съм мислила какво да приготвим, но при мама ще има леки питиета и много плодове, може би някои красиви сладки от 100 грама сладки... не мисля да има много храна. Живеем в къща, така че като дойдат и съседите поне ще има къде да се настанят в двора да гледат сеир хехе

# 87
Крадете я идеята, нямам нищо напротив  Heart Eyes

Мен ще ме взимат от една къщичка от хотела и ще сме само най-най-близките - родители, шаферки, сестри и кумуве. Може би и баби. Почерпка няма да организирам.

Някой може ли да даде идея къде в София мога да гравирам ножа за торта? Там, където поръчах табелката  казаха цена 25лв за едностранно гравиране и на мен ми се струва много. Реална ли е цената?

# 88
Аз ще му подаря себе си  Laughing Честно, ако трябва и този подарък да измисля, няма да го понеса Grinning Много не умея да избирам подаръци.

Да, на 23-ти е брат ми. Чакаме с нетърпение, че освен всичко те ще са ни ориентир за алкохола и мезетата. И съм си купила страшен тоалет Grinning

# 89
  • София
Кисче, а ти от къде взе табелката?  smile3521 Много ме вдъхнови с тази идея  Hug

Относно гравирането - наистина нямам идея, направих един бърз преглед в Google, излизат страшно много резултати, чак се обърках леко.  Предполагам, че трябва да пуснеш запитване тук-там, или най-добре някой доволен да препоръча... но на мен до сега не ми се е налагало.

Иначе и това е страхотна идея! Обаче спирам да крада  Hug

Общи условия

Активация на акаунт