жена Телец и мъж Телец

• 3 699
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,мили дами! Бих била страшно благодарна ако споделите мнението си за тази комбинация! Аз се опитвам да впечатля едно Теле но ми е трудно защото и аз съм такова добиче и трудно се разкриваме... Simple Smile Дайте си мнението за тази комбинация?

# 1
Влез в темата за Мъжът телец,там пише мнооооого по въпроса ти.Иначе лично мнение от личен опит КАТАСТРОФА!!!!

# 2
И двамата сме телци. Заедно сме от над 11 години Simple Smile
Влез наистина в другата тема, изписано е много.

# 3
Благодаря! Прочетох доста за мъжа телец.. Аз прочетох само неганегативи и жени, които отчаяно търсят отговори. Разкажи ми за вашата връзка, как се запознахте, имахте ли къци-къци гони? 😂

# 4
имахте ли къци-къци гони? 😂
Joy Joy Joy
Не, нямаше. Много съм изненадана от тази черта, описана от много от пишещите в другата тема. Simple Smile Моите наблюдения върху всички телци около мен, а те не са малко, е, че искат ли те ще обърнат света да те имат. Обратното поведение за мен означава, че има съмнения в своите чувства или в обстоятелствата около връзката ви Peace Казвам го и като половинка на Телец, и като представител на зодията. Искаме ли нещо - получаваме го. Simple Smile
Къци - къци гони / Joy / съм изживявала само с мъж риби. Наистина е ужасно  Sick

# 5

Моите наблюдения върху всички телци около мен, а те не са малко, е, че искат ли те ще обърнат света да те имат. Обратното поведение за мен означава, че има съмнения в своите чувства или в обстоятелствата около връзката ви Peace Казвам го и като половинка на Телец, и като представител на зодията. Искаме ли нещо - получаваме го. Simple Smile

Peace Ясно и просто казано,самата истина!

# 6
Знаеш ли, аз примерно когато искам някого, първо доста св колебая, много наблюдавам и подхождам с много голямо недоверие... за това питам... явно съм попаднала на отражението в огледалото ахаха а с въпросната личност, ту с него не мога ту без него не искам и виждам и че при него е така, постояно къци къци гони и като четох тук, да има прилики ноо чак да се прави, че несъществувам... както повечето пишат... Един път много се бяхме посдърпали 2-3 месеца беше голямо цупене от моя и негова страна и му изпратих една забавна картичка и след 2 седм чак се обади с един гузен глас... а двамата си падаме невероятни инати... странни отношения имаме... може би и защото си приличаме адски много... 😤😂

# 7
Знаеш ли, аз примерно когато искам някого, първо доста св колебая, много наблюдавам и подхождам с много голямо недоверие... за това питам... явно съм попаднала на отражението в огледалото ахаха а с въпросната личност, ту с него не мога ту без него не искам и виждам и че при него е така, постояно къци къци гони и като четох тук, да има прилики ноо чак да се прави, че несъществувам... както повечето пишат... Един път много се бяхме посдърпали 2-3 месеца беше голямо цупене от моя и негова страна и му изпратих една забавна картичка и след 2 седм чак се обади с един гузен глас... а двамата си падаме невероятни инати... странни отношения имаме... може би и защото си приличаме адски много... 😤😂
Според мен, не е сигурен в чувствата ти или си го притиснала твърде много/била си твърде настоятелна. Ние не обичаме така Simple Smile Покажи му деликатно, сдържано, но твърдо чувствата си, без да се натрапваш, последователно, без публика наоколо. Прикоткай го. Simple Smile
Успех!  Peace

# 8
Ние с него имаме от доста време взаимоотношения... ппреди три год бяхме неотлъчно заедно 4-5 мес., аз заминах и той ми каза така *не бих могъл да поддържам отношения с жена към която имам чувства от разтояние* до 7-8 мес аз се върнах поради вневнезапни причини и се засякохме и аз реших да се обадя, при което се видяхме и докато беше весвесел изведнъж * ти тук ли ще си останеш * Тогава започнахме да се виждаме и започна *къци къци гони* и така 2 год.. Той веднъж ми е казал, че трудно се връща назад, за него ако приключи отношение с някоя дама и връщане назад няма( аз също до момента също смятам така но той е изкл.), което мен ест. Ме накара да се чувствам добре.. А това цупене, което споменах беше защото и двамата заговорихме за чувства си и изведнъж едно голямо напрежение при което сякаш и двамата твърде се изтощихме... Но имаш право и то голямо за прямостта... аз и у себе си го забелязвам... Благодаря от сърце !! 😇

# 9

Общи условия

Активация на акаунт