След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 175

• 30 940
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • На юг от тук

# 706
Кати, Hug добре, че ни припомни Султан - наистина я бяхме позабравили малко.  Grinning

Тази фенка е пратила Мурат на Седмица на модата в Париж.  Laughing Не е лошо да се разходи наистина до там и да ни зарадва с малко снимки сред дългокраки манекенки  Joy Joy Joy

# 707
  • На юг от тук
Две любими усмивки,но сценаристите ни оставиха накрая със сълзи.

# 708
  • На юг от тук
Как добре стоят един до друг,но сигурно повече няма ди ги видим в общ проект.

# 709

Кати!  Hug  Алекс!  Hug

Снимка качена от Нургюл.

Pekçok yabancı basınla ropörtaj yaptık bugün vatana millete hayırlı uğurlu olsun

Ние направихме едно интервю с чуждестранната преса днес много хора, за да получите щастлив щастлив дом

# 710

Още една много сладка снимка. Големи сладури са всички!    love001

Seviyorum bu çocuklar

Обичам тези деца

# 711
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Алекс HugХриска HugКати Hug благодаря ви за всички красоти които сте донесли в темичката ни  smile3521

# 712
Хриси,  Hug Ени,  Hug

Още две подобни снимки от сета на Парченцата.

# 713
# 714
Енииии, много хубави гифчета!  Hug

А Мурат все още е в Адана  Grinning

Ето го и малко приближен

# 715
Алекс мерси за новичките снимки  smile3521
Много ми харесват  снимчиците от сета на Парченцата  smile3521Всички са много позитивни и си личи ,че се забавляват докато снимат ,то и затова се получава такъв добър продукт на края  smile3521
Мурат е още при анне и баба  smile3521 нека ,нека да си поседи при тях да си почине ,че после като се подхванат с Мери поне два сезона искам да ги гледам как се обичат  smile3521
Преди това и едно продължение на ККК ако има хич няма да е зле  smile3521Да видим какво се случва след асансъора  newsm78 smile3521Ефсунче дали е подкарала настъпателно Синан към спалнята или го е изпратила благоприлично да си ходи в къщи  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyКато я гледах по ми се струва ,че са тръгнали към спалнята ма знам ли  newsm78 smile3521

# 716
Ени, аз искмам да видя другата седмица Мурат в Лос Анджелес - филмовият фестивал започва на 10 юни и е до 18-ти. Той беше казал в едно от интервютата, че Kirimli може да участва там, а в друго спомена, че се кани да ходи в САЩ... Та си чакам обещаното.  Grinning

Малко целувки и прегръдки по вечерно време.  Grinning А продължението с леглото не знам дали ще го видим в началото на ККК 2, но до сватба се надявам да стигнат към края му.  Joy Joy Joy

# 717
Гюлсерен и Джихан по-скромно го раздават - нали вече са на възраст...  Joy Joy Joy

# 718
Ооо да Алекс напълно подкрепям за Лос Анджелис  smile3521  Града на ангелите мнооого ще  му отива на Мурат  smile3521
Гюлсерен и Джихан може и да са по-кротички сега ,но  не се знае на къде ще ги избие в последствие  Joy Joy Joy Joy JoyТя и Ефсунче изглежда кротка и хрисима ама я как подбра Синан  smile3521

# 719

Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт