Забременели след Ин витро - тема 8

• 32 991
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Бела, голямо гуш, мила! През голям стрес сте минали, важното е, че бебчетата са добре, както казах, др. Михова не назначава нещо току така, много кураж и успех, дано това да е последният такъв стрес преди срещата с малките пухчета. Честити сини гащииии - поне едни, хихихи, живи и здрави да са сладурчетата! Simple Smile

# 721
Добро утро:-).
Франи,наистина е много кофти с тези изследвания,аз се следя в Надежда и съм дала доста пари за изследвания и за Неупоген.Това ми е N-та бременност,била съм и на Неупоген и пак съм правила аборти.Сега бях до 12+седмица на неупоген,ефект незнам дали имаше,пак си кървях до към 11г.с.Плацентарни молекули този път Стаменов ми каза да не следя,но аз съм все още на максимална доза прогестерон.
Каквото ми кажат това изследвам,все си повтарям право на грешка нямам,с финансите поне за сега се оправяме,много пари заминават ,но няма как.
Бела,кога ти беше хорион биопсията,радвам се,че резултата е хубав гуш.
Рени,аз по тебе се водя ,нали съм около две седмици след тебе,та за грамчета и т.н се ориентирам по тебе.Ти си почивай и с това се свиква,аз лежа от 2.01.
Момичета има ли някоя мама от вас с РХ несъвместимост,при нас то има и този проблем.Сега живот и здраве във понеделник ще пускам ероантитела за втори път и ми е леко притеснено.
Май се улях в писането рано-рано,хубав ден от мен....

# 722
Коте Дани и ти ли си при Михова,извинявай ,че досега не съм разбрала.Като ти гледам мистичната доста си напред вече.Много добре ми действа тази жена,от 13г.с -ме следи всяка седмица,а е имало и периоди да ме вида по два пъти седмично.Ти утрогестана вагинално лични го слагаш,или го пиеш?

# 723
Коте Дани, благодаря ти за прекрасните думи   bouquet. А д-р Михова наистина е страхотна. Когато ми се обади да ми съобщи резултата, аз се разплаках и започнах да и обяснявам как трябва да направим амнио за всеки случай и т.н. , а тя просто каза, "Спри и се зарадвай", уникален човек и специалист.
Бени в понеделник на 11-ти направихме биосията, може и да сме се засекли, аз почти целият ден бях пред кабинета и.

# 724
Бени, Михова ме следи паралелно с Арабаджикова, при която съм на ЖК - и заради сестра ми (синдром на Даун) и заради серклажа.
Утрогестан слагах до скоро вагинално, пак заради серклажа, както писах по - горе, сега вече е през устата тъй като лекувам гъбички с вагинален препарат. Simple Smile

# 725
И аз слагам сега утрогестана вагинално.. До онзи ден го пиех, но заради дроба ми спряха половината хапчета
Добре дошли на всички момичета, на всички хубави резултати Hug

# 726
Бела, мила, голям стрес си преживяла! Разбира се, че ще се оплачеш!! Радвам се, че всичко е наред и честити сини гащи Simple Smile Другите ще останат мистерия още малко Simple Smile
Иринка, и на мен много ми изпъкват вените на корема. Че и на гърдите също.
Франи, ти не чети много много в интернет мен ако ме питаш (ти не питаш ама аз да си кажа)  Blush Blush Само най-много да се стресираш. Не са излишни тези неща, виж пациентките на Надежда всички ги изследват и т.н.  Действай смело и както е нашето мото - спойствие, силна храна и нош па!

# 727
  • При вещиците
Бела, миличка Outta Joint Дано всичко остане един далечен спомен.
Франи, какви ли не неща ще научаваме тепърва. Важното е да си спокойна и да вярваш в твоето чудо, както всяка от нас вярва.
Аз слагах прогестерон (кринон гел) до 16г.с. Но все се чудя защо този гел не се продава в България,  след като концентрацията е по-голяма, а и с апликатора е по-хигиенично.

# 728
Момичета като ви чета направо не смея да се оплача. Аз изкарах обще взето нормална бременност с прогестерон до 12с. и витамини. Сега пия хапчета за стомаха, ама се преживява.  Мен никога не са ми правили такива изследвания, ама явно имах късмет и добутах до тук.
Стискам ви палци все по- лека да става бременността , бързо да минава времето и да имате пухкави и ревливи финали на края.
Аз си влязах вече в 36 с. и съм готова, ама девойката май си и хареса мама да я разхожда и май ще си бутаме докрая.важното е че стигнахме до тук- това ми беше последната цел.
Бенито не се притеснявай за РХ несъвместимост. На мен вече ми биха 2 инжекции,защото се налага. Това вече не проблем,а стандартна процедура. Сега при раждането може да ми бият и трета, ако сме с различно РХ с бебето.

# 729
Бела,може да сме се засекли ,мен към 15.30ч.ме свалиха с количката за преглед.

# 730
Holy Moly,би ли споделила къде се следиш ,и появиха ли се положителни антитела.На мене за сега за инжекция никой не е споменавал.Понеделник съм на ЖК ,ще питам там доки.На мене това ми е 8ма бременност и затова мн се притеснявам.Винаги са ми били анти Д,след абортите,единствено след сухото яйце ,ми казаха ,че няма нужда....

# 731
Момичета едно спешно питане - забелязах едно кафеникаво течение по бельото тази сутрин и като отидох до тоалетната на хартията имаше малко кафеникава слуз ( горе долу колкото грахово зърно ) като съсирек, но без кръв а кафяво. Дали това е тази "тапа" която пада като започва раждането? Иначе съм добре- само някаква тежест чувствам ниско долу, но не е болка

# 732
Бамбина, нямам идея обади се на доки веднага   Praynig за мнение и съвет

# 733
Бамбина, аз имах същото преди месец и половина, казаха че тапата си е цяла и така и не разбрах какво е. Факт е,че си карам обаче с леко отворен вътрешен канал. Смятам, че ще задържиш положението до 9м, но трябва док да те види.
Аекара, аз имах малки проблеми в 5м с черния дроб. Док ме предупреди, че с близнаци той страда много, но в по-големи месеци. Щях да почвам прочистване, но така и не можах да го съвместя. Четох обаче, че зелената кисела ябълка също помага и я хапвам всеки ден, когато ми се прияде плод. Последните ми изследвания показаха ензимите в норма.Така,че ако искаш предприеми нещо от народната медицина. Прочистването със зехтин,лимон и мед съм го правила и има голям ефект,но не като бременна. Вероятно и сега да има.

# 734
Зу, мерси  Hug
Имам пак много сърбежи обаче и при мен ензимите са в пъти по-високи от горна граница и черния ми дроб е 17,5 см , не знам колко над нормата е. Има съмнение за хепатит ( вероятно медокаментозен, б и ц сме правили изследвания в началото мисля всички бременни). Страх ме е за бебетата  Praynig Praynig Praynig Praynig дано да са добре

Общи условия

Активация на акаунт