Grimm ~6 тема

• 51 163
  • 475
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И аз тук в очакване на финала на сезона.
Дали е подновен за нов сезон, нищо не съм прочела?

# 31
  • КиТ
Дано я развият историята с ключовете наистина  Peace
Щото това спасяване твърде много идва,първо да оправят Ник,сега Джулата  ooooh!

# 32
  • Вестерос
Подновен е.

# 33
Започнали са да даат първи сезон по Диема от 17:30, от пон до петък.
Само информирам, ако някой иска.

# 34
Много ме скофти последната серия. Нещата между Ник и Джулиет изглеждат все по-неспасяеми.., а аз си ги харесвах като тандем. 
А и като цяло ми се ще да поиздърпам нечии сценаристки уши - има ли нужда от толкова драма, моля ви се. Чудесни приключения можеше да се получат с вещицата Джулиет, защо трябваше да я обръщат срещу всички и да и изграждат толкова негативен образ?
Оф  Crossing Arms

Не съм много сигурна докога внимаваме за спойлери, затова:

Скрит текст:
Не ви ли се стори интересна лекотата, с която Адалинд се съгласи да тества лека? След всичко, което направи за да си върне силите..? Хитруша е тя, хм. Simple Smile

# 35
  • Вестерос
Много, чак не повярвах

# 36
Обожавам този сериал. Изгледах всички епизоди в рамките на 2 дни! Жадна съм за още. За щастие ще има и 5 сезон Simple Smile

# 37
Ама как свърши! Crossing Arms Толкова ли са несъобразителни, че и дадоха целия лек на Джулиет?!? Tired

Историята с дупките на Капитана не ми е особено интересна, но има ли шанс той да е "Джак Изкормвачът", макар че той имаше акцент, а и едва в този епизод намериха негови жертви, а Шон има проблеми от по-дълго време... Предполагам е малко вероятно, но ми се стори странно съвпадение смъртта на Хенриета. Thinking

# 38
Ааа, каква стана тя?! Адалинд и Джулка размениха отборите. Wink

# 39
  • КиТ
Да чак да не повярваш,дори си мисля,че може да направят така да има привличане Ник и Аделин newsm78 Crazy

# 40
Да чак да не повярваш,дори си мисля,че може да направят така да има привличане Ник и Аделин newsm78 Crazy

Бахаха, ужас!

Джулката е супер така, все повече ми харесва! Heart Eyes Ама Адалинд си е Адалинд, не вярвам някога да смени отбора, колкото и да се прави.

# 41

Бахаха, ужас!

Джулката е супер така, все повече ми харесва! Heart Eyes Ама Адалинд си е Адалинд, не вярвам някога да смени отбора, колкото и да се прави.

Тя няма да сменя отбора  Wink Само ще напакости където може и после ще се изнесе с грацията на кралска особа  Joy

# 42
  • срещу двата комина :)))
брей,що така съм пропуснала темата  ooooh! не съм изгледала още последния епизод, така че по-късно ще коментирам  Mr. Green

# 43
Аз го изгледах и съм в шок! Нали това не беше последния от сезона? Не може да свърши така ...

# 44
  • КиТ
Има и още едино епизод,за края на сезона Peace

Общи условия

Активация на акаунт