Лидл ::64::

• 86 078
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Точно, както и Киса е писала, и аз си мислех същото - същите бюстиета, същите гащеризони, сякаш са извадили миналогодишния си гардероб..

Аз миналата година пропуснах гащеризоните, но ми се струват удобни, та ако се вредя, ще взема един за проба..

И белите обувки с платформата загледах..

# 316
  • Варна
По принцип гащеризоните ми се струват адски неудобни дрехи като концепция. То за да идеш до тоалетна трябва да се разсъблечеш от горе до долу. За пеленаче стават, ама за дърта магарица като мен - не Joy Сега да не обидя някого - шегувам се Laughing

# 317
По принцип гащеризоните ми се струват адски неудобни дрехи като концепция. То за да идеш до тоалетна трябва да се разсъблечеш от горе до долу. За пеленаче стават, ама за дърта магарица като мен - не Joy Сега да не обидя някого - шегувам се Laughing
Laughing Laughing Laughing

# 318

Ауу, това пък  не се сетих изобщо..

Аз за навън го предвиждах, из квартала за разходки с детето, пък там не ходя по принцип по малка нужда , че и без това няма къде:lol:

Имах предвид удобни като усещане - леки, свободно ти е - в този смисъл.

Като едни пижами от Лидл, долнището е с вързанки - еми не мога да свикна, все си мисля, че е с ластик като другите и го мъча да го сваля от раз в тоалетната, ама не-трябва да развръзвам.. то ми е неудобно със сигурност..

# 319
Леко ви изтървах 5-6 теми.
Звънче, благодаря ти за изчерпателната информация на първа страница, възползвах се от линка на сервиза. Казанчето на хлебопекарната "тръгна" и звъннах да ми изпратят ново. Скормно 25лв, сигурно и доставка ще има  newsm78 Както и да е, ползва се ежедневно, така че няма как.

Исках и да питам още нещо. Скоро май пускаха детски пижами за по големи деца. Като установих липсата на летни пижами и се присетих и посетих магазина, но нямаше и следа. Има ли шанс пак да пуснат?
Аз понамалих ходенето в магазина, понеже всеки път като отида и винаги намирам за какво да изхарча едни поне 20лв. Последният път тръгнах с точно 20лв за един салам и ги изхарчих до дупка. Имаше намален спален комплект на спайдърмен на почти 12лв и как да не го купиш? Имаше и още много намалени неща, но бюджета беше ограничен за мое щастие и нещастие.

# 320
Аgnesana, доставката се плаща, изпращат с куриер до адрес (изобщо не си направиха труда да ми отговорят изпращат ли от офис на куриера, та да поръчам и аз до офис и да е по-евтино).

P.S. Получих казанчето с "Еконт".

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 11:26 от Покипси

# 321
Аgnesana, доставката се плаща, изпращат с куриер до адрес (изобщо не си направиха труда да ми отговорят изпращат ли от офис на куриера, та да поръчам и аз до офис и да е по-евтино).

Мен ме питаха до офис или до адрес и аз казах до офис. Нали с Еконт работят?

# 322
Здравейте!

Рядко влизам в Лидл и имам няколко въпроса. Пускат ли чаршафи, каква материя са, имали
сред вас, такива които са си взела, качествени ли са?

Благодаря предварително!  bouquet

# 323
  • In the shadows of my mind
Някакви отзиви за хладилната чанта и хладилната кутия?
Аз пак да питам  Laughing

Относно чаршафите на Лидл - купувала съм 2 комплекта, не са лоши, но не са и кой знае какво... Като за около 20-25лв са ок.

# 324
  • София
agnesana, вярно че беше миналата година, но аз моето казанче го купих за 20лв, тъй като имах талонче в гаранцията на машината - мисля че до 3 казанчета можеш да купиш така. 25лв беше, за човека, без машина Силвър крест.

Между другото става и на Клатроник и на един модел Мидея.

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 12:35 от MilenaZ

# 325
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Някой по-напред беше питал за термометъра ... Сега ще купя два за къщите на двете баби, за да не разнасям моя ... Имам такъв от предния път, когато пускаха и съм го сверявала с живачния, който пазя като очите си -> 0,1-0,3 разлика ми дава с живачния и то в минус ... Та съм доволна ... Като видя 37,8 ... знам, че е малко отгоре ...

# 326
Аз да не ви подведа,но имам дънковите панталони ,тъмните,отпреди 2години.

# 327
Харесах си скарата за тази събота, но ми се струва много трудно миенето и  Confused
Ще се върна да прочета, сигурно сте я обсъдили  Heart Eyes

# 328
Скарата май не са я пускали преди..

Няма отзиви за нея по тази причина Peace

# 329
Аз не виждам никъде гащеризони  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт