Лидл ::64::

• 86 053
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Харесах си скарата за тази събота, но ми се струва много трудно миенето и  Confused
Ще се върна да прочета, сигурно сте я обсъдили  Heart Eyes
Мен пък ми се видя неизгодна цената й. Виж в техно-магазините мисля че има по-добри предложения. Чак пък само в събота....ега ти изкуственото напрежение дето създават понякога Лидл!

# 331
Харесах си скарата за тази събота, но ми се струва много трудно миенето и  Confused
Ще се върна да прочета, сигурно сте я обсъдили  Heart Eyes
Мен пък ми се видя неизгодна цената й. Виж в техно-магазините мисля че има по-добри предложения. Чак пък само в събота....ега ти изкуственото напрежение дето създават понякога Лидл!

Не съм купувала скара отдавна, не знам цените, а ватовете поне добре ли са?
Как ще се мие капака? Не видях капака да се маха  newsm78

# 332
http://www.technopolis.bg/bg/Grills-BBQ%E2%80%99s/Grill%26BBQ-SK … AE%D0%A7/p/820403
Ето това е истината - 3200 вата срещу 1800 за тази от Лидл.

# 333
Аз не виждам никъде гащеризони  Shocked
На стр.19 в брошурата за следващата седмица са.  Peace

# 334
  • София
milittana, говорим за съвсем различни типове скари. Аз имам от посочената от теб, малко по-маломощна, но сега, когато вече не живея на последен етаж, не смея да я ползвам и ми се иска нещо по бездимно, което да не опушва съседите....

# 335
И аз съм имала такава и не ща да чуя за нея  Naughty

# 336
milittana, говорим за съвсем различни типове скари. Аз имам от посочената от теб, малко по-маломощна, но сега, когато вече не живея на последен етаж, не смея да я ползвам и ми се иска нещо по бездимно, което да не опушва съседите....

Ами честно казано, не мисля, че лидълската е бездимна...
Къде ще отива пушека от нея Thinking
С този капак, хмм...няма ли да се спарват продуктите вътре си мисля. Не съм я разглеждала де, нямам идея на затворен капак ли работи или на отворен, но дим пак ще си има според мен..

# 337
Май ще си оставя барбекюто за на село с дървените въглища, не ми се мие  Mr. Green

# 338
Ами...ако си убедена, че това е твоята скара - взимай. Аз обаче разбрах, че няма нищо по-гадно от скара, правена на слаб уред, а за мен 1800 вата е недостатъчна мощност. Пържолите стават като варени - жилави и безвкусни. Браво че се съобразяваш със съседите - аз живея в къща с двор и го нямам този проблем. Но си позволих да пиша за мощност, защото и аз имам от посочения от мен тип скара, но с малка мощност и ще я хвърлям - за нищо не става. Засега сме на барбекю на дървени въглища.

# 339
  • sofia
Няма скара, която да не дими.

# 340
Има  Mr. Green Преди две години някъде си купих, но не е с ребра, а плоча. Пак скара се води ако не се лъжа. Не дими изобщо, въпреки че съм пекла и месо на нея. Няма смисъл да се спори, всеки предлага това което на него самия му е удобно. Това, което аз купих го оприличавам на парти грил, понеже отдолу където са реотаните в едни лъжички може да се запичат разни неща. Аз там правя принцеси, като не ползвам лъжичките.
Големите скари димят, няма как. Едни димят повече, други по малко.

И аз имах спомен, че казанчето на хлебопекарната е 20лв, но като казаха 25лв си помислих, че е с доставката  Whistling Явно има инфлация.

# 341
И аз съм на етап скара и се чудя за мъничко барбекю на терасата, но май  със сигурност ще пуши повече от скарата, нали? Тъп въпрос, ама много се изкушавам за такова или  подобно
Скрит текст:
 или с капак
Скрит текст:
, но по-грозно    newsm78
Иначе имах сандали/не от лидл/ с такава платформа
и ми се разплете платформата. От тогава не взимам такива.

# 342
Нил, това пуши и не бих препоръчала за тераса. Всъщност за тераса май нищо не бих препоръчала, тъй като мен самата ме обгазяват от всички страни. Взех да се замислям вече да си търна и аз някаква скара на терасата, че да си връщам на комшиите. Аз съм вадила парти грил (от едно време) на терасата да пека скумрия. Моя мъж винаги усеща като пека в нас (аз обожавам аромата) и вече пека на терасата на парти грила, понеже няма къде другаде и как. Но на терасата винаги си е аромотерапия.

# 343
  • София
Аз да не ви подведа,но имам дънковите панталони ,тъмните,отпреди 2години.

+1 Naughty

# 344
  • Варна, Пловдив
Момичета, използвали ли сте крема сирене от Лидл за чийзкейк? Ако има отзиви, моля споделете, също и марка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт