Лидл ::64::

• 85 898
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Заинтригувах се от тези 2 артикула в италианския сайт:
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=18588
и
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=18751
Пускани ли са в България? newsm78 Електрическата дамска самобръсначка е с много интересни шаблони  Mr. Green , а уредчето-обезвлажнител дали не се явява "заместник" на кутиите-влагоабсорбатори с торбичките от по 1 кг към които УЖ в България нямало интерес?  Crazy Пише капацитет вода за 24 часа- 170 мл макс, доколкото виждам, не се използват някакви консумативи /торбички, пълнители/.... Thinking Дават го за "малки стаи", ама без да уточняват колко точно малки.... Rolling Eyes

# 631
Пускали ли са преди електронните кантари и имате ли мнение за тях ?
Мисля да си взема един, че много се надлъгваме с моя, който не е електронен  hahaha

# 632
Чакам отзиви за чаршафите с айфеловата кула

# 633
  • на Мелмак
Аз имах лидълски кантар - доволна бях , мереше мускулна маса , мазнини , кости , но незнайно за мен някак си се счупи ( деца , куче , дядо ) някой от всичките незнаеше Simple Smile
Днес ще отида да си купя . bowuu
Че килограмите трябва да си знам  Flutter

# 634
  • 1st floor
Току що детето се върна с трите варианта на момчешките тениски - всички са хубави, само бялата нещо не я виждам много бяла... newsm78 ...малко жълтееща ми идва. Само тя не ми харесва, но ще ги оставя, защото за пет лева памучна тениска... Laughing Панталонките ще ги прескоча - вчера видях в ХМ страшно тънък и хубав памук, а бяха 2-3 лева по-скъпи. А и карираните ги имаме от миналата година, сега са почти същите. Купих си и за мен пижама от детските - 158/164 - и тя ми е малко голяма, ама за пижама става... Laughing  И заредих пак хладилника с кисело мляко. То ни е редовна покупка от Лидл. Купува се в огромни количества, не мога да смогна на децата, ядат като разпрани кисело мляко! Mr. Green

# 635
  • София
Картинките на тениските какви са - лепенки отгоре ли? Или самия плат е боядисан? Не знам дали ми е много ясен въпроса...

# 636
  • София
И аз  отивам след малко за тениски, само че момичешки Simple Smile За пижама не се бях замисляла, но може да се обзаведа  Wink  Кое кисело мляко  купувате?

# 637
  • 1st floor
Гумирани, но леко. Не стоят твърди. Не е боядисан плата на тениските.
ПП: Сега налагах новите тениски с тези от мин. година, за да се уверя, че като размер ще са ОК. И старите са със същите надписи и не са мръднали, дори на бялата, която пера на 60 градуса.

# 638
Их, искам и аз тениски, но до довечера дано останат  Sunglasses

# 639
  • София
Ще ги помисля още малко тогава, то и аз евентуално преди следобяд, вечерта няма да мога да мина, може и нищо да не е останало.

# 640
Здравейте , аз станах рано рано заради чаршафите  да си кажа честно не си взех не ми харесаха като предишните бяха с копчета не с цип и стояха твърди ( имам от старите сини  и след доста пранета не ми харесват с неохота ги ползвам ) в 8,30 имаше само един отворен с Париж  и останали по 3 бр от другите разцветки (това за Пловдив Кичук Париж). Ако са ви харесали предишните  и тези ще ви харесат (въпрос на вкус), така им се точех и си викам ще са едни наситени цветове ( специално за Ню Йорк ) ама не  ooooh!
Загледах и дамските тениски ами те много къси ми се видяха нещо  Grinning

# 641
  • вкъщи
Момичета, сокоизтисквачката за цели плодове ли е? Много и се чудя, особено след отзивите тук. Става ли за цитруси?

# 642
  • Варна
В почивните дни телефона им не работи.
На брошурата пише:
от понеделник до четвъртък между 8.45 и 18.00 ч.
петък между 8,30 и 15.00 ч.

Звъннах сега и си говорих с един младеж, който ми обясни, че още в петък сокоизтисквачките били изчерпани (знаел, защото проверявал за един клиент). Обяснявам му аз, че в събота е имало десетина на Халите и 4-5 в Сф-Изток - той тръгна да ми обяснява разни глупости (иначе пък беше много любезен Simple Smile )

Пробвах после пак и се паднах на една мацка. Питах няма ли вариант, като има разминаване в информацията между единия и другия ми източник, да ми дадат телефон на магазина на Халите да им звънна аз да си питам.  Тя също ме отряза много любезно  Laughing

Явно това не е била моята сокоизтисквачка. Ако беше, щеше да ме изчака  Laughing

# 643
+1 За мъжките памучни чорапи по 1.49 лв/бр. Има черни, два-три варианта сиви и кафяви. Ластикът е много готин и след пране не се променят. От постоянния асортимент са.

# 644
Аз па съм се присетила за оризоварка...имам на друга марка, ма е захабена вече, съда надраскан...а имам спомен че лидълската ми се видя малка и не купих...някой има ли я, да каже колко събира и как се държи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт