Лидл ::64::

• 85 912
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • 1st floor
Знам, че много пъти сте коментирали Формила, но честно казано до сега не съм чела внимателно, защото залагах на друг прах. Нещо обаче не ми харесва напоследък и мисля да го сменям. Да очаквам ли, че Формил ще пере повече или поне като течния Персил или хич да не се пробвам? newsm78 И ако е хубав, моля споделете от кой сте доволни.

# 616
Персила е по -добър от Формил .
  Пере добре,но не е нещо прекрасно . Бинго ми харесва повече напоследък.

# 617
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм си фен на Формила, особено на течния.

# 618
Преди два дни в свинският врат, който си купихме от Лидл, имаше лед. А все по-гръмко рекламират сертифицираната свежест, качество и не знам си какво още... Не беше лошо месцето, просто не е и чак толкова свежо, за колкото го представят.  Confused

# 619
Преди два дни в свинският врат, който си купихме от Лидл, имаше лед. А все по-гръмко рекламират сертифицираната свежест, качество и не знам си какво още... Не беше лошо месцето, просто не е и чак толкова свежо, за колкото го представят.  Confused

Охладено месо с лед не съм купувала. Може да са имали проблем с витрините и регулирането на температурата.

# 620
Радвам се, че малко по малко върнаха плодовете и зеленчуците на 50%

# 621

Охладено месо с лед не съм купувала. Може да са имали проблем с витрините и регулирането на температурата.

Ледът беше между нарязаните парчета. Ако е от витрината ми се струва логично да се замразява от краищата към вътрешността. Thinking Преди време бях случила на потъмняло във вътрешността месо, отвън му нямаше нищо. Мисля си, че по време на транспортирането все пак го замразяват. В което няма лошо, но и ако и аз си го замразя повторно и после си го размразя преди готвене, това месо няма да прилича на нищо. Хубавото е, че вече си имам едно наум.
Случих и на лоша партида от мандраджийското масло, мирише ми на суроватка или каквото е там... по принцип много го харесваме, но ще изчакам малко до следващото купуване.
Някой пробвал ли е ароматна свещ от ЛИДЛ, усеща ли се силно?

# 622
  • София
За протокола: снощи в София, Лидл Изток имаше 4-5 броя сокоизтисквачки. Едната я купих аз Wink

# 623

Случвало ми се е, но когато взимам тарелка най-отдолу. Мисля, че наистина е от самите витрини.

# 624
  • София
На една промоция пак на пържоли момчето ги зареждаше в момента. Определено бяха позамръзнали и имаше лед.

# 625
  • Варна
Охладеното месо не се ли съхраняваше при Т около 0 +/- 2 градуса? В такъв случай е съвсем нормално да има лед и без да е било замразявано.

# 626
Уфф, аз още се чудя дали да връщам термометъра за ухо и чело или не. На челото/слепоочието мери нещо и издава сигнал, както и човечето свети, обаче в ухото нищо не става- ни писука, ни човечета светят. #2gunfire Останах без уши   Crazy и се чудя той ли е дефектен или аз  newsm78 Laughing

И да попитам клинчетата Pepperts, които са 60den, 3/4, дали са тънки и прозират като чорапогащници, или са плътни?

# 627
Аз пък защо си мисля, че охладено не значи прясно месо newsm78
Едва ли някой си мисли, че месото е току що нарязано и веднага сложено във витрините, нали..
Замразява се при транспорта, няма как иначе..

За термометъра - по-назад съм писала как се процедира Peace
Зануляваш, натискаш бутона за ухо-пъхаш в ухото-пак натискаш и готово..

# 628
Според мен охладено означава по-скоро, че не е дълбоко замразено месо.... newsm78 Че в хладилника ни с но фрост понякога има малко лед, а определено не е настроен на 0 или под 0 градуса...чак се изненадвам понякога.... newsm78Понякога и на мен ми се е случвало да попадам на партида с малко лед/или леко променен на места цвят на месото- често съм и замразявала и не съм имала проблеми после, било си е хубаво на вкус. В повечето пъти направо мятам замразеното от мен месо да ври и правя яхнийка. Grinning измивам го набързо преди това, естествено.
За сокоизстисквачката да кажа, че днес от любопитство я изпробвах с един по-омекнал банан- отпадъкът който остава е като кашичка, не си заслужава да се изхвърля толкова банан и определено бананите ще ги пасирам цели в смути мейкъра и после ще ги добавям към сокове от дуги плодове- ще става хубав нектар така. Simple Smile За всичко останало с което съм изпробвала сокоизстисквачката досега става. Heart Eyes Но банани не съм пробвала да правя на сок досега, дори и в старата сокоизстисквачка, та нямам база за сравнение за бананите.

# 629

За термометъра - по-назад съм писала как се процедира Peace
Зануляваш, натискаш бутона за ухо-пъхаш в ухото-пак натискаш и готово..
ото
Ами и аз уж така правя. С челото ми се получава, ама с ухото- не. newsm78 Надълбоко ли го мушкаш в ухото?

Общи условия

Активация на акаунт