Лидл ::64::

• 85 916
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
За Русе говоря, че имаше няколко сокоизтисквачки. А тази от Кауфланд е боклук. Под 30лв е, имам я. Е, Айде да не е боклук, но по описанието ви е много назад от лидълската.

# 601
По отзивите тук си купих вчера отварачката за консерви. Еми супер е! ММ ми чак не повярва как отваря. Много съм доволна Heart Eyes

# 602
  • Варна
Благодаря за отзивите за размера на кутията за сокоизтисквачката. Майак ми е отишла подготвена баш с едно "шаси" от количка, само дето сокоизтисквачките са били свършили  Laughing (Варна, кв. ъзраждане)

Някой се оплака, че не я намира на сайта - няма я. Вижда се само в предната онлайн брошура, на страницата с блендера.

Пак да питам - някъде да сте виждали останали хлебопекарни?

# 603
  • София
Аз веднъж съм заменяла. Влязох на касата, казах, че ще заменям, взеха ми старото и бележката, аз си взех новия номер, касиерката ми нещо ми поправи нещо по бележката ли какво... но всичко си мина през нея....

# 604
  • София
Искам да питам нещо относно връщане/заменяне на стока в Лидъл:
Скрит текст:
За първи път ми се наложи да върна нещо от Лидъл - бях си взела от потничетата (бюстиета), но не ми станаха. При следващото ходене взех с един размер по-големи и отидох на касата, казах, че искам да ги заменя и касиерката се учуди защо нося до касата и двата пакета. Каза да оставя тези, които връщам, на мястото си, а а тези новите няма да ги маркира. Питах дали й трябва касова бележка, каза, че не й трябва. Никой не провери какво връщам.. аз можеше да съм сложила в пакета някакъв парцал и как другата стока не се маркира? Значи аз можеше да си сложа някои неща в чантата и да си изляза без машинките да запиукат. Така ли се процедира по принцип при заменяне/връщане на стока?

Точно така се случи и при мен, когато исках да заменя стока заради размер. Обадих се предварително на касата,Казаха:" отидете да видите имаме ли желания от вас размер,оставете връщаната стока там и си вземете желания номер. После кажете на касата, че сте сменили дрехата да не ви я таксуват". Никой не погледна какво точно връщам и в какво състояние е....

# 605
  • София-Младост
Взех един робот от съботните предложения. Още се чудя, даже не съм отворила кутията, но 500W не е ли малко за такъв уред? newsm78

# 606
  • София/Горна Оряховица
Скрит текст:
Иначе в момента има сокоизстисквачки на промоция и в кауфланд- май са марка Айко, по-малки са на размери, мощността е 500 вата (с 50 вата повече от лидълската уж), но контейнерът за сок мисля, че е наполовина- 500 мл. Също са и малко по-евтини от лидълските, не знам обаче точна цена. Не знам и каква точно работа вършат, де... newsm78 Могат да се върнат, ако не отговорят на очакванията, но според мен лидълската е по-добрият вариант, защото и откъм сервиз и резервни части е по-добре. А от Кауфланд, доколкото знам, нито можеш да си поръчаш резервни части, нито ремонтират....само връщат пари май... newsm78

Скрит текст:
Имам опит със сервиза на Кауфланд. Миналата година си купих блендер от там, евтин е, около 25лв. На третото включване му изгоря моторчето. Ходих до Кауфланд - от там ми казаха, че за ремонт трябва да звънна на телефона на сервиза. Звъннах - оказа се, че трябва да го занеса във въпросния сервиз. Който е в другия край на София за мен. До там са ми около 15км. За да отида да го занеса и да се върна съм минала 30км. За да си го взема обратно - още 30.
От тогава си е правило у дома - от кауфланд такова нещо не се купува!

Някой поглеждал ли е брошурите напред - дали ще има дънки  Rolling Eyes . Вече втори чифт си взимам от Лидл и са страхотни, явно съм западноевропейка във фигурата  Laughing  .

# 607
  • София
Взех един робот от съботните предложения. Още се чудя, даже не съм отворила кутията, но 500W не е ли малко за такъв уред? newsm78
Не са му малко. Само като меси по-твърдо тесто му е малко трудно, но каквото гледам по кулинарните предавания и там тестата не ги месят на раз, а пускат и спират робота. Всякакви зеленчуци ги рендосва и реже без проблем, блендера реже всичко - лед, ядки и т.н. Не съм пробвала само разбиващия диск за сметана, ама там няма какво да се мъчи машинката.

# 608
  • Русе
Аз така заменях едни мъжки чорапи 5 чф/оп. Оказаха се уголемени. Съмнявах се, че ще ми ги заменят, тъй като бяха пробвани, съответно това пластмасовоко, което държи картона - скъсано. Но първо се наредих на каса. Касиерката ме попита дали съм видяла има ли по-малки, да отида да си ги заменя. После нищо не отрази по бележката. Взе големите чорапи, каза само - "готово" и толкова.

И аз напоследък все по-рядко ходя до ЛИДЛ. Нищо не ми грабва интереса. Ето, сутринта гледах брошурата за следващата седмица - освен свинското месо, нищо друго не харесах. Дъщеря ми няма нужда от дрешки, за сина ми пък 152 ще са малки. Преди редовно ходех заради киселото и прясното мляко, но от известно време ми носят домашно, така, че и това вече не купувам. 

# 609
Bоryana, наистина си е добре, че лидълските уреди си имат и гаранция, и сервиз от който евентуално при нужда да се закупи резервна част, която не се покрива от гаранцията. Peace
Скрит текст:
В Кауфланд са ми връщали пари, предлагали са ми и замяна. Но де факто, ако си счупиш без да искаш примерно купа на блендер не мисля, че е възможно да си поръчаш нова, т.е. блендерът става неизползваем и ти трябва нов.
Пунчик, защо не звъннеш на нац. телефон за сокоизстисквачка? Хем ще ги питаш и за хлебопекарната. Wink Можеш да пробваш и да питаш управител в Лидъл дали случайно нямат някоя "забравена" сокоизстисквачка или хлебопекарна в склада- понякога се случва. Laughing А ако е много любезен може и да звънне тук-там да попита за тези артикули /веднъж така се сдобих с ел. мелничка за черен пипер и сол- звънна момчето до няколко Лидъла и ми намери/. Grinning
Да похваля пак сладкото, 50% ли беше  newsm78 плод. Heart Eyes По-добро е от аналогичното в К. примерно, повече се усещат плодовете. Вишната много я обичаме. Взели сме и праскова, горски плод и ягода- дано и те толкова да ни харесат като вишната.

# 610
Благодаря за отзивите за размера на кутията за сокоизтисквачката. Майак ми е отишла подготвена баш с едно "шаси" от количка, само дето сокоизтисквачките са били свършили  Laughing (Варна, кв. ъзраждане)

Някой се оплака, че не я намира на сайта - няма я. Вижда се само в предната онлайн брошура, на страницата с блендера.

Пак да питам - някъде да сте виждали останали хлебопекарни?

Сокоизтисквачка видах днес в Бургас - 2 броя в магазина до гробищата.

# 611
  • Варна
Мерси Simple Smile Не питам направо на нац. телефон, защото вярвам повече на вас, отколкото на тях Simple Smile
Предпочитам да съм подкована с информация, преди да им звънна, за да знам къде да ги пратя да търсят Simple Smile

# 612
Привет,сладоледа, който е 2.5 л в синя кутия - мисля,че беше с три вкуса вътре, марка ЕСО..нещо си,за 3.99лв хубав ли е?  newsm78 Благодаря   bouquet

dolce miele bouquet

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 08:13 от L0v3d

# 613
Привет,сладоледа, който е 2.5 л в синя кутия - мисля,че беше с три вкуса вътре, марка ЕСО..нещо си,за 3.99лв хубав ли е?  newsm78 Благодаря   bouquet
Сладолед Екорино, преди се казваше Триколоре /ванилия, ягода, шоколад/- ние го харесваме. Peace По етикет май го водят Трикольор. Мноооого рядко се е случвало да е кофти партида, но дори и тогава го харесваме. За нас е много по-добър от сладоледите Фамилия в големи кутии. Кутиите използвам после за съхранение на брашно, фасул и т.н.
Пунчик, докато им звъннеш само да не се изчерпят съвсем сокоизстисквачките... Hug

# 614
  • au bout du monde
Взех си омекотител и от преливащите къси панталонки. Само от тях имаше 38 номер и са с по-дълги.

Общи условия

Активация на акаунт