Лидл ::64::

• 85 920
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Прочетох за някаква риза - от тази седмица ли е и какво точно представлява ? Не открих нищо в сайта .

# 586
Сокоизстиквачката по какъв начин отделя пяната? Моята е нова, маркова уж, но от ябълките такава пяна става на сока  ooooh!
Каната за сока има вертикален разделител- пластмасова пластина която мисля, че се разглобява при миенето /аз моята я измих и така, без да разглобявам/. Разделителят не стига чак до дъното и така като се сипва сока пяната си остава в каната, а през улея излиза бистрия сок.  Grinning
Някой питаше за размерите- ами, аз бях взела кошница за пазаруване  Mr. Green и едва влезе вътре, при това не стигна чак до дъното. Размерите на кутията са горе-долу: 41-42 см на 32 на 27 см. Не знам дали ще се побере в чантата на количка за багаж /от тези ръчните с колелцата/, може и да се наложи да се върже направо за "шасито" с нещо, ако не влиза в чантата. Laughing Кутията е обемиста, иначе не бих казала, че е тежка за носене, по-скоро некомфортно е да се носи на ръце- става колкото от магазина до колата и от колата до вкъщи. Twisted Evil
Наистина, вътре в кутията има доста празно място, има от онези картонените подложки които предпазват уреда от повреда при транспорт. Ако стои на кухненския плот или пък имате място в кухненските шкафове, сокоизстисквачката е сравнително компактна. Peace
Меичка, моите ябълки бяха средни, не големи- 3 броя+4-5 моркова /средни към големи, но не от най-големите/=900 мл сок.
При нас на Пещерско шосе в Пловдив към 11.30-12.00 имаше 4 сокоизстисквачки- едната кутия отворена. Взех едната, после към 15-16.00 минах пак и бяха заредили още кутии. Grinning От блендерите имаше доволни количества, но пък и те са с по-компактни кутии.
Вчера имаше и 18 бройки от високите шкафове за баня, от малките също имаше по доста бройки.
Наскоро бях купила от Лидъл една метална белачка /сребриста цялата/, май е с подвижна глава- бели много хубаво и тънко. Peace На тези спиралните белачки им се чудя от доста време, но все не мога да реша коя точно да взема. Laughing
Жармен, ризата /ако е дамска/ сигурно се води под името топ в брошурата- бяла, с много къс или без ръкав, мисля, че имаше и коланче, материята беше много тънка на райе /едно по-прозрачно, едно по-плътно/ и горе около деколтето имаше някакви къдрички или декорации с шевове- не помня точно, но две момичета разглеждаха такива и се канеха да си ги купят, без пари били за тази цена... Peace Беше сложена заедно с топовете-потници. Ето това е, бялото най-отдясно:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=22855

П.С. Не намирам вече сокоизстисквачката на сайта на Лидъл.... newsm78

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 16:33 от dolce miele

# 587
Моята сок.също прави пяна/не е лидълска/,дори и само от портокали,тази приставка е много идейна явно.Благодаря ви и за идеите за белачките....👏

# 588
  • София
Имате ли впечатления от мидите, които ще са на промоция в гръдската седмица?

Поне в брошурата не ви ли направи впечатление как се пише гръЦка  ooooh!
Във втори пост вече  Whistling

# 589
Имате ли впечатления от мидите, които ще са на промоция в гръдската седмица?

Поне в брошурата не ви ли направи впечатление как се пише гръЦка  ooooh!
Във втори пост вече  Whistling
Д-то и С-то са над Ц-то и затова може би става объркването в бързането.
Или гледат сутиени и двете Laughing

Видях мидите. Купувала съм преди, но не в такава опаковка. Много са хубави.

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 19:03 от Барелина

# 590
  • Sofia
Явно изпуснах сокоизтисквачките,но поне кажете каква цена бяха...съвсем да ме е яд Simple Smile

# 591
  • София/Горна Оряховица
Или 60 или 65лв. Аз отдавна чакам да пуснат и тоя път я хванах  Twisted Evil

# 592
Днес имаше поне 5-6 сокоизтисквачки при нас

# 593
Благодарение на вашите отзиви и аз се сдобих със сокоизстисквачката ,взех последната бяла(имаше и една във розово).Пробвах я, доволна съм ,но ябълките ми бяха стари и пуснаха малко сок. Дайте предложения за добри комбинации за плодов сок освен ябълка и морков.

# 594
  • София/Горна Оряховица
Благодарение на вашите отзиви и аз се сдобих със сокоизстисквачката ,взех последната бяла(имаше и една във розово).Пробвах я, доволна съм ,но ябълките ми бяха стари и пуснаха малко сок. Дайте предложения за добри комбинации за плодов сок освен ябълка и морков.

Много обичам ябълка и нар, цвекло и морков. Също така смятам да пробвам скоро и нещо от книжката, нали там има рецепти.

# 595
  • Sofia
Днес имаше поне 5-6 сокоизтисквачки при нас

Къде е това Simple Smile ?

# 596
65 лв беше сокоизстисквачката. Peace Но ако звъннете на нац. телефон може и да има останали някъде... newsm78
Скрит текст:
Иначе в момента има сокоизстисквачки на промоция и в кауфланд- май са марка Айко, по-малки са на размери, мощността е 500 вата (с 50 вата повече от лидълската уж), но контейнерът за сок мисля, че е наполовина- 500 мл. Също са и малко по-евтини от лидълските, не знам обаче точна цена. Не знам и каква точно работа вършат, де... newsm78 Могат да се върнат, ако не отговорят на очакванията, но според мен лидълската е по-добрият вариант, защото и откъм сервиз и резервни части е по-добре. А от Кауфланд, доколкото знам, нито можеш да си поръчаш резервни части, нито ремонтират....само връщат пари май... newsm78

# 597
Напоследък съм все по-разочарована от дрехите в Лидл. Ужасни материи (изключвам памучните тениски и пижами).
Аз  пък  от всичко !
Все по-малко откривам стоки и съответно купувам.

# 598
  • Стара Загора
Искам да питам нещо относно връщане/заменяне на стока в Лидъл:
Скрит текст:
За първи път ми се наложи да върна нещо от Лидъл - бях си взела от потничетата (бюстиета), но не ми станаха. При следващото ходене взех с един размер по-големи и отидох на касата, казах, че искам да ги заменя и касиерката се учуди защо нося до касата и двата пакета. Каза да оставя тези, които връщам, на мястото си, а а тези новите няма да ги маркира. Питах дали й трябва касова бележка, каза, че не й трябва. Никой не провери какво връщам.. аз можеше да съм сложила в пакета някакъв парцал и как другата стока не се маркира? Значи аз можеше да си сложа някои неща в чантата и да си изляза без машинките да запиукат. Така ли се процедира по принцип при заменяне/връщане на стока?

# 599
Сиси, аз повече съм връщала, отколкото заменяла Mr. Green , но.....хубаво е да предупредиш, че ще заменяш стока. По принцип оставям касовата бележка на касата /или поне искат да я видят/ и влизам да си взема стоката която искам. В някои случаи стоката която заменям си я вземат при тях на касата /после те я оставят на място/, друг път ми казват аз да я оставя при другите неща и да си взема бройка/номер от това което желая. На излизане показвам, че съм си заменила и ми дават касовата бележка обратно. Според мен касиерката е постъпила лекомислено /по каква причина тя си знае- но мисля, че не е от мързел, защото май не отметват никъде, че заменят, а един поглед на касова бележка за секунди не изисква особено голяма работливост Wink /; обикновено наистина хвърлят бърз поглед, никой не се занимава да отваря и гледа дали връщаш същото нещо, дали е прокъсано и т.н., освен ако изрично не кажеш, че има проблем/дефект стоката. Тогава трябва да я отметнат като дефектна...

Общи условия

Активация на акаунт