Лидл ::64::

• 85 921
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Напоследък съм все по-разочарована от дрехите в Лидл. Ужасни материи (изключвам памучните тениски и пижами).

# 571
Преди 2 години си купих едни дънки от Лидл, които скъсах от носене...чакам да пуснат пак подобни, но уви...все са или кофти модел, или не ми стават...пфу мрън мрън...Сега чакам детските тениски, вие па ще ги изкупите... Crossing Arms

# 572
Вие ме разбихте с тази сокоизтисквачка Rolling Eyes

За сравнение ползвам кухненски робот на Kenwood и за една чаша (!) сок, отиват може би 2 ябълки и 2 моркова. Cry /средни, към малки/.

# 573
  • София/Горна Оряховица
Вие ме разбихте с тази сокоизтисквачка Rolling Eyes

За сравнение ползвам кухненски робот на Kenwood и за една чаша (!) сок, отиват може би 2 ябълки и 2 моркова. Cry /средни, към малки/.
Е, ябълките ми са доста големи, но да речем, че две се равняват на 3 нормални ябълки. Морковите ми са съвсем-съвсем обикновени. Не беше цял литър, по-скоро 900мл да беше.
От цвеклото изкарах около 400мл от две бройки, колкото топки за голф.

# 574
Да,и аз имам такава,хем подвижна глава,хем назъбена - хихихи.Та винаги съм се чудела за какво точно се използват-за декорация ли,така и не й намерих приложение.
Назъбената белачка е удобна и е за белене на домати. Имам такава
Скрит текст:
А тази е за пръчици
Скрит текст:
Ползавам я за рязане на краставица за таратор. Стават много хубави мънички кубчета. Мразя настъргана краставица в таратор. Може и за тиквички, моркови за задушаване за гарнитура. Стават като спагетки.
  bouquetза инфото...полезно ми беше...

# 575
Опс най-накрая успях. Трябвало първо да се пъхне в ухото и тогава да се натисне да мери. Стана. Дано и при вас стане.

Точно - две са натисканията - първото за нагласяне на кой режим да работи /ухо или чело/ и след поставянето - за начало на меренето.
Май горе долу се получи, благодаря за разяснението Hug Обаче teta75, може ли да си запазя правото за бъдещи въпроси относно меренето? Rolling Eyes
На вас често ли ви пиюлка за чистене на термометъра? на мен на 3-4 опита и ми дава да се чисти. newsm78

# 576
  • Варна
Айдеее, навих се за сокоизтисквачката.
Може ли сега някой да каже какво означава "много голяма кутия", защото ще пращам майка ми.
Ще може ли да я носи на ръце или да си вземе от онези "колички" за пазарски чанти?

И още един въпрос. Мяркали ли сте останали хлебопекарни?

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 13:44 от Пунчик

# 577
  • София/Горна Оряховица
Айдеее, навих се за сокоизтисквачката.
Може ли сега някой да каже какво означава "много голяма кутия", защото ще пращам майка ми.
Ще може ли да я носи на ръце или да си вземе от онези "колички" за пазарски чанти?

Да взима количка. Кутията е неудобна за носене. Иначе после като я извадиш и се чудиш защо ти е била тая огромна кутия  Laughing .

# 578
  • Варна, Пловдив
Може ли линк към тази сокоизстисквачка?

Няма нужда, намерих я.

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 14:08 от jadi24

# 579
  • София
Скрит текст:
Да,и аз имам такава,хем подвижна глава,хем назъбена - хихихи.Та винаги съм се чудела за какво точно се използват-за декорация ли,така и не й намерих приложение.
Назъбената белачка е удобна и е за белене на домати. Имам такава
Скрит текст:
А тази е за пръчици
Скрит текст:
Ползвам я за рязане на краставица за таратор. Стават много хубави мънички кубчета. Мразя настъргана краставица в таратор. Може и за тиквички, моркови за задушаване за гарнитура. Стават като спагетки.
Аууу, а тази за спагетките, дали се намира някъде? В Лидл не съм виждала подобна... или бъркам? Thinking

# 580
  • София
Хаха, вижте какво открих случайно:
http://promograd.bg/pazaruvane/spiral-slicer-unikalna-rezachka-z … ichki.26406?a=101  Laughing

# 581
# 582
  • София
Ами аз от предната не съм вземала, та незнам същата ли е или не..
Но да попитам удобно ли ви е да белите с такива подвижни глави? Защото на мен не ми се удава явно това упражнение Mr. Green

От предната промоция белачките бяха с керамични остриета, тези не са - с острие от благородна стомана пише. На мен пък са ми супер удобни точно с това подвижно острие - явно съм им свикнала  Crazy Ползвам си керамичната, но и сега си взех и тази за резерва  Peace

И нож си взех, само дето ме хвана малко яд, че между средните и големите няма размер - първия ми идва малко малък, а другия ми е огромен  ooooh!

Сокоизстиквачката по какъв начин отделя пяната? Моята е нова, маркова уж, но от ябълките такава пяна става на сока  ooooh!

# 583
Опс най-накрая успях. Трябвало първо да се пъхне в ухото и тогава да се натисне да мери. Стана. Дано и при вас стане.

Точно - две са натисканията - първото за нагласяне на кой режим да работи /ухо или чело/ и след поставянето - за начало на меренето.
Май горе долу се получи, благодаря за разяснението Hug Обаче teta75, може ли да си запазя правото за бъдещи въпроси относно меренето? Rolling Eyes
На вас често ли ви пиюлка за чистене на термометъра? на мен на 3-4 опита и ми дава да се чисти. newsm78

Нямаш грижи Peace
И на мен ми сигнализира да го чистя, но натискам копчетата и то се маха Grinning

# 584
Имате ли впечатления от мидите, които ще са на промоция в гръдската седмица?

Общи условия

Активация на акаунт