Лидл ::64::

• 85 921
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
При мен има сигнал за край,само когато мери на челото. А за ухото нито пищи нито показва температура. На теб кога ти я показва и натискаш ли нещо, за да я покаже?

# 556
Опс най-накрая успях. Трябвало първо да се пъхне в ухото и тогава да се натисне да мери. Стана. Дано и при вас стане.

# 557
  • Елин Пелин
[
Скрит текст:
quote author=иванита link=topic=842436.msg30815836#msg30815836 date=1431627553]
Здравейте, някой има ли отзиви за термометъра за ухо и чело?
До тук съм разочарована нищо не успях да измеря следвайки указанието.Довечера ММ ще го тества и ако не става го връщам.Пуска сигнал за начало на измерване и след малко угасва ,а стойността си стои една и съща, тази която беше и при включване.Държах до до 3 мн. за да разбера колко му е нужно и нищо.А според указанията трябва да даде два сигнала,че е измерил.Е при мен такива няма.
Голям карък съм, дано не се окаже ,че като с дистанционното съм уцелила дефектна бройка.
И при мен така. И аз нищо не можах да измеря. Дава сигнал при започване на меренето и после нищо - изгасва си. Иначе настроих часа и  датата де. Чудя се аз ли не правя нещо както трябва или си е дефектен нещо. newsm78
[/spoiler]
Нашия работи, открихме,че е нужно да има хубав контакт / най лесно мери на челото между веждите и на слепоочието/ ако детето мръдне не става нищо.В ухото е по трудно там улучва веднъж на 5 мерения.Пробвахме го на двете деца,за малката засега не става тя мърда много и едва веднъж и засече температура.Пробвах го и след като малкия заспа, тук вече +1 дори не усети как му меря температурата.Ще го оставим за мерене когато спят, а будни ли са с който стане  Laughing . Мери много бързо за разлика от електронния детски който имаме за под мишница, там от първия до крайния сигнал минава доста време, при този за около 3 секунди дава резултат.Само не сигнализира за край на измерване както пише в инструкцията има сигнал само за начало. Ако някой друг го е тествал нека да сподели  сигнализира ли за край на измерване.
По мой спомен/ може и да греша/ миналата година бяха в картонени опаковки. Иначе на вид е същия ,май само опаковката е различна.
[/quote] Аз имах същия проблем,но не го заменях а си взех нова батерия и от тогава вече около май две години нямам проблеми.

# 558
Термометъра си има сигнал за край на меренето и това са две бързи изпиукания /пиу-пиу/..
На мен ми сигнализира и при двата вида мерения. Когато се пъхне в ухото, трябва да се натисне тогава бутонът за ухо, за да почне да мери. За челото-същата работа.
Натиска се и в началото съответния бутон, за да се нулират стойностите и да светне в синьо-появява се нещо като "Lо" - тогава се поставя на съответното място за мерене и се натиска отново съответния бутон.. Peace

Момичета, четете упътването Peace

# 559
Опс най-накрая успях. Трябвало първо да се пъхне в ухото и тогава да се натисне да мери. Стана. Дано и при вас стане.

Точно - две са натисканията - първото за нагласяне на кой режим да работи /ухо или чело/ и след поставянето - за начало на меренето.

# 560
  • Русе
Винаги са ми връщали касовата бележка, дори да не съм я искала - в смисъл на нея няма друга дреха за връщане, освен тази, която в момента връщам Peace
Вчера и аз връщах - записват си номера на касовата бележка и артикула, и после явно нещо си осчетоводяват. Твоята касиерка я е мързяло да пише явно...
И на момичето пред мен не върна касовата бележка, а на нея също не бяха само панталонките. Направо си я е мързяло и я е доядяло. Може би тези кочани по принцип си ги попълват в края на смяната newsm78 Забелязала съм, че винаги, когато някой връща стока, касиерките реагират с досада, а управителите са любезни.

Днес съм решила да отида за кайма и зърнени закуски.

# 561
Керамичната белачка обаче не ме кефи хич с тази подвижна глава Stop Имам керамична за лев, но с неподвижна глава - в пъти по-добре се справя от тази, която е уж ернесто си нещо...И как се работи с тази мърдаща глава се чудя аз Crossing Arms newsm78 Едни картофи ги дъфка, запъва...отварт, язък за хубавия цвят Laughing
И аз влязох да питам- това, същата белачка като предната, която пускаха ли е? Че тогава всички много хвалеха белачките, купих си и я подарих. После вече нямаше. Обаче онази предната не беше в кутия...

# 562
  • Русе
И аз имам керамичната белачка от преди. На мен също ми е трудно да беля картофи с нея, с краставици се справя добре. Синът ми обаче, заеме ли се да бели картофи, все нея използва. Виждам го, че се мъчи и му предлагам другата, но не - човека е решил, че иска да бели с тази белачка Laughing

# 563
Ами аз от предната не съм вземала, та незнам същата ли е или не..
Но да попитам удобно ли ви е да белите с такива подвижни глави? Защото на мен не ми се удава явно това упражнение Mr. Green

# 564
  • Русе
Ами аз от предната не съм вземала, та незнам същата ли е или не..
Но да попитам удобно ли ви е да белите с такива подвижни глави? Защото на мен не ми се удава явно това упражнение Mr. Green
Точно това имах предвид - не ми е удобно за картофи. За краставиците, може би защото е прав участък  Mr. Green е по-добре Peace

# 565
Явно е въпрос на навик Peace

Преди пък си бях взела една хем подвижна, хем назъбена ...мале, няма такава мъка-отиде в кофата още същият ден Laughing

# 566
  • Русе
Явно е въпрос на навик Peace

Преди пък си бях взела една хем подвижна, хем назъбена ...мале, няма такава мъка-отиде в кофата още същият ден Laughing
Едната белачка от другия модел ми е назъбена. Тя ми е от комплект ножове на VS Teleshop. Ужасна е. Това назъбеното го дават за чистене на риба. За това я ползвам.

# 567
Да,и аз имам такава,хем подвижна глава,хем назъбена - хихихи.Та винаги съм се чудела за какво точно се използват-за декорация ли,така и не й намерих приложение.

# 568
  • София/Горна Оряховица
Искам много да похваля сокоизстисквачката! Heart Eyes Прави много бистър сок, отделя си пяната, смила лесно моркови на 1-ва степен, ябълки с обелките- на 2-ра степен. Доста е безшумна, като за подобен уред. Party От 3 не много големи ябълки и 4-5 моркова станаха 900 мл сок, това което остава като отпадък в съответния контейнер е доста "сухо вещество"- сравнявам с това което съм използвала досега. За тази цена е перфектна машинката! Peace Също има хубави противоплъзгащи крачета- тип вендузки са, няма мърдане. hahaha Старата сокоизстисквачка на майка ми шумеше адски силно, Мулинекс за 100 лева, с може би наполовина капацитет за сок и отпадъците които оставаха бяха доста мокри- майка ми освен това нарязваше на дребни кубчета това от което ще прави сок... Stop Единствено не ми допадна огромната кутия- за малко да припадна в магазина като и видях размерите /подведох се по снимката в брошурата Mr. Green /, та се наложи с такси да се прибера. Laughing Взех си и 2 вида от стикерите- с чашите с кафе, и с цветя в саксийки/вази.  Heart Eyes

Абсолютно същото мнение имам за сокоизтисквачката. И аз отначало се шашнах като видях кутията колко е голяма  Shocked . Но е достатъчно компактна, ако не се ползва каничката за сока влиза в контейнера за отпадъка.
От 5-6 дребни моркова и две ябълки вчера изкарах почти литър сок.
Тази сутрин я пробвах с цвекло - май нещо не нацелих, защото после беше потекло малко сок под режещата част, та я чистих по-дълго, по-бавно го обработваше, после имаше доста отпадък по частта, която извежда сока.
Много лесно я почистих - всичко падна само с вода, само филтъра го чистя с четчицата.
Отпадъка е наистина доста сух, само го обръщам над коша и си пада самичко.

Само не знам колко са били заредили - вчера сутринта баща ми отиде до Лидл Изток в 8 сутринта и е взел предпоследната  Rolling Eyes .

# 569
  • софия
Да,и аз имам такава,хем подвижна глава,хем назъбена - хихихи.Та винаги съм се чудела за какво точно се използват-за декорация ли,така и не й намерих приложение.
Назъбената белачка е удобна и е за белене на домати. Имам такава
Скрит текст:
А тази е за пръчици
Скрит текст:
Ползвам я за рязане на краставица за таратор. Стават много хубави мънички кубчета. Мразя настъргана краставица в таратор. Може и за тиквички, моркови за задушаване за гарнитура. Стават като спагетки.

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 13:41 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт