Слънцезащитен крем за лице - 2

• 91 997
  • 457
  •   1
Отговори
# 165
Аз го използвам като дневен крем. Кожата ми е по-скоро суха. Не знам на по-мазни кожи как ще държи. Имам петно, което избелвах през студените месеци и сега се опитвам да го пазя да не се пигментира отново.

Въпреки, че моята козметичка твърди, че не е необходим чак толкова висок фактор в града. Според нея 20-30 фактор е достатъчен дори и след моето избелване. Засега не съм експериментирала и не знам дали е права.
Извинявам се, да не отклонявам темата....ако може на ЛС да споделиш как избели петното   bouquet

# 166
  • Бургас
Благодаря ти !
Моята кожа е също  много суха ,но и с петна  Sad Ще го пробвам и ще пиша .
Аз ползвам олио от шипки  и съм доволна за лицето  ,но то няма УВ фактор за туй си търся крем с УВ фактор .
А за тялото скоро открих и кокосовото масло .Уникално ми е за тялото ,но май за през зимата по ще става ,ок колкото за лято .

Маслото от шипка прави кожата фоточувствителна и не е подходящо за дневна грижа.

# 167
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря ти !
Моята кожа е също  много суха ,но и с петна  Sad Ще го пробвам и ще пиша .
Аз ползвам олио от шипки  и съм доволна за лицето  ,но то няма УВ фактор за туй си търся крем с УВ фактор .
А за тялото скоро открих и кокосовото масло .Уникално ми е за тялото ,но май за през зимата по ще става ,ок колкото за лято .

Маслото от шипка прави кожата фоточувствителна и не е подходящо за дневна грижа.

Много трябва да се внимава с това масло, както и с разни витамини лятото, защото правят кожата фоточувствителна. Например комбинации на вит.С вит.А... има ги в почти всички мултивитамини!

# 168
  • София
Малко в страни от темата, но напоследък се чудя доста какъв крем за тяло да взема.  newsm78 Иска ми се да е под форма на спрей и да не оставя следи, а най-добре да е безцветен. Видях такъв на Биодерма, но ми се иска да споделите какво сте избрали за предпазване на тялото от слънцето.
Разбира се, ако въобще някой отговори Simple Smile

# 169
Днес си взех Дейлонг гел за смесена кожа със спф 30 по препоръка от тук  . Надявам се да остана доволна .  bouquet Сега имат намаления и го взех  за 19 лв. Peace

# 170
Днес си взех Дейлонг гел за смесена кожа със спф 30 по препоръка от тук  . Надявам се да остана доволна .  bouquet Сега имат намаления и го взех  за 19 лв. Peace
А от къде го взе? Помня, че някой беше пуснал някой онлайн магазин, но не съм го запазила струва ми се  Blush Blush

# 171
Аптека Марешки,  от сайта ми пратиха къде може да се закупят техни продукти: http://daylong.bg/find-us

# 172
Мерсии   bouquet

# 173
  • Sofia
Малко в страни от темата, но напоследък се чудя доста какъв крем за тяло да взема.  newsm78 Иска ми се да е под форма на спрей и да не оставя следи, а най-добре да е безцветен. Видях такъв на Биодерма, но ми се иска да споделите какво сте избрали за предпазване на тялото от слънцето.

Аз втора година ще заложа на това:

Много съм доволна, попива ВЕДНАГА и мирише божествено  Mr. Green

# 174
  • София
Скрит текст:

Аз втора година ще заложа на това:

Много съм доволна, попива ВЕДНАГА и мирише божествено  Mr. Green

Благодаря, че ми отговори Simple Smile
Ползвала съм и аз миналата година Piz-Buin, не точно този, но някак лепкав ми беше. Ще пробвам показания от теб Simple Smile
Спрейовете за тяло на Авен някой ползвал ли е? Сега са на чудна цена 2 броя - за мама и за бебе  Joy

# 175
Скрит текст:
Малко в страни от темата, но напоследък се чудя доста какъв крем за тяло да взема.  newsm78 Иска ми се да е под форма на спрей и да не оставя следи, а най-добре да е безцветен. Видях такъв на Биодерма, но ми се иска да споделите какво сте избрали за предпазване на тялото от слънцето.
И аз това се чудя. Гледах Ла рош, но видях, че има една съставка за която ми казаха, че предивиква дразнене - Оксикрилен. Спрей олио на Юсерин, но там пък на първо място беше алкохола, за сега май съм се спряла на Авен  newsm78
Дейлонг имаше в Ремедиум.
Тук някакъв сайт за проверка безвредността на  съдържанието на козметични продукти, защо ли ми трябваше да поглеждам... Авен май са по-зле от Ла-рош  Rolling Eyes
http://www.ewg.org/skindeep/product/618300/La_Roche-Posay_Anthel … screen%2C_SPF_30/
http://www.ewg.org/skindeep/product/618385/Eau_Thermale_Avene_Su … _Spray%2C_SPF_20/
http://www.ewg.org/skindeep/product/617702/Eucerin_Daily_Protect … Lotion%2C_SPF_15/

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 12:59 от Lemy

# 176
Имам 3 мостри на този крем:
http://apteka.framar.bg/30048374/%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D0%B2%D0%B8% … -50-%D0%BC%D0%BB-
Да видим как ще се справи. Надявам се тази седмица да направя първия плаж за сезона. Ако имате отзиви, споделяйте, че не съм запозната с качеството на марката  Peace

# 177
  • Canada
http://apteka.framar.bg/30048374/%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D0%B2%D0%B8% … -50-%D0%BC%D0%BB-
Да видим как ще се справи. Надявам се тази седмица да направя първия плаж за сезона. Ако имате отзиви, споделяйте, че не съм запозната с качеството на марката  Peace

От около седмица, след препоръка на съфорумка в другата тема за кремове, ползвам оцветената версия на Апивита  Peace Много, много съм доволна за момента, изчаквам да събера още малко впечатления преди да споделя подробно  Flutter

# 178
Да видим как ще се справи. Надявам се тази седмица да направя първия плаж за сезона. Ако имате отзиви, споделяйте, че не съм запозната с качеството на марката  Peace

От около седмица, след препоръка на съфорумка в другата тема за кремове, ползвам оцветената версия на Апивита  Peace Много, много съм доволна за момента, изчаквам да събера още малко впечатления преди да споделя подробно  Flutter
+1, въпреки че го имам от вчера  Laughing

Другият продукт, от който съм много доволна (ползвам го от около месец):
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense for Face SPF 50
Без да има никакви претенции за матиране се справя в пъти по-добре от всички слънцезащитни гелове/флуиди и пр. за "смесена кожа", които съм ползвала до момента.
Приятен като консистенция, не белее, попива бързо (2-3 минути), комфортен за носене - целодневно, дори в много топло време. Без никаква "помощ" (пудра) издържа спокойно почти цял ден, като някакво минимално лъсване се забелязва само в Т-зоната, в края на деня. Ароматът в началото ми е малко силен - мирише на някакви билки, но бързо изчезва. Може би е субективно, но имам чувството, че откакто го ползвам, се подобри цялостният вид на кожата. Кожата ми е смесена.
Дори няма място за сравнение с последния Ducray Melascreen Photoprotection Light Cream SPF 50+, който усещах тежък, мазен, лепкав и изхвърлих с огромно удоволствие почти пълен  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 19:10 от Di™

# 179
Момичета,от къде поръчахте Апивита ?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт