Слънцезащитен крем за лице - 2

• 91 677
  • 457
  •   1
Отговори
# 300
Nani, по-добре не рискувай. На тубичката е указано да се ползва 6 месеца след отваряне, а според дерматолога ми слънцезащитните филтри на Биодерма изветрявали 8 месеца след отваряне на опаковката.
Холи, аз също се интересувам от състава на този лосион. Имам тъмносиния Wet Force и видях в състава минерално олио /парафин нещо си/, дано в показания от теб да го няма.

# 301
Днес минах през Бз  за този на Шисейдо - допадна ми състава, основата е силикони, оттам и матиращия ефект. Титаниев диоксид е основната съставка, цинков оксид не видях. Нямаше химични или поне аз не видях на първо четене, доста повърхностно,а й го водят chemical sunscreen agent - free. Нямаше парафин, алкохол и нищо, което да ме притесни. Взех тестер, на ръката ми се стори беличък, но се разнесе и не остана филм - същите впечатление като снимките от ревюто на Джейс. Много, свръх лек, наистина изобщо не си личи.
Паула е пуснала ревю й състав, има го й в сайта на Сефора, но тукашния е с друго име й с друг състав, затова исках да го видя на живо. За европейския пазар е с друго име и друга формула, заради нашите директиви. Цената ми се стори в повечко, пък й на него не му пука какво си слага  Mr. Green
Намерих още едно ревю, но е на американската версия
Бубанка, в друга тема мисля беше споделила за слънцезащитата на ДМ - там има ли читави без химични?

# 302
  • Вестерос
Здравейте, аз си търся само за плаж за лицето, с чувствителна кожа съм, склонна към омазняване в т -зоната.
Някой?

# 303
Аз взех Юсерин 50 плюс, но се оказа обикновен, матиращ флуид, а не хваления от Бисквитка противостраеещ. Доволна съм от матиращия, но сега се чудя дали да не взема и противостареещия.

# 304
Бубанка, в друга тема мисля беше споделила за слънцезащитата на ДМ - там има ли читави без химични?

на Алверде има
Балеа са химия

# 305
изобщо не знаех, че Алверде имат слънцезащита, ужас  Joy  Hug

# 306
Титаниев диоксид е основната съставка, цинков оксид не видях.

Защита само с титаниев диоксид без цинков оксид не покрива целия спектър лъчи. Титаневият диоксид пропуска дългите UVA лъчи, които увреждат кожата в дълбочина без да има видими поражения в краткосрочен план.  Peace

# 307
Да, затова казах, че има й друг филтри, а този беше основния  Peace

Днес го сложи ММ, нямаше проблем с очите. Ще видя й тези на Алверде и после ще видя какво ще взимам. Аз го нанесох преди ФДТ, доста силиконово стои първите секунди, но попива. Малко по-сухо се нанася фдт след него, обаче трети час не съм лъснала

# 308
Момичета, имам този крем от миналото лято и съм много доволна , дали има проблем да го ползвам и това лято, доста е пълна тубичката  newsm78
И моят е от мин. лято,ползвам го и сега,нищо му няма нито на флуида (като изключим,че изобщо не ми пасва цвета,но това е друга тема) ,нито на мен и кожата ми.И трайността от отваряне не е 6 ,а 9 месеца.

# 309
Да, затова казах, че има й друг филтри, а този беше основния  Peace

Днес го сложи ММ, нямаше проблем с очите. Ще видя й тези на Алверде и после ще видя какво ще взимам. Аз го нанесох преди ФДТ, доста силиконово стои първите секунди, но попива. Малко по-сухо се нанася фдт след него, обаче трети час не съм лъснала
Нещо не разбирам. Има титаниев диоксид. Пишеш, че няма химични филтри, няма и цинков оксид. Е какви са тези други филтри?
Питам, защото ако е с два минерални екрана, бих го пробвала.

# 310
  • Бургас
Момичета, имам този крем от миналото лято и съм много доволна , дали има проблем да го ползвам и това лято, доста е пълна тубичката  newsm78
И моят е от мин. лято,ползвам го и сега,нищо му няма нито на флуида (като изключим,че изобщо не ми пасва цвета,но това е друга тема) ,нито на мен и кожата ми.И трайността от отваряне не е 6 ,а 9 месеца.
И аз го загледах преди малко в аптеката ама като няма тестер да пробва човек цвета...

# 311
  • Бургас/Пз
Привет и от мен.
Тази година съм се спряла на тези два продукта.
Първият Биодерма Фотодерм Макс SPF 50+ Аквафлуид за Лице http://www.farma.bg/slantsezashtitni-produkti/litse/bioderma/pho … luid-suncare.html е в светлия цвят и го ползвам почти ежедневно с пудра отгоре. Кожата ми е смесена и много добре се държи.

Вторият е Еусерин Флуид анти ейдж 50 фактор - http://www.farma.bg/eucerin-sun-fluid-anti-age-face-spf50-50ml.html него го ползвам, когато искам да сложа фдт или на плаж. Също много лека текстура, която не оставя никакъв мазен филм. /В момента е на 20лв и някакви стотинки в аптека Фарма Стор http://www.pharmastore.bg/index.php/bg/ /

Сега искам да пробвам нещо с минерални филтри, но и аз не знам какво точно да бъде Simple Smile

# 312
Ето й състава на коментирания лосион на Шисейдо  Peace

изглежда не съм гледала като хората в бързината, а й очевидно това, че няма химични е в западната формула

# 313
  • София
Здравейте! В търсене съм на начини за подновяване на защитата през деня, сутрин си слагам слънцезащитата, след това грим и няма как през 2 часа да се мажа с крем отгоре пак  Rolling Eyes Та, наскоро се поразрових и видях, че Биодерма имат един страхотен продукт за целта
Но в България все още го няма  Cry Въпросът ми е, дали сте запознати с друг подобен продукт? Спрей със spf ?

# 314
Тук го има, поръчвала съм от тази гръцка аптека, идват бързо. Недостатъкът е в цената на доставката - 10 лв. за сума под 95 лв. Над 95 е безплатна.

Общи условия

Активация на акаунт