Слънцезащитен крем за лице - 2

• 91 678
  • 457
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Най-накрая да намеря моя слънцезащитен крем  Heart Eyes Прекрасен! Ползвам го ежедневно, не оназнява и е емулсия няма бели следи.

http://www.eucerin.bg/products/sun-protection/sun-fluid-anti-age-spf-50
Здравей!
Аз съм с мазна и проблемна кожа, също така и свръхчувствителна към всичко. Много трудно си намирам подходящи продукти за лицето. Дали ще пасне на моята кожа? По описание звучи много добре, но много пъти съм си взимала кремове уж за чувствителна кожа, а никак не се отразяват добре- сърбеж, зачервяване.. Не знам вече какво да правя.. За сега си взех на Бочко, ама с него пък направо трагедия, мазен, тежък, белее.  ooooh!

# 286
Искай тестери от аптеките.

# 287
  • Пловдив
Някой има ли впечатления от Skincode Essentials 50?
Аз го ползвам вече една седмица, доволна съм. Изкуших се и го взех по препоръка на консултант в една аптека - 100мл. е и на страхотна цена до 31.05 - 29лв. Попива добре, няма бели следи. За пръв път купувам Скинкод, но мисля да "преслушам" и другите им продукти.  Peace

# 288
  • София
Някой има ли впечатления от Skincode Essentials 50?
Аз го ползвам вече една седмица, доволна съм. Изкуших се и го взех по препоръка на консултант в една аптека - 100мл. е и на страхотна цена до 31.05 - 29лв. Попива добре, няма бели следи. За пръв път купувам Скинкод, но мисля да "преслушам" и другите им продукти.  Peace

Дали е подходящ за комбинирана към мазна лятото кожа?
Скинкод съм ползвала крем, серум и съм много доволна.

# 289
  • Пловдив
Casyopea B, аз съм също със смесена кожа, държи се добре. Има леко омазняване, но в сравнение с предишния (на Avene), който използвах, този на мен ми е добре. Точно след като днес писах, една колежка ми звънна и на нея да взема, то такава реклама му направих...  Laughing

# 290
  • най-шареното място
... е и на страхотна цена до 31.05 - 29лв. П

Къде е тази промоция - във всички аптеки, или в определени обекти.

# 291
Миналата година по същото време си взех на промоция от една он-лайн аптека гореспоменатия крем на Сконкод - 100 мл бяха за около 30 лв.
Много, много съм доволна и определено това е летният крем за мен, вече не го сменям за нищо.
През лятото образувам леки петънца по бузите, през изминалата година нямах нито едно...  Peace

Дали е подходящ за комбинирана към мазна лятото кожа?
Скинкод съм ползвала крем, серум и съм много доволна.
Аз съм с нормална към суха кожа, лятото смесена на челото и брадичката. Има леко омазняване, да, но наистина е съвсем поносимо при мен.
Абе, подкрепям Буб на 100%  Peace Grinning

# 292
  • Пловдив
От Пловдив съм, аптеката е "Авеню 5". Не знам в други обекти дали е на промоция.

# 293
аз влизам с молба - ММ има проблем с очите отскоро и трябва да му търся нещо с физични филтри, за да не го дразни. Тук обсъждахте, но ми се иска нещо  не толкова тежко или мазно, за да е подходящо за него, не да лъщи през целия ден или да стои бял/мазен.
Вчера четох това ревю, но първо, цената ми се струва висока (ако съдя по цената е долар, тук върви към 90 лв.), второ, никъде не откривам състава - ако някой го има/знае, нека сподели.  newsm78 Иначе звучи много добре - с матов ефект, физичнни филтри, Wet Force, щом дори за бебета става #Crazy Heart Eyes

Shiseido Expert Sun Protection Lotion S SPF50+ / WetForcе / For Sensitive Skin and Children*
п.с. Бубанка, извинявай, забравих името и да го покажа

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 09:32 от Holly Pink

# 294
Холи, Авен имат емулсия с 50 фактор, тя е по- лека от кремовете и не белее, на мен ми харесва, не ми дразни очите. За мазнеене не мога да кажа, моята кажа е суха и ми е добре.

# 295
Най-накрая да намеря моя слънцезащитен крем  Heart Eyes Прекрасен! Ползвам го ежедневно, не оназнява и е емулсия няма бели следи.

http://www.eucerin.bg/products/sun-protection/sun-fluid-anti-age-spf-50
Здравей!
Аз съм с мазна и проблемна кожа, също така и свръхчувствителна към всичко. Много трудно си намирам подходящи продукти за лицето. Дали ще пасне на моята кожа? По описание звучи много добре, но много пъти съм си взимала кремове уж за чувствителна кожа, а никак не се отразяват добре- сърбеж, зачервяване.. Не знам вече какво да правя.. За сега си взех на Бочко, ама с него пък направо трагедия, мазен, тежък, белее.  ooooh!

Flower06, пробвай
ВИШИ CAPITAL SOLEIL DRY TOUCH SPF 50 МАТИРАЩА ЕМУЛСИЯ ЗА ЛИЦЕ 50 мл. + (този без цвят)
има и 30 фактор. Идеален е за смесена кожа, дори леко изсушава.

# 296
Благодаря за отзивите за Скинкод, взех го, даже пробвах Simple Smile не оставя бели следи, това ме притесняваше най-много. Иначе не е толкова лек, колкото ми се искаше, но се чувствам добре с него.
Понеже излизах около обяд го нанесох над вече сложения по-рано крем за лице. Ще го пробвам и самостоятелно, може би тогава няма да го усещам по-тежък.

# 297
  • София
аз влизам с молба - ММ има проблем с очите отскоро и трябва да му търся нещо с физични филтри, за да не го дразни. Тук обсъждахте, но ми се иска нещо  не толкова тежко или мазно, за да е подходящо за него, не да лъщи през целия ден или да стои бял/мазен.
Вчера четох това ревю, но първо, цената ми се струва висока (ако съдя по цената е долар, тук върви към 90 лв.), второ, никъде не откривам състава - ако някой го има/знае, нека сподели.  newsm78 Иначе звучи много добре - с матов ефект, физичнни филтри, Wet Force, щом дори за бебета става #Crazy Heart Eyes

Скрит текст:
Shiseido Expert Sun Protection Lotion S SPF50+ / WetForcе / For Sensitive Skin and Children*
п.с. Бубанка, извинявай, забравих името и да го покажа

Холи, ползвала съм го този, но в старата му тъмносиня опаковка. Не зная дали съставът е същият, може да са го реформулирали, но преди беше със смесени филтри - и физични, и химични.  Peace

# 298
  • Бургас
Моля препоръчайте ми слънцезащитен крем с цвят за чувствителна кожа, лятото става мазна в Т-зоната. Бих искала да не белее.

# 299
  • София
Момичета, имам този крем от миналото лято и съм много доволна , дали има проблем да го ползвам и това лято, доста е пълна тубичката  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт