Слънцезащитен крем за лице - 2

• 91 683
  • 457
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Най-накрая да намеря моя слънцезащитен крем  Heart Eyes Прекрасен! Ползвам го ежедневно, не оназнява и е емулсия няма бели следи.

http://www.eucerin.bg/products/sun-protection/sun-fluid-anti-age-spf-50

# 272
  • Велико Търново
Радвам се, че ти харесва Simple Smile И аз го ползвам ежедневно, вече повече от 2 седмици и съм много доволна.

# 273
Аз си поръчах този на Шисейдо, ще видим какъв ще е  Grinning

# 274
  • Пловдив
Здравейте момичета. До сега само ви четях от време навреме. Ползвам слънцезащитни, но съм с тъмна кожа. Сега имам въпрос. Съпругът ми е рус, синеок, кожа много светла. Налага му се да е на служебно мероприятие в разгара на лятото, в което ще бъдат над 10 часа на открито. Не питайте какво, Сървайвър ряпа да яде. Та трябва да му измисля слънцезащитен, който и да е лек, тъй като от повечето слънцезащитни образува и пъпки, а като комбинираме и горещината и мръсотията от присъствието на открито...не знам. За почистване ще му пратя розова вода, но пак му трябва някакъв слънцезащитен с достатъчно висок фактор и да е лек и да не предизвиква пъпки. Моля ви за отговор и съвети.

# 275
  • София-Младост
mama mariana
Пробвайте Piz Buin или Decleor

# 276
  • Sofia
Здравейте момичета. До сега само ви четях от време навреме. Ползвам слънцезащитни, но съм с тъмна кожа. Сега имам въпрос. Съпругът ми е рус, синеок, кожа много светла. Налага му се да е на служебно мероприятие в разгара на лятото, в което ще бъдат над 10 часа на открито. Не питайте какво, Сървайвър ряпа да яде. Та трябва да му измисля слънцезащитен, който и да е лек, тъй като от повечето слънцезащитни образува и пъпки, а като комбинираме и горещината и мръсотията от присъствието на открито...не знам. За почистване ще му пратя розова вода, но пак му трябва някакъв слънцезащитен с достатъчно висок фактор и да е лек и да не предизвиква пъпки. Моля ви за отговор и съвети.

И аз съм с такава кожа и ползвам за лицето Clarins ecran multi protection. Лек, незабележим, предпазва много добре.
За тялото ползвам Piz Buin, но имам слънчева алергия и ми трябва тежка артилерия там Simple Smile За съжаление на Piz Buin кремовете за лице мазнеят и мъж няма да ги изтърпи, или поне няма да повтори през деня Wink

# 277

ако е с чувствителна към слънцето кожа и до сега не се е излагал толкова интензивно, аз задължително бих му записала час при дерматолог и той да му препоръча точния крем, съобразен за точно неговата кожа. не бих рискувала да избера нещо само по етикет и после да се чудим защо не действал както по описанието.

# 278
  • Варна
Екрана на Кларанс е за градска среда или офис,предпазва и от луминисцентна светлина.Не става обаче за плаж или за открито на силно слънце особено,ако ще е "Сървайвър ряпа да яде"

Най-добре му дай да тества твоя крем,ако ползваш,ако не в аптеката нещо за чувствителна кожа да му препоръчат.
Дерматолога ще му предложи козметика с която е обвързан и затова не бих се доверила вече Peace

Аз искам да попитам от коя слънцезащитна пудра сте доволни.Искам да е с висок фактор,да матира и да не подчертава пори.

# 279
  • Sofia
Защо пък да е само за градска среда Clarins-a? Никъде не е упоменато да е така. SPF-ът си е каквото си е, независимо къде предпазва...

# 280
  • WonderLand
Момичета, може ли да ми препоръчате слънцезащитна пудра. Много се потя и с каквото и да се намажа избива веднага, дори най-леките кремове. За предпочитане е да е от по-бюджетните, но всеку съвет ще е полезен.

# 281
  • Вестерос
Здравейте, аз си търся само за плаж за лицето, с чувствителна кожа съм, склонна към омазняване в т -зоната.

# 282
  • най-шареното място
Какъв минерален крем бихте проръчали?
Погледнах Юсерин-а от горния пост и ми се видя доста сложен като състав. Предпочитам нещо по-семпло.
Този например, намира ли се, и има ли отзиви?

# 283
Някой има ли впечатления от Skincode Essentials 50?

# 284
Най-накрая да намеря моя слънцезащитен крем  Heart Eyes Прекрасен! Ползвам го ежедневно, не оназнява и е емулсия няма бели следи.

http://www.eucerin.bg/products/sun-protection/sun-fluid-anti-age-spf-50
и аз от доволните ✌

Общи условия

Активация на акаунт