Слънцезащитен крем за лице - 2

• 91 723
  • 457
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Бихте ли ми казали каква е разликата между гела и гел-флуида на Daylong 30? Кожата ми е по-скоро суха, но от слънцезащитата винаги лъсвам, доволна бях от консистенцията на флуида на Ла Рош. Та кой от двата вида гел да пробвам  newsm78

# 256
Момичета, бихте ли препоръчали крем с 50-ти фактор, който да не омазнява (със смесена кожа съм, омазняваща се в Т-зоната)? В момента използвам Ecran на Clarins и като цяло съм доволна (единствения недостатък е, че ми подчертава сухите участъци), но е на привършване. Имате ли впечатления от кремовете на Shiseido?

# 257
Екранът е може би най-леката грижа, която познавам - защо ако ти изсушава не пробваш да го нанасяш върху дневен крем?
Шисейдо на мен са мазнички, но слънцезащитните им гримове са много добри  Peace

# 258
+1 слънцезащитите на Shiseido са по-тежки и мазни от екрана на Clarins

# 259
  • Пловдив
Екран си е буквално екран,трябва отдолу да се сложи грижа (крем/серум/флуид) преди това. Преди години когато го купувах за първи път момичето три пъти ми повтори това Peace

# 260
Много ви благодаря!  Hug Явно пак ще си карам с него.  Simple Smile

# 261
Миналата година колко го търсих този Екран и не го намерих. И по летищата гледах и в магазини за козметика и в аптеки питах....

# 262
Би трябвало да се предлага в Sephora, Beauty zone, Douglas и Pretty shop. Досега той е най-добрия, който съм ползвала. Тези, от които не съм доволна са на Avene, Bioderma, La roche и Eucerin - всички са мазни и тежки. А като ги носих с грим лъсвах ужасно бързо.

# 263
  • Пловдив
Екран не е спиран,купувам го всяка година,и миналата си го имаше Peace

# 264
  • Поморие
Миналата година колко го търсих този Екран и не го намерих. И по летищата гледах и в магазини за козметика и в аптеки питах....
В момента в Енцо новия екран 50 фактор е на цена 59лв-в Дъглас 80лв. В парфимо бг от вчера пуснаха тестер от стария екран 40ф на цена 28лв. Аз си поръчах и двата, по ревютата четох че старата формула е била по-добра, но вече са я заменили с 50ф

# 265
  • Пловдив
Доби,много благодаря,че сподели,ще поръчам и аз Peace

# 266
 the_miracle, нали попита за слънцезащитата на Шисейдо - аз ти казах моето мнение, но преди малко във фийда ми излезе това ревю, та видях, че има отговор в темата и се сетих, че някой питаше. Тази Ърбън линия по описание е като Екрана - нанася се над дневен крем, лека като перце. Синята линия на мен си ми е тежичка, тази не съм я пробвала, но може да ти е полезно ревюто Peace
Скрит текст:
http://-spam252-/2016/03/my-sun-story-shiseido-urban-enviorment.html
Между другото съм напълно съгласна за това с изтеглянето на слънцезащитните  Peace

# 267
Много полезен пост! bouquet
Малко в скоба искам да добавя, че някои марки изтеглят слънцезащитите си зимата поради изтичане срока им на годност. Пример - Apivita. Обиколих всички аптеки и на всякъде бяха изтеглени, възмущавах се гласно изтъквайки, че UV лъчение има и зимата. Декември месец се сдобих с един крем (от размяна) и се оказа, че срокът му на годност е до края на месеца  Laughing  Постфактум си обясних, защо марката ги е изтеглила, малко предварително както е редно.
Извод: не забравяйте да погледнете сроковете на годност, особено когато взимате слънцезащити през зимата.

# 268
Чудничка си ми ти, Holly!  Simple Smile Благодаря ти за пореден път. Постът е страхотен, за което много благодаря и на момчето. Може би щях да рискувам да го взема, ако нямаше този хидратиращ ефект и бляскави частици, но първо ще трябва да се пробва.
Скрит текст:
Бях попаднала случайно (докато търсих подходящ крем) на това ревю: http://www.makeupstash.com/2011/05/review-shiseido-multi-defense … en-spf-50-pa.html
Тогава реших да ви попитам за съвет.  Simple Smile

# 269
the_miracle, нали попита за слънцезащитата на Шисейдо - аз ти казах моето мнение, но преди малко във фийда ми излезе това ревю, та видях, че има отговор в темата и се сетих, че някой питаше. Тази Ърбън линия по описание е като Екрана - нанася се над дневен крем, лека като перце. Синята линия на мен си ми е тежичка, тази не съм я пробвала, но може да ти е полезно ревюто Peace
Скрит текст:
http://-spam252-/2016/03/my-sun-story-shiseido-urban-enviorment.html
Между другото съм напълно съгласна за това с изтеглянето на слънцезащитните  Peace
От кой БГ сайт може да с поръча тази слънцезащита на Шисейдо? Търсих ама не намерих..

Общи условия

Активация на акаунт